28 / 05 / 2024

bodrum yeşil otel

bodrum yeşil otel

Bodrum’daki Sea Garden da, kullanıllan, yıllık 115 bin metreküp su, denizden arıtılıyor, kendi serası bulunan otelde, pek çok bitki bu seralarda üretiliyor, Hapimag Sea Garden Resort, Türkiye’deki yeşil otel konseptinin en önemli temsilcilerinden...

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Uşak'ta yeşil alan yapılacak yerin imar planı değişti!

Uşak’ta 1.5 yıl önce pazarlanan TOKİ konutlarının ortasında kalan 4 futbol sahası genişliğindeki boş arazi, yeşil alan olacaktı. Bir imar değişikliği ile ‘yeşil otel’ yapıldı.

Nurgül Yeşilçay Bodrum'daki evinde 100 bin TL'lik tadilat yaptırdı!

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz sene satın aldığı Bodrum’daki evine 100 bin liralık tadilat yaptırdı. Güzel oyuncu, sevgilisi ve oğlu Osman Nejat’la yaz aylarını orada geçirecek

Nurgül Yeşilçay'ın bir aylık kirası 57 bin lira!

Evini tadilata sokan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay bir aylığına Tarabya Otel'in süit dairesine yerleşti. Yeşilçay bir ay için otele 57 bin lira ödedi.

Yeşil GYO Elexia Tuzla ödemeleri!

17 bin metrekare alanda üzerinde Yeşil GYO Elexia Tuzla projesi konut, otel, AVM, ofis ve Thermal Spa alanlarından meydana geliyor. Yeşil GYO Elexia Tuzla ödemeleri...

Kaplan İnşaat'tan Bodrum'a Yeşil Ev Projesi!

Kaplan İnşaat güvencesiyle, Bodrum’da ilk kez uygulanan “Yeşil Ev Projesi” bölgede ilk olma özelliğini taşıyor. Bina kendi enerjisini üreten, çevreci teknolojisiyle bölgede model olacak.

Bodrum'da Yeşilçam sanatçılarına huzurevi yapılıyor!

Yeşilçam Sineması Emekçileri Vakfı tarafından Muğla Bodrum’un Çamlık mahallesinde Yeşilçam sanatçılarının ücretsiz bakılacağı huzur evi yapılacağı açıkladı.

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 8 Haziran'da!

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul Beyoğlu Lazzoni Otel’de düzenlenecek. Konferansta “Yeşil Yapılaşmada Kentsel Dönüşüm Fırsatı”masaya yatırılacak.

Yassıada'da yeşil tartışması!

Otel ve kongre merkezi inşaatı yapılan Yassıada’nın son görüntüsü tartışma yarattı. Uçaktan çekilen fotoğrafta yeşil dokunun kaybolduğu ortaya çıktı. Projeyi üstlenen MESA, bir açıklama yaptı...

Antalya Fame Residence Otel Yeşil Yıldız belgesi aldı!

Kemer merkezindeki 5 yıldızlı Fame Residence Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi olan Yeşil Yıldız'ı almaya hak kazandı.

Kapadokya Dedeman Otel Yeşil Yıldız belgesi aldı!

Kapadokya Dedeman Otel, Turizm Bakanlığı'nın belirlediği standartlara uyarak çevreye duyarlı tesis belgesi sahibi oldu ve 'Yeşil Yıldız' aldı.

Nurgül Yeşilçay Bodrum Gümüşlük'ten 3 daire aldı!

İstanbul'da birçok gayrimenkulü olan Nurgül Yeşilçay, şimdi de Bodrum'da 'ev'lendi. Gümüşlük'e yatırım yapan güzel oyuncu, 600 bin liraya 3 daire satın aldı.

Elite World Business Otel Yeşil Yıldız aldı!

Elite World Business Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri" projesi ve "Sürdürülebilir Turizm" kapsamında, çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen 'Yeşil Yıldız' unvanını almaya hak kazandı.

bodrum yeşil otel Haberi

bodrum yeşil otel


Bodrum Yalıçiftlik’te, 191 dönümlük yeşil arazi üzerine kurulu Hapimag Sea Garden Resort, Türkiye’deki yeşil otel konseptinin en önemli temsilcilerinden...  Dünyada 57 tesisi bulunan ünlü İsviçre merkezli Hapimag grubunun en büyük tesisi olan ve Bodrum’da bulunan Hapimag Sea Garden Resort’un tatil köyü bölümünde 351, otel bölümünde ise 288 odasıyla büyük bir alanda kurulu olan tesiste, yıllık 115 bin metreküp olan su tüketimi, deniz suyundan sağlanıyor. 


ALAN: 200 DÖNÜM


Günlük 850 ton üretim kapasiteli 3 adet Reverse Osmosis Plant ile tesisin tüm odalarında, restoranlarında ve mutfaklarındaki su ihtiyacı, deniz suyu arıtılarak karşılanıyor. Tesiste yüksek sezonda günlük 750 ton kullanım suyu tüketiliyor. 200 dönüme yakın yeşil alana sahip tesiste, sulama da atık sular arıtılarak yapılıyor. Kullanım suları arıtılarak elde edilen su ile de bahçe...