02 / 05 / 2024

bodrumda dev arazi

bodrumda dev arazi

Maliye'nin Bodrum'da satışa çıkardığı 678 dönümlük dev araziye inşaat sektörünün en büyüklerinden Torunlar GYO ve Rixos'un patronu Fettah Tamince'nin ortak olduğu Sembol inşaat birlikte teklif verdi

138 dönümlük dev arazi üzerine kurulu ünlü fabrika satılıyor! Fiyatı ise dudak uçuklattı!

Naksan Holding’in dev bir fabrikası Kamu bankası Vakıfbank tarafından satışa çıkarıldı. Fiyatı ise adeta dudak uçuklattı.

İstanbul'daki 12 milyon metrekarelik dev askeri arazi rezerv alan ilan edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul Başakşehir'de yer alan dev askeri araziyi rezerv alan olarak imara açtı.

Kıbrıs'taki gayrimenkullere Yahudilerden büyük ilgi! Büyük arazi ve dev binaları satın alıyorlar!

Yahudiler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kuzeyinde bulunan stratejik yerlerden büyük arazi ve dev binaları satın almaya başladı. Peki Yahudiler başta olmak üzere yabancı yatırımcılar neden Kıbrıs'a yöneldi? İşte ayrıntılar...

Milyon dolarlık dev arazide sır perdesi aralandı! Bir grup milyoner sıfırdan şehir inşa etmek istiyor!

California’nın kuzeyinde bulunan kırsal alandaki büyük bir arazi 2018’de satın alınarak ayrıntıları sırra kadem basarken, milyon dolarlık dev arazi hakkındaki sır perdesi bu hafta aralandı. Peki bu araziye ne olacak? Bu araziyi kimler, niçin aldı?

Bursa'daki dev arazi TOGG'a bedelsiz 49 yıllığına devredildi

Türkiye'nin ilk yerli üretim otomobili olacak olan TOGG'un yollara çıkmasına kısa bir süre kaldı. Hükümet aracın piyasaya güçlü bir şekilde girmesi için önce elektrikli araçlardan alınan ÖTV oranını düşürmüştü. Bu adımın ardından firmaya dev arazi 49 yıllığına bedelsiz tahsis edildi.

Ankara'daki dev arazi Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi!

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara Beytepe Mahallesi’nde yer alan 35 bin metrekarelik arazi için nazım imar planı değişikliği yaptı. Arazi, Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi.

Küçükçekmece'de bir milyon metrekarelik alan imara açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yargının İstanbul Küçükçekmece Gölü kıyısındaki bir milyon metrekarelik bölgenin yapılaşmaya açılmasına ilişkin ‘iptal’ kararını yok saydı. Planla dev arazi imara açıldı. 

Masar İnşaat Pendik’te dönüşüme başladı! Yeni proje!

Masar İnşaat, İstanbul Pendik’te kentsel dönüşüm projesine başladı. Hafriyat çalışmalarına başlanan proje ile Pendik’in merkezinde, 360 milyon TL’lik yatırımla, 26 bin 700 metrekarelik dev arazi üzerinde, yaklaşık bin 300 konuta imza atacak...

Ankara'daki dev arazi için imar izni bekleniyor!

Toplam 3 milyar TL'ye satın alınan 8 milyon 700 bin metrekarelik arazi için imar izni bekleniyor. Ankara'daki sanayi projesi kapsamında 5 bin iş yeri yapılması planlanıyor. 

Kanal İstanbul yakınındaki dev arazi kime satıldı?

İstanbul Arnavutköy’deki yaklaşık 2 milyon metrekarelik arsanın İranlı bir kişiye 22 milyon TL'ye satıldığı ortaya çıktı.

Sudan’da 780 bin 500 hektarlık arazi Türk yatırımcıya açıldı!

Sudan’la Türkiye arasında dev anlaşma imzalandı. Anlaşmaya göre, Sudan’da bulunan 780 bin 500 hektarlık arazi Türk yatırımcılara açıldı.

Mesa, Nurol ve Tahincioğlu Kartal'daki dev arazi için birleşti!

Eczacıbaşı'nın Kartal’daki 318 bin metrekarelik dev arsası için Mesa, Nurol ve Tahincioğlu el sıkıştı. Geliştirilecek projede yaklaşık 3 bin konut olması planlanıyor...

İstanbul millet bahçeleriyle kuşatılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Atatürk Havalimanı'nın olduğu yeri, Osmanlı'da olduğu gibi Millet Bahçesi haline getiriyoruz. O dev arazi Central Park'ın 3 katıdır. Fazlası var azı yok. High Park'ın 8-9 katı. Öyle bir Millet Bahçesi'ne inşallah İstanbul'umuz sahip olacak"dedi.

bodrumda dev arazi Haberi

bodrumda dev arazi

Bodrum'un Gölköy bölgesinde bulunan arazi tam 678 bin 963 metrekare. Cennet Koyu'nun sağında yer alan yarımada üzerinde herhangi bir yapılaşma veya tarımsal faaliyet bulunmuyor. Turistik tesis yapımı için uygun olan araziye toplam 9 firma teklifte bulundu.


Teklif sahipleri şöyle:


- AGT Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş.

- TMC Mazıdağı Fosfatları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

- Gemlik Gübre Sanayii A.Ş.

- Tutis Turizm Ticaret Seyahat A.Ş.

- İç-Me Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.

- Sigma Kalite ve Yönetim Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti.

- NATA İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş.

- Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Üretim Ticaret ve Sanayi A.Ş.

- Torunlar-Sembol Ortak Girişim Grubu

3.8 MİLYAR LİRALIK PORTFÖYÜ VAR


Torunlar GYO en son Paşabahçe’de Tekel’in arazisi için açılan ihaleyi 355 milyon lira ile kazanarak gündeme gelmişti....