27 / 04 / 2024

bodrumda serik atölyesi bulundu

bodrumda serik atölyesi bulundu

Bodrum' a bağlı Gümüşlük beldesine bağlı Çukurbük mevkisindeki özel bir kişiye ait arsada yaklaşık bir hafta önce inşaat kazısı yapıldığı sırada tarihi eser kalıntıları çıktı...

Özak GYO, Antalya Serik'te lojman binası aldı! 142 milyon TL'ye! 

Özak GYO, Antalya Serik'te 142 milyon TL'ye lojman binası satın aldı. Şirket söz konusu satın almanın gerekçesini de açıkladı. İşte şirketten yapılan o açıklama...

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Antalya Serik'te 52.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 tarla!

Serik 1. Satış Memurluğu, Antalya ili, Serik ilçesi, Eminceler Mahallesi, 102 ada 2 ve 3 parselde yer alan 2 tarla 52 milyon 422 bin 579 TL'ye icradan satıyor...

Antalya Serik'te 12 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Serik 1 . Satış Memurluğu, Antalya ili, Serik ilçesi, Alacami Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 11 milyon 999 bin 67 TL'ye satıyor...

Antalya Serik'te 9.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Serik 1. Satış Memurluğu, Antalya ili, Serik ilçesi, Belek Mahallesi, 1670 ada 1 parselde yer alan arsayı 9 milyon 452 bin 400 TL'ye satıyor...

Reysaş GYO Antalya Serik'teki deposunu 27 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO tarafından Antalya ili, Serik ilçesi, Çandır Mahallesi, 1561 Parsel üzerindeki 69.424,50 metrekare arsa üzerinde konumlanan 42 bin 483 metrekare deponun 9 bin 123 metrekare depolama alanı "TK Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş."ye 27 milyon TL'ye kiralandı.

Antalya Serik Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Antalya'nın Serik ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yüklenici firmaya inşa ettirilecek olan Millet Bahçesinin inşaatına başlandı.

Antalya Serik'te bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Serik ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Reysaş GYO Serik'teki deposunu 15 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Antalya Serik'te bulunan 42 bin 483 metrekare deponun 11 bin 806 metrekare depolama alanı "Borusan Lojistik Dağıtım Depolama Taşımacılık ve Ticaret A.Ş."ye 5 seneliğine 15 milyon TL'ye kiraya verildi. 

bodrumda serik atölyesi bulundu Haberi

bodrumda serik atölyesi bulundu

Bodrum'a bağlı Gümüşlük beldesine bağlı Çukurbük mevkisindeki özel bir kişiye ait arsada yaklaşık bir hafta önce inşaat kazısı yapıldığı sırada tarihi eser kalıntıları çıktı. Bunun üzerine arsa sahipleri durumu, Bodrum Kalesi Sualtı Arkeoloji Müdürlüğü'ne bildirdi. Bölgeye gelen ekipler alanda sondaj çalışması başlattı. Yapılan çalışmada Antik Myndos Kenti'ne ait iki pitos mezarla 2 bin yılın üzerinde tarihi olduğu sanılan seramik atölyesine rastlandı. 


Türkiye'de Yeniçağ...