01 / 05 / 2024

Bodrumu tanıtmak için Bodrumlu genç iş adamları çalışmaları

Bodrumu tanıtmak için Bodrumlu genç iş adamları çalışmaları

Bodrumlu genç iş adamları Seha Ergene ve Abdullah Girik, Çinli genç iş adamı Bai Yuan ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! 13 Temmuz 2023 demir fiyatları

Temmuz ayı ile birlikte rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 demir fiyatları.

Akbank'tan bayram için büyük fırsat

Akbank'tan bayram için büyük fırsat geldi. Faydalanmak isteyen vatandaşların hemen bakması gerekiyor.

Milli Emlak'tan son dakika Temmuz 2023 fırsatı geldi! 37 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak'tan son dakika Temmuz 2023 müjdesi geldi... 37 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı için bu tarihi aman kaçırmayın...

Milli Emlak'tan resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! 35 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... 35 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi sakın kaçırmayın...

Google'a 8 milyon dolarlık dava!

Google , Teksas Başsavcısı Ken Paxton tarafından teknoloji devini Pixel 4 telefonunu tanıtmak için yanlış reklam taktikleri kullanmakla suçlayarak açtığı davayı sonuçlandırmak için 8 milyon dolar ağır bir meblağ ödemeyi kabul etti.

Deutsche Bank'tan euro için dev tahmin geldi! 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Deutsche Bank AG'nin Makro Araştırma Başkanı Tim Baker'den euro için dev tahmin geldi. Açıkladığı rakam 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Milli Emlak'tan asgari ücretli için arsa ilanı! 10 bin TL'si olana 465 metrekare arsa sahibi olabilecek!

Apartman hayatının boğuculuğu yaşanan doğal afetler pek çok insanın uygun fiyatlı arazi aramasına neden oldu. Uygun fiyatlı arsa arayışında olan vatandaşlar için Milli Emlak’tan asgari ücretli arsa imkanı! 465 metre kare arsa için 10 bin TL yetiyor!

Fiyat performans ürünü Samsung Galaxy A14 bekleyenler müjde! İşte 2023 31 Ocak fiyat listesi

 Samsung, yarın Galaxy S23 serisini tanıtmak için hazırlanıyor. Teknoloji şirketi, amiral gemisi modellerine ek olarak da her kitleye hitap etmek için  bir yandan da giriş seviyesindeki modellerini çeşitlendiriyor. Galaxy A14 4G için teknik özellikler ve fiyatı belli oldu. 

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

Gram altın için rakam sil baştan değişti! Tüm bildiklerinizi unutun! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırlayacak! 

Altın fiyatları yeni yılla birlikte rekor denemelerine devam ediyor. Altın fiyatları için verilen rakamlardan sonra gram altın için rakam sil baştan değişti. Tüm bildiklerinizi unutun! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırlayacak! 

Berber, kuaför ve güzellik salonları için yeni karar! 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak!

Berber, kuaför ve güzellik salonları için alınan yeni düzenleme kararı açıklandı. Buna göre; 1 Ocak'tan itibaren berber, kuaför ve güzellik salonları haftanın bir günü kapalı olacak. Alınan kararda bugünün Pazar olacağı da açıklandı. İşte detaylar...

SSK, Bağkur, 4C'li için sil baştan maaş hesabı! Yüzde 65.2 artışla minimum 10 bin 664 TL!

Emekli ve memurlar Ocak ayında maaşlarında yapılacak zamları araştırırken, SSK, Bağkur, 4C'li için sil baştan maaş hesabı yapıldı! Peki, emekli maaş zammı ne kadar olacak? İşte emekli ve memurların yeni zamlı maaşları..

Volkswagen meraklıları için Passat'tan sonra Jetta geliyor! İşte 26 Nisan 2022 Jetta güncel fiyat listesi...

Volkswagen sevdalıları için Passat'tan sonra gelen ikinci araba belki de Jetta. Peki, Jetta fiyatları ne kadar? Dolar kurundan sonra Jetta'lar ne kadar oldu. İşte 26 Nisan 2022 güncel jetta fiyat listesi...

Bodrumu tanıtmak için Bodrumlu genç iş adamları çalışmaları Haberi

Bodrumu tanıtmak için Bodrumlu genç iş adamları çalışmaları

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Mehmet Kocadon ile günümüz iş dünyası hakkında ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan gençler, ortaklaşa yaptıkları çalışmalarından bahsetti. Önümüzdeki süreçte merkezi Şanghay olan Türk - Çin ortaklığında, Bodrum ilçe merkezinde bir turizm acentası da açarak faaliyetlerini turizm sektörü ile genişleteceklerinin bilgisini veren gençler, ayrıca Şanghay'daki turizm fuarına Bodrum standı ile katılarak Bodrum'un tanıtım faaliyetlerine katkıda bulunmak istediklerini söyledi. Genç iş adamlarına çalışmalarında başarılar dileyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, tanıtım ile ilgili yapılan çalışmalara Bodrum Belediyesi olarak elinden geldiğince destek olacağını söyledi.



Başkan Kocadon ile fikir alışverişinde bulunan gençler, turizm çalışmaları yanı sıra bir yandan faal olarak yürüttükleri e-ticaret sistemi ile Bodrum'un geleneksel tadı Bodrum Mandalinasından yapılmış Bodrum Mandalina Gazozu, Bodrum Mandalina Lokumu ve...