06 / 05 / 2024

Boğaz Danışmanlık Organizasyon Gayrimenkul İnşaat adres

Boğaz Danışmanlık Organizasyon Gayrimenkul İnşaat adres

Boğaz Danışmanlık Organizasyon Gayrimenkul İnşaat ve Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Melisa Aslin Süme tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Sarıyer'de kuruldu.

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Özgür Cihan Eyüboğlu tarafından kuruldu.

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Özbey tarafından kuruldu.

Ally Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Ally Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Doğanar tarafından kuruldu.

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kılıç tarafından kuruldu.

Bosphorus Tesis Yönetim Danışmanlık Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Tesis Yönetim Danışmanlık Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Güldoğan Şen tarafından kuruldu.

Antero Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Antero Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli iile Şeyda Tuğcu Yeşilboğaz tarafından kuruldu.

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Tufan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Danıel Chamoun ve Maria Al Ajoury ortaklığında kuruldu.

Turkısh Helpers Turizm Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Helpers Turizm Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Sanan Azımov tarafından kuruldu.

Homel Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Homel Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Elahem Hasjıazım ve Amırhosseın Rahımlabafzadeh ortakığında kuruldu. 

Boğaz Danışmanlık Organizasyon Gayrimenkul İnşaat adres Haberi

Boğaz Danışmanlık Organizasyon Gayrimenkul İnşaat adres

Boğaz Danışmanlık Organizasyon Gayrimenkul İnşaat ve Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Melisa Aslin Süme tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. 


Boğaz Danışmanlık Organizasyon Gayrimenkul İnşaat ve Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ORGANİZASYON Her türlü düğün, nişan, yemekli toplantı, piknik gezileri, seminerler, kapalı salon toplantıları, yurt içi  ve yurt dışı gezi organizasyonları yapmak, gezi  turları düzenleme ve bu işler ile ilgili danışmanlık hizmetleri vermek. EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ    Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla...