06 / 05 / 2024

Boğaza Üçüncü Köprü

Boğaza Üçüncü Köprü

İstanbul'da üçüncü köprüden sonra kentteki araç sayısı 2 misli artarak 4 milyona çıkacak, nüfus da yüzde 33 artışla 20 milyon olacak

İstanbul'un nüfusu 3. köprüyle patlayacak!

İstanbul'da üçüncü köprüden sonra kentteki araç sayısı 2 misli artarak 4 milyona çıkacak, nüfus da yüzde 33 artışla 20 milyon olacak

Haluk Şahin: "Üçüncü köprünün ardından diğerlerini beklemeye başlayacağız"

Haluk Şahin bugünkü yazısında üçüncü köprünün İstanbul için doğuracağı sonuçlardan söz ediyor

Haluk Şahin: "Üçüncü köprünün ardından diğerlerini beklemeye başlayacağız"

Haluk Şahin bugünkü yazısında üçüncü köprünün İstanbul için doğuracağı sonuçlardan söz ediyor

IC İçtaş-Astaldi'nin yapacağı 3. Köprü yolsuz kaldı!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki (FSM) bakım tıkanıklığıyla gündeme getirilen ‘3. köprü’nün Sakarya ilindeki Kuzey Marmara otoyolu bağlantısı iptal edildi

Binali Yıldırım, 3. Köprü'nün taslağını ilk kez açıkladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbulluların merakla bekledikleri Boğaz'a inşa edilecek üçüncü köprünün hazırlanmış ilk taslak projesini paylaştı

Garipçe-Poyrazköy hattına 3’üncü köprü dopingi!

3’üncü köprü ve otoyol projesi, 2010’dan bu yana bölgedeki arsa fiyatlarını uçurdu. Garipçe-Poyrazköy hattında metrekaresi 80 lira olan arsa bugün 700 liradan satılıyor.

3’üncü Köprü nakliye maliyetlerini düşürecek!

UND Başkanı Şener, yakıt maliyetini 5 kat artıran dur-kalkın 3’üncü Köprü’de yaşanmayacağını belirterek, “Kısa mesafede nakliye maliyeti düşecek” dedi.

Silifke'ye dördüncü köprü geliyor!

MERSİN'in Silifke İlçesi'nde Göksu Nehri üzerinde 4’üncü köprünün temeli törenle atıldı. Burhanettin Kocamaz 4'üncü köprünün Silifke’ye ve Mersin’e hayırlı olmasını diledi.

Üçüncü köprünün geçiş garantisi 135 bin otomobil!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Üçüncü köprü için günlük geçiş garantisi 135 bin araç olduğunu belirtti.

Boğaziçi Köprüsü'nün adı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu!

Başbakan Yıldırım, " Vatandaşlarımızın şehit edildiği Boğaziçi Köprüsü'nün adının '15 Temmuz Şehitler Köprüsü' olarak değiştirilmesine karar verilmiştir." dedi.

3'üncü köprü için teminat istendi mi?

Kredi teminatı konusunda bankaları eleştiren MÜSİAD Başkanı Nail Olpak,“3'üncü köprü için İbrahim Çeçen'den teminat istenmedi sanırım” dedi. Olpak, köprü projesinin başlı başına bir teminat olduğunu anlattı.

3'üncü Köprü depreme dayanıklı olarak inşa ediliyor!

2016 Kasım ayında açılması planlanan 3'üncü Köprü'de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yetkililer, "276 km rüzgâr hızına ve bin yılda bir gerçekleşecek depreme karşı dayanıklı olarak inşa ediliyor" dedi

3’üncü Köprü projesinin inşaatında son durum!

İstanbul Boğazı ve Belediyeler Birliği Başkanı ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yapımı devam eden 3’üncü köprüde çalışmaları yerinde inceledi.

3'üncü Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda son durum!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü' adı verilen üçüncü köprü ve bağlantılı Kuzey Marmara Otoyolu'nun hızla devam eden inşaat çalışmalarını havadan görüntülendi.

Boğaziçi Köprüsü'nün bakımı 2016'da yapılacak!

İSTANBUL ulaşımının ana hatlarından biri olan Boğaziçi Köprüsü’nün bu yaz bakım çalışması yapılacaktı. İtalya’dan sipariş eden derzlerin teslimi gecikince, köprüde bu yıl yapılması planlanan bakım da seneye kaldı.

İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nün bakımı 2016'ya kaldı!

İtalya’dan sipariş eden derzlerin teslimi gecikince, İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nde bu yıl yapılması planlanan bakım da seneye kaldı.

Boğaziçi Köprüsü'nde planlanan bakım ertelendi!

Karayolları’nın Boğaziçi Köprüsü’nde bu yaz yapmayı planladığı bakım Italya’dan sipariş edilen genleşme derzlerinin teslimi gecikince 2016’ya kaldı.

Üçüncü köprü bağlantı yollarının yeni imar planı meclisten geçti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nce iptal edilen üçüncü köprünün bağlantı yollarına ilişkin hazırlanan yeni imar planını kabul etti.

Boğaza Üçüncü Köprü Haberi

Boğaza Üçüncü Köprü

10. Ulaştırma Şurası'na davet edilmeyen meslek odalarından biri olan, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi'nin düzenlediği, 8.Ulaştırma Kongresi başladı. Ulaştırmanın dünü ve bugününü etkileyen temel politikaların konuşulduğu kongreye, 3.köprü ve Başbakan Erdoğan'ın 10.Ulaştırma Şurası'nda yaptığı açılış konuşması damgasını vurdu. Kongrenin açılış konuşmasını yapan İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Cemal Gökçe, Erdoğan'ın ideolojik davranmasının rastlantısal olmadığını kaydederek şunları söyledi: "Başbakan Erdoğan, köprüye karşı olanlar utanmadan geçtiler diyor. Eğer ortada yakışıksız bir durum varsa, o da Belediye başkanıyken köprünün çözüm olmadığını söyleyip, bu bir rant projesidir diyerek karşı çıkarken, bugün İstanbul'u ulusal ve uluslararası pazarlara açma anlayışıdır. Başbakan Erdoğan, belediye başkanıyken 'İstanbul'a köprü yapmak ihanettir'derken, ne kadar ideolojik davrandıysa, biz de o kadar ideolojik davranıyoruz."

Araç da nüfus da artacak

"İstanbul'da...