30 / 09 / 2024

boğazda görkemli kutlama

boğazda görkemli kutlama

Boğaziçi Köprüsü ve Kız Kulesi arasındaki alanda yapılan gösteriler, saat 19.30'da ışık gösterisiyle başladı. Büyük havai fişek gösterisi ise Ortaköy Meydanı'ndan saat 19.45'te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından başlatıldı...

Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi de isyanda: Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor!

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç da, düşük kira bedeli ödemesiyle gündeme geldi. Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi, "Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor" dedi. İşte ayrıntılar...

Bomonti'de Boğazı gören 3+1 rezidans fiyatına tropik ada!

Avustralya'da yer alan Victor Adasının fiyatı görenleri şaşkına çevirdi. Adanın fiyatı ile şu anda Bomonti'de Boğazı gören 3+1 rezidansın fiyatının aynı olduğu ortaya çıktı. 

Audi'nin en görkemli modeli Q7'nin fiyatları belli oldu! İşte Audi Q7 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Audi otomobil markasının en görkemli modeli Q7'nin kasım ayının fiyat listesi belli oldu. SUV araba sevenlerin en çok tercih ettiği Audi Q7 fiyatları merak ediliyor. Peki Audi Q7 fiyatı kaç TL? Audi Q7 fiyatı kaç lira? İşte Audi Q7 10 Kasım 2022 fiyat listesi...

Görkemli İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Görkemli İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Ünal tarafından kuruldu.

Boğazda yalı arayışı hız kesmiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Yasemin Salih, bugünkü köşe yazısında pandemide boğazdaki yalı satışlarını kaleme aldı. 

Boğazda 60 yalı satışa çıkarıldı!

Türkiye'nin en prestijli ve pahalı bölgesi olarak da bilinen Boğaz hattında, 60 yalı satış masasında yeni sahibini bekliyor. 13 ile 440 milyon TL arasında değişen fiyatlarda satışa sunulan bu yalıların 37'si Anadolu, 23'ü Avrupa yakasında.

Giresun’da evlerini boşaltanlara kira desteği!

Giresun’da sağanak sonucu 361 bina ile alt ve üst yapıda ağır hasarın oluştuğu selin izleri siliniyor. Selin vurduğu köylerdeki hasar alan evlerini boşaltanlar, güvenli yerlerde sağlanan kira desteği ile yeni yaşamlarını kuruyor.

Demet Akalın boğazda lüks restoran mı açtı?

Demet Akalın, Okan Kurt ve kızları Hira, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Akalın, boğazda lüks restoran açtığına dair basına yansıyan haberleri yanıtladı.

Afif Paşa Mehtabiye Köşkü'nün imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde görüşüldü!

İstanbul Boğazı'nın en görkemli yalılarından biri olan ve Afif Paşa Yalısı'nın restorasyonu ve imar planı değişikliği için köşkün yeni sahibi Fiba Holding, İBB'ye başvurdu. Başvuru İBB meclisinde görüşüldü ve dosya kurula gönderildi...

Türkiye'nin ekonomik durumu 2003'e göre daha görkemli!

Japonya'da koalisyon hükümetinin ortağı Komeito Partisinin Genel Başkanı Yamaguchi, 2003 yılına göre Türkiye'nin ekonomik durumunun daha görkemli bir şekilde geliştiğini söyledi.

30 milyon liralık Buca Çarşı boş kaldı!

Buca'da 2 yılda inşa edilen ve görkemli bir törenle açılışı yapılan ‘Alışveriş ve Yaşam Kompleksi Buca Çarşı’ aylardır boş duruyor. Esnaflar, tesisle ilgili verilen sözlerin hiçbirinin yerine getirilmediğini iddia etti.

Tarihi Kocataş Yalısı otel oluyor!

İstanbul Boğazı’nın en görkemli yapıları arasında yer alan Sarıyer’deki tarihi Kocataş Yalısı otel oluyor.

Hasankeyf’teki görkemli yapılar taşındı!

Batman’da Ilısu Baraj Gölü suyu altında kalacak olan Hasankeyf’teki tarihi eserler taşındı. Tarihi yapı, modüler SPMT aracı ile Yeni Hasankeyf yerleşkesindeki yerine yerleştirildi.

boğazda görkemli kutlama Haberi

boğazda görkemli kutlama


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında İstanbul Boğazı'nda havai fişek, ışık ve ses gösterileri düzenlendi.


Boğaziçi Köprüsü ve Kız Kulesi arasındaki alanda yapılan gösteriler, saat 19.30'da ışık gösterisiyle başladı. Büyük havai fişek gösterisi ise Ortaköy Meydanı'ndan saat 19.45'te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından başlatıldı. 


Gösterilerde, 16 ayrı noktadan 20 tonluk, 48 bini aşan sayıda havai fişek atışı yapıldı. Her biri 8 bin watt enerji veren 150 "skytracer" kullanıldı. En büyüğünün ağırlığı 10 kilogramın üzerinde olan havai fişekler, İstanbul Boğazı’nda 250 metreye kadar yükseldi. Boğaziçi Köprüsü üzerinde 60 ateşleme sistemi yer aldı ve bin metre uzunluğunda ateş şelalesi oluşturuldu. 


Gösterinin müziği Fahir Atakoğlu tarafından organizasyona özel olarak bestelendi. Gösterinin koreografisi de besteye göre yapıldı. Gösteriler, organizasyon müziği eşliğinde seyredildi. Organizasyon öncesi...