19 / 05 / 2024

Boğazda inşaat yasağı var mı

Boğazda inşaat yasağı var mı

1982 yılında Devlet Başkanı Kenan Evren, Boğaziçi'nin mevcut görünümden kurtarılarak yeniden düzenlenmesini istemiş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

İnşaat yasaklarına uymayanlara büyük ceza! Belediyeler işletmeleri sıkı takibe aldı!

5 Mayıs-15 Ekim arasında uygulanan inşaat yasağı süresi boyunca kurallara uymayan firmalara cezai yaptırım uygulanıyor. Kuşadası Belediyesi inşaat yasağı boyunca kurallara uymayan firmalara göz açtırmadı.

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Sarıboğa tarafından kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nda inşaat yapılamayacak!

Özel Orman Hissedarı Hüseyin Cihangir Dönmez, Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nındaki inşaat yasağını kaleme aldı. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı tamamlanıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı hızla devam ediyor. Bu kapsamda, Çanakkale Boğazı, inşaat nedeniyle tek yönde transit gemi geçişlerine kapatıldı.

İnşaat işçileri sokağa çıkma yasağından muaf mı?

Önceki gün gerçekleşen kabine toplantısında 29 Nisan-17 Mayıs tarihileri arasında tam kapanma kararı alındı. Peki, tam kapanma inşaat sektörünü nasıl etkileyecek? İnşaat çalışanları sokağa çıkma yasağından muaf mı? İşte detaylar...

Ankara'da inşaat kazısının temeline zarar verdiği 3 katlı bina boşaltıldı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, yanındaki alanda devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle zemininde yarıklar oluşan üç katlı bina, boşaltıldı.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Eyüboğlu tarafından açıldı.

İnşaat işçilerine sokağa çıkma yasağı var mı? İşte genelge detayları!

Türkiye'de koronavirüs salgınına karşı bir takım önlemler hayata geçirildi. Peki bu önlemler kapsamında inşaat işçilerine sokağa çıkma yasağı var mı? İşte genelge detayları...

Adana'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Adana Seyhan'da, inşaat halindeki binanın boşluğuna bir kadın düştü. 4 metre derinliğe düşen kadın yaralandı.

İnşaat firmaları, İzmir'deki depremzedelere boş konutlarını tahsis etti!

İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle çok sayıda bina hasar gördü. İzmir'de faaliyet gösteren inşaat firmaları bu binalarda yaşayan vatandaşlar için harekete geçti. 

Boğazda inşaat yasağı var mı Haberi

Boğazda inşaat yasağı var mı


1982 yılında Devlet Başkanı Kenan Evren, Boğaziçi'nin mevcut görünümden kurtarılarak yeniden düzenlenmesini istemiş. Vilayet'te yapılan toplantıda, 15 bin hektarlık Boğaziçi'nde yeni inşaat yapılmaması ve bazı arsaların kamulaştırılması kararı alınmış.


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı habere göre; Belediye  Boğaziçi'nde hiçbir inşaata ruhsat vermeyecekmiş.




Haberin devamı için...