18 / 05 / 2024

boğazköy gayrimenkulleri ticari ve iktisadi bütünlüğü

boğazköy gayrimenkulleri ticari ve iktisadi bütünlüğü

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)  Boğazköy Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin tahmin bedeli 15 için milyon lira istenirken geçici teminat 1 milyon 500 bin lira olarak belirlendi

TMSF Markantalya'yı yeniden satışa çıkardı! 72 milyon 500 bin TL'ye!

Hedefevim'in lüks otomobillerini satışa çıkaran Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) şimdi de Markantalya Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 72 milyon 500 bin Türk Lirası muhammen bedelle satışa çıkardı.

ABD Hazine Bakanı Yellen'dan ticari gayrimenkul sektörü açıklaması!

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, yüksek faiz oranları ve pandemi sonrası değişen çalışma modelleri ile ofislerin boşalmasından dolayı ticari gayrimenkul sektörüne ilişkin endişelerinin bulunduğunu fakat durumun yönetilebilir olduğuna inandığını kaydetti.

Bu yıl ticari gayrimenkullerde patlama bekleniyor!

Londra merkezli emlak danışmanlığı şirketi Knight Frank LLP tarafından yayınlanan 2024 Küresel Ticari Gayrimenkul Yatırımları Raporu'na göre bu sene küresel ticari gayrimenkullerde patlama bekleniyor.

TMSF Aynes Gıda’nın gayrimenkullerini satışa çıkardı! 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Çardak Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 5 milyon 75 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Söz konusu ihaleye katılmak için 507 bin 500 TL teminat yatırılması gerekiyor.

İstanbul Arnavutköy'e 200 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon 827 bin liraya mal olacak!

Ahanger İnşaat tarafından, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Boğazköy İstiklal Mahallesi, Erciyes Sokak adresine 200 oda kapasiteli yeni otel projesi için start verildi.

Shimao Group'un 1.4 milyar dolarlık Shenzhen arazisi yine satılamadı! İşte nedeni...

Shimao Group'a ait Shenzhen'deki büyük ticari arsaların açık arttırmayla satılmasına yönelik ikinci girişimde teklif verenin olmaması nedeniyle bugün başarısızlıkla sonuçlandı. Bu olay, Çin'in emlak piyasasında devam eden zayıf talebin etkisini bir kez daha göstermiş oldu.

Eski ve yeni kiralar arasındaki fark neredeyse 4 kata yükseldi! Eski kiracı 35 bin, yeni kiracı 135 bin TL ödüyor!

Kiralık konut piyasasında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanırken, şimdi de eski ve yeni kiralar arasındaki fark gündem oldu. Uzmanlar, alıcıların kiracılar ile sorun yaşamamak için boş konutlara yöneldiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Vatandaşın bankalara olan borcu yüzde 87 artarken, ticari krediler azaldı!

Bireysel borçlar ilk sekiz ayda yüzde 54,3, son bir yılda yüzde 86,7 ile enflasyonun çok üzerinde artış gösterirken, üretime yönelik ticari krediler ise reel bazda geriledi. Bireysel borçlanmadaki hızlı artışı kredi kartı harcamaları tetikledi.

Fahiş kiralara sektörden son dakika çözüm önerisi: Boş evlerden yüksek vergi alınsın! 

Bazı vatandaşların, konuta yatırım yaparak kiraya vermemesi hayalet evleri çoğalttı. Sektör temsilcileri bu evlerden yüksek vergi alınmasını önerdi. 

Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022! 

Beytepe'nin en büyük ticari projesi Beytepe 1923'te yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Beytepe 1923 projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022!

İndirim beklentisi boş çıktı! Yüzde 50 zamla satılıyor

Otomobil piyasası son günlerdeki ÖTV haberleriyle ısındı. Piyasalarda indirim beklentisi oluşurken, otomobil bayilerinin 'yok' dediği araçların, galerilerden çıkması endişelendiriyor. Üstelik bayiler ile galerideki fiyat farkı yüzde 50 dolaylarında.

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

boğazköy gayrimenkulleri ticari ve iktisadi bütünlüğü Haberi

boğazköy gayrimenkulleri ticari ve iktisadi bütünlüğü

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)  Boğazköy Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardı. TMSF tarafından yapılan açıklamalara göre İstanbul Arnavutköy, Boğazköy Mahallesi, Derbent Mevkii, 944 parselde kayıtlı, 5.495,20 metrekare içinde kargir bina olan tarla, 4556 ada, 1 parselde kayıtlı 5.014,61 metrekare arsanın 1853/2400 hissesi ve 4556 ada, 3 parselde kayıtlı 46.443,51 metrekare arsa vasıflı gayrimenkullerden oluşuyor.

Boğazköy Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü"nün tahmini bedeli 15 için milyon lira istenirken geçici teminat 1 milyon 500 bin lira olarak belirlendi. İhale 23/01/2012 tarihinde saat 15.00da Fonun Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul adresindeki Asma Kat Konferans Salonunda yapılacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayın
Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com...