04 / 05 / 2024

Boğazköyde bina mı çöktü

Boğazköyde bina mı çöktü

Arnavutköy'de güçlendirme çalışması yapılan üç katlı bir bina çöktü. Yıkımdan önce yan yatan binadan tahliye edilen vatandaşlar son anda kurtulurken bina zemininde yer alan ahırdaki büyükbaş hayvanlar göçük altında kaldı.

İstanbul Boğazı'ndaki tüm yalılar kamulaştırılmalı ve halka açılmalı!

İstanbul Boğazı'nı çevreleyen yalıların değerleri 200 milyon TL'ye ulaştı. Mimar Şenol Gökner, tüm yalıların kamulaştırılmasını önerdi. İşte Gökner'in o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Deprem sonrası Avcılar'daki 5 katlı bina mühürlendi! Kolonlarından ses geliyor...

Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından Avcılar'daki 5 katlı binada çatlakların oluşması üzerine inceleme başlatıldı ve sonrasında bina mühürlendi.

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Boğazlarda tarihi adım: Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, gemilerin Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri ile ilgili tarihi adımı açıkladı. Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Kiracılar bu habere dikkat! Boş evde bile bunu yapıyorlar

Evini kiralayacak olan bazı ev sahipleri, ileride istedikleri zammı uygulayamayacakları endişesiyle zammı başlangıçta yapmayı uygun gördü. Ayrıca, boş evi olan bazı mülk sahipleri ise bu zamanda kira ücretlerini yükseltti. 

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Salman tarafından kuruldu.

Bitcoin boğa piyasasına mı giriyor?

Son günlerde sert düşüşlerin meydana geldiği Bitcoin'de boğa piyasası endişesi yaşanıyor. 

Avcılar’da balkonu çöken 4 katlı bina mühürlendi!

Avcılar'daki 4 katlı bir binanın 2. Katında tadilat yapıldığı sırada evin balkonu çöktü. Yaşanan olaydan sonra bina tedbir amaçlı mühürlendi. Yaralanan ev sahibine ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi açıldı!

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi 37 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Dalbay tarafından açıldı. 

Yüksek kiralara boş ev vergisi çözümü!

Özellikle İstanbul'da baş gösteren konut krizi gün geçtikçe büyüyor. İstanbul'da 1.8 milyon ev boş. Sektörün önemli isimleri boş evlere vergi getirerek konut krizine çözüm sunulacağını dile getiriyor.

Güngören'de boşaltılan 4 katlı bina mühürlendi!

İstanbul Avrupa Yakası Güngören'de yer alan 4 katlı bina Cumartesi günü meydana gelen deprem sonrası mühürlendi.

Boşanmada mal paylaşımı 2021!

Eşler arasındaki mal paylaşımı rejim esasları, Medeni Kanun kapsamında belirtiliyor. Peki Eşlerin boşanmada mallar üzerindeki hak ve sorumlulukları nelerdir? Boşanmada mal paylaşımı nasıl olur? İşte boşanmada mal paylaşımı 2021...

Boğazköyde bina mı çöktü Haberi

Boğazköyde bina mı çöktü


Arnavutköy'de güçlendirme çalışması yapılan üç katlı bir bina çöktü. Yıkımdan önce yan yatan binadan tahliye edilen vatandaşlar son anda kurtulurken bina zemininde yer alan ahırdaki büyükbaş hayvanlar göçük altında kaldı.


Olay, Arnavutköy'e bağlı Boğazköy semt merkezinde yer alan 3 katlı İnal apartmanında dün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, burada yer alan üç katlı bir binada güçlendirme çalışması yapılıyordu. Zemindeki zayıf kolon kesimi sırasında bina bir anda yana kaydı. Bunun üzerine üst katlarda oturan hane sakinleri kısa sürede binadan tahliye edildi. Boşaltılan bina kısa bir süre sonra yerle bir oldu.


AHIRDAKİ BÜYÜKBAŞ HAYVANLAR TELEF OLDU


Binanın zemin katında yer alan ve içerisinde yaklaşık 100 adet büyükbaş hayvanın bulunduğu ahırdaki hayvanlar göçük altında mahsur kaldı. Can kaybı ve yaralanmanın bulunmadığı olayın ardından...