08 / 05 / 2024

Bolu Orman ve Su İşleri Müdürü Sezgin Akay

Bolu Orman ve Su İşleri Müdürü Sezgin Akay

Bolu Orman ve Su İşleri Müdürü Sezgin Akay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, inşaatı tamamlanan merkezin ve müzenin iç dizayn çalışmalarının devam ettiğini söyledi

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

OHAL Kapsamında Yerleşme ve Yapılaşmaya İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilgili detaylar belli oldu. Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

Tezcanlar Orman Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Tezcanlar Orman Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Şubesi Çatalca'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Çelik tarafından kuruldu.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Kanal İstanbul uyarısı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili, Terkos Gölü ile Sazlıdere Barajı’nın devre dışı bırakılacağını belirterek İstanbul’un susuz kalabileceği uyarısı yaptı.

Orman ve kıyı alanlarındaki yapılara yapı kayıt belgesi alınır mı?

İmar barışı kapsamında mevzuata aykırı yapılara yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Peki, orman ve kıyı alanlarındaki yapılara yapı kayıt belgesi alınır mı?

Huş Mühendislik Orman Ve Sera Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Huş Mühendislik Orman Ve Sera Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İmara açılan Park Orman ve Hacet Deresi Tabiat Parkı mecliste!

Park Orman ve Hacet Deresi Tabiat Parkının imara açılması ile ilgili sorunlar TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, soru önergesi hazırladı...

City Hill Sancaktepe: Orman ve şehri buluşturan proje!

2 blokta 148 daireden meydana gelen City Hill Sancaktepe projesi "Orman ve Şehri buluşturan proje" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje Kahramanlı Group tarafından hayata geçiriliyor.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan inşaat açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Kartal - Maltepe civarındaki ormanlık alanla ilgili olarak, "İnşaat değil, mesire alanı yapıyoruz. 2 adet kır kahvesi, 2 adet kır lokantası, 5 adet büfe ve 2 adet yöresel ürünler satış yeri kuracağız" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yeniden inşa çalışmalarına destek!

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre Orman ve Su İşleri Bakanlığının, Diyarbakır'ın Sur ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde gerçekleştirilen yeniden inşa çalışmalarına destek verdiği bildirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın yaptığı 151 tesis açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hizmete sokulan 151 tesisin açılışı Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Orman ve Su İşleri'nin Van yerleşkesi için kamulaştırma!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Van Yeni Yerleşkesi İnşaatı İşi Kapsamında Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Veysel Eroğlu Bolu'da toplu açılış törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bolu'da 17 Temmuz kapalı Spor salonunda düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Eroğlu, salon girişinde bekleyen ormancılara selam verdi.

Bolu Orman ve Su İşleri Müdürü Sezgin Akay Haberi

Bolu Orman ve Su İşleri Müdürü Sezgin Akay

Ölü yaban hayvanlarını müzede sergilediklerini belirten Akay, "Burada onlara doğal bir ortam kazandırmaya çalışıyoruz. Ayrıca ağaçları, kozalakları, tohumları, kuş türlerini ve Bolu'nun yaban hayatını temsil edebilecek objeleri buraya koyacağız. Böylece Abant'a gelen ziyaretçilerin Bolu ve doğal zenginliklerimiz hakkında görsel bilgi sahibi olmalarını sağlayacağız" şeklinde konuştu.




Hayvan müzesinde geyik, karaca, ayı, yaban koyunu, çakal ve çeşitli kuş türleri bulunduğuna dikkati çeken Akay, "Bunların hepsini doldurttuk, burada sergileyeceğiz. Bolu'nun tarihi ve turistlik bölgelerinin zenginliklerini de sergilemek istiyoruz. Bu müze Türkiye'de ilk olacak. Hayvan ve doğal tabiat varlıkları müzesi olarak ilki temsil edecek" diye konuştu.


Akay, tanıtım merkezi ve müzeyi yıl sonuna kadar hizmete açacaklarını sözlerine...