28 / 04 / 2024

bolu otobanında kar varmı

bolu otobanında kar varmı

Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Bünyamin Aslan, kar yağışı öncesi bütün tedbirleri aldıklarını söyledi. İl Özel İdaresi'nden edinilen bilgilere göre ekipleri kış sezonuna hazır....

Emtia piyasasında sert dalgalanmalar!

Emtia piyasası, sert dalgalanmaların meydana geldiği bir haftayı geride bıraktı. Merkez bankalarının açıkladığı faiz kararları ile belli olan makro ekonomik verilerinden sonra emtia piyasasında karışık bir seyir izlendi. İşte detaylar...

Altında kar elde etmek isteyenler hemen bakın! İslam Memiş açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altında kar elde etmek isteyenlere bazı yorumlarda bulundu. İşte detaylar!

D-100 kara yolu İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor!

Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kar yağışı sebebiyle D-100 kara yolunun Bolu Dağı Bakacak mevkinde bir TIR kayarak yolu kapattı.

2022 yılında kar rekorları kıran bankalar temettü dağıtacak

2022 yılında devasa karlar elde eden bankalar temettü dağıtmak için BDDK'nın kapısını çaldı. Bu konuda bir çalışma yapan BDDK, tavanı yüzde 12'den yüzde 15'e çıkarmaya hazırlanıyor.

Bankalar kar rekoru kırmaya devam ediyor. Garanti Bankası'nın karı yüzde 300'ün üzerinde arttı

Garanti Bankası'nın yılın ilk 9 ayında karı yüzde 307 artışla 38.6 milyar TL'ye yükseldi. Banka yılın üçüncü çeyreğinde ise piyasa beklentilerini aşarak 17,5 milyar TL net dönem karı elde etti.

Emekli promosyonları bir yana şimdi de annelere para veriliyor! Başvurana anında karşılıksız 1300 TL!

Anneler anında PTT'den 1300 TL nakit para kazanıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz hemen şimdi bakın! Koşun hemen bakın, sonra ben bilmiyordum demeyin!

Müjde az önce geldi! Anında karşılıksız ve geri ödemesiz 4 bin 500 TL! Hemen başvurun, fırsatı yakalayın!

Müjde az önce geldi! Tam 75 bin kişi parasını alabilecek. Duyurusu resmen şimdi yapıldı! Anında karşılıksız ve geri ödemesiz 4 bin 500 TL! Hemen başvurun, fırsatı yakalayın! Peki, başvuru şatları neler? İşte ayrıntılar...

Deniz GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından dağıtılabilir kar oluşmamasından dolayı 2020 yılında kar payı dağıtımı yapılmamasına karar verildi.

Halk GYO 2020 yılı kar payı dağıtım tablosu!

Halk GYO, 2020 yılı kar payı dağıtımı hakkında yönetim kurulu kararı kapsamında kar payı dağıtım tablosunu yayınladı. 

Tarım arazilerinin toplulaştırılmasında karşılaşılan sorunların araştırılması için önerge verildi!

Tarım arazilerinin toplulaştırılmasında karşılaşılan sorunların araştırılarak yapılması gerekenlerin belirlenmesi amacıyla meclise araştırma önergesi verildi.

Deniz GYO kar payı dağıtacak mı?

Deniz GYO tarafından 2020 yılında kar payı dağıtımı yapılmamasına ve buna istinaden hazırlanan ekteki 2020 yılı Kâr Dağıtım Tablosunun Genel Kurul'un bilgisine ve onayına sunulmasına karar verildi.

İmar alanında özel mahkemeler kurulacak!

Adalet hizmetlerinde bu yıl içinde yapılanlar ve yargı paketleri kapsamında çıkarılan kanunlar kapsamında, ihtisas gerektiren çevre, imar ve enerji gibi alanlarda özel mahkemeler kurulacağı açıklandı.

Vakıf Finansal Kiralama 2019 yılı için kar payı dağıtacak!

Vakıf Finansal Kiralama'nın 25 Haziran 2020 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda kar dağıtım önerisi kabul edildi.

bolu otobanında kar varmı Haberi

bolu otobanında kar varmı


Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Bünyamin Aslan, kar yağışı öncesi bütün tedbirleri aldıklarını söyledi.


İl Özel İdaresi'nden edinilen bilgilere göre ekipleri kış sezonuna hazır. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Bünyamin Aslan 2013-2014 kış mevsimi kar mücadele çalışmalarının hazırlıkları tamamladıklarını söyledi. Toplam 9 ilçede 492 köyde, 3 bin 727 kilometrelik yol ağındaki tüm köy yollarının açık tutulması için çalıştıklarını belirten Aslan, "Vatandaşın rahat ve huzur içinde gidip gelmelerini sağlanması, yüksek yerlerde kapanan köy yollarının en kısa zamanda açılması, taşımalı eğitim sistemindeki okulların bulunduğu köy yollarında eğitimin aksamaması ve okula giden öğrencilerin mağdur olmaması için görev yapacak olan araçların bakım ve tamirleri ile her türlü ikmal yapıldı. Bolu merkez ve ilçeleri için, 19 Greyder,...