05 / 05 / 2024

bolu spor kemti mi oluyor

bolu spor kemti mi oluyor

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Bolu, turizm ve spor kenti olacak” hedefinde çıtayı yükseltti. Ercoşkun, yeni bir yatırıma imza daha atmaya hazırlandıklarını belirtti.

Bolu spor kompleksi inşaatı tam gaz! 

Bolu Gerede'de spor kompleksinde hızla devam inşaat devam ediyor. Spor tesisi 2019-2020 sezonuna yetiştirilmesi planlanıyor. 

Bolu Gerede Spor Kompleksi inşaatı tam gaz! 

Bolu Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın öncülüğünde inşa edilen Gerede'deki spor kompleksinin 2019-2020 futbol sezonunda açılması planlanıyor.

Bolu Hokey Sahası için yeniden ihale düzenlenebilir!

Bolu'da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa ettirilen Çim Hokey Sahası bir yılda inşa edilecekti. Ancak, 9 Mayıs'ta teslim edilmesi gereken saha için tek bir çivi bile çakılmadı.

Bolu Gerede'ye yeni spor tesisi inşaatı!

Gerede Belediyesi tarafından halkın spor ihtiyacını karşılamak için adım atılıyor. Belediye, bölgede yeni bir spor tesisi inşaatına başladı.

Bolu Gerede'de yeni spor tesisi için imzalar atıldı!

Bolu Gerede Belediyesi tarafından, Bahçelievler Mahallesi’nde yapılacak spor tesisi projesi için imzalar atıldı. 16 odalı tesis binasının 450 günde bitirilmesi planlanıyor. 

Veysel Eroğlu Bolu'da toplu açılış törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bolu'da 17 Temmuz kapalı Spor salonunda düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Eroğlu, salon girişinde bekleyen ormancılara selam verdi.

Ali Erçoşkun: Bolu, turizm ve spor kenti olacak!

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Bolu, turizm ve spor kenti olacak” hedefinde çıtayı yükseltti. Ercoşkun, yeni bir yatırıma imza daha atmaya hazırlandıklarını belirtti.

Akif Çağatay Kılıç, Bolu'daki spor tesisleri ve yurt binalarını inceledi!

Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Bolu'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yapımı bitme aşamasında olan spor tesisinde, yurt binasında ve Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Bolu Büyüksu Park Rekreasyon projesinde sona gelindi!

Türkiye'nin en yaşanabilir 3. kenti olan Bolu'nun turizm ve spor kenti olma yönünde çalışmaları hızla sürüyor. Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, "Şehirde bir kilometrelik plajda gölet çevresinde yürüyüş yolları ve parklar olacak" diye konuştu.

Bolu Olimpiyat ve Spor Kompleksi yıl sonunda tamam!

Bolu Belediyesi tarafından Büyüksu Deresi’ne yapılan Büyüksu Deresi Su Sporları ve Sahil Projesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bolu Belediyesi’nin Olimpiyat ve Spor Kompleksi’nin 4. etabı olan çalışma Ocak ayında sona bitecek.

TOKİ Bolu Mengen 2. Etap'ta 291 adet konut satıyor!

TOKİ Bolu Mengen 2. Etap'ta 291 adet konut satıyor. Projenin kura çekilişi 7 Eylül 2015 tarihinde Mengen Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

İşte Bolu'da inşaatı devam eden okullar!

Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu ’ da yapımı devam eden okul ve spor salonu inşaatlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Alaaddin Yılmaz: Bolu'ya yeni spor kompleksi inşa edilecek!

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kahvaltıda muhtarlar ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Konuşmasında Bolu için yeni kalkınma projelerinden bahsetti.

bolu spor kemti mi oluyor Haberi

bolu spor kemti mi oluyor

Ercoşkun, yeni bir yatırıma imza daha atmaya hazırlandıklarını belirterek, “3 bin kişilik kapalı spor salonumuzun yanına olimpik yüzme havuzu yapacağız ve Karaçayır'ı uluslararası dev organizasyonlara kapılarını açacak spor kompleksine dönüştüreceğiz. Yatırımlarla donatacağımız Bolu'yu sporda marka şehir yapmanın yanı sıra uluslarası düzeyde sporcu yetiştirme imkanına da sahip olacağız” dedi.


AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, her fırsatta dile getirdiği, “Bolu, turizm ve spor kenti olacak” hedefinde çıtayı yükseltti. Ercoşkun, Karaçayır'da hizmete açılan 3 bin kişilik dev spor salonunun yanındaki araziye olimpik yüzme havuzu yapacaklarını ve bölgeyi uluslararası spor müsabakalarına ev sahipliği yapacak standartlarda spor kompleksine dönüştürmeyi planladıklarını açıkladı.


“OLİMPİK YÜZME HAVUZU İÇİN İNŞAAT ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR”

Ercoşkun, açıklamalarında, Bolu'yu turizmde ve sporda marka şehir yapmayı arzuladıklarını belirterek, yakın dönemde inşaat çalışmalarına başlanacak olimpik yüzme...