02 / 05 / 2024

bomonti ferhat keten

bomonti ferhat keten

Şişli'de Keten İnşaat tarafından inşa edilen Keten Bomonti projesinin temeli atıldı. Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten temel atma törenin ardından, projeyi Emlakkulisi.com'a anlattı.

Bomonti Papilio projesinin dış cephe duvarları sanatla buluşuyor!

Keten Grup, Bomonti’de yaptığı yeni Papilio bina projesinin dış cephe duvarlarını sanatla buluşturuyor. Bomonti Papilio projesi 30 adet konut ve 7 adet dükkandan meydana geliyor.

Keten Grup Bomonti'ye odaklandı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Keten Grup'un Bomonti'de yer alan iki projesinden bahsediyor. İşte o yazı...

Keten Grup'tan 10 yeni proje geliyor!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda 2017'de 10 yeni projeyi hayata geçireceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Keten Papilio Bomonti'de fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor!

Bomontiada’da gerçekleştiren toplantıda tanıtımı yapılan Keten Papilio Bomonti projesinde 30 adet daire ve 7 dükkan yer alıyor. Keten Papilio Bomonti'de fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor.

Keten Papilio Bomonti fiyat listesi 2016!

Keten Grup imzasıyla hayata geçirilen Keten Papilio Bomonti projesi 30 konut ve 7 dükkandan meydana geliyor. İşte Keten Papilio Bomonti fiyat listesi 2016...

Ferhat Keten: Satış odaklı projelere mola vereceğiz!

Piyasalardaki dalgalanmalar tüm sektörlere olduğu gibi gayrimenkul sektörüne de yansıyor, insanların geleceğe ilişkin tedirgin beklentileri gayrimenkul üreticileri için de tedirgin bir sürece işaret ediyor.

Keten Papilio fiyatları!

29 daire ve 7 ticari birimden meydana gelen Bomonti Keten Papilio projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor. İşte, Keten Papilio fiyatları...

Keten Papilio daire fiyatları!

İstanbul Bomonti'de yer alan Keten Papilio projesinde fiyatlar 200 bin dolardan başlıyor. Keten Papilio projesi Mart 2018'de teslim ediliyor...

Keten Papilio Bomonti fiyat listesi!

Keten Grup'un Bomonti'de hayata geçirdiği Keten Papilio Projesinde 5 katta toplam 29 daire ve 7 ticari birim bulunuyor..

Keten'den 2 yeni proje: Papilio Bomonti ve Cihangir Cennet!

Keten Grup'un yeni projeleri Keten Papilio ve Keten Cihangir Cennet için satışlar sürüyor....

Keten Grup'tan Nişantaşı, Galata ve Cihangir'e yeni proje!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda Nişantaşı, Galata ve Cihangir'de yeni projeler inşa edeceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Ferhat Keten emlak sektörüne dair açıklamalarda bulundu!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, emlak sektöründe son dönemde şehir merkezinde ve doğru lokasyonda konut almanın kriz dönemlerinde birikimlerin erimesini engelleyen, güvenli bir liman olduğunu belirtti.

Emlak yatırımcılarının yeni tercihi şehir merkezleri oldu!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, emlak sektöründe son dönemde şehir merkezinde ve doğru lokasyonda konut almanın kriz dönemlerinde birikimlerin erimesini engelleyen, güvenli bir liman olduğunu belirtti.

bomonti ferhat keten Haberi

bomonti ferhat keten

Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden Keten İnşaat İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de yeni bir konut projesi inşa ediyor. 1.500 metrekare arsa alanı üzerinde kentsel dönüşüm projesi olarak konumlandırılan Keten Bomonti projesinin temeli bugün atıldı. Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten temel atma törenin ardından, projeyi Emlakkulisi.com'a anlattı.


Toplamda 77 konutluk bir proje olan Keten Bomonti'de bölgeye göre aidatları normal seviyede tutmak için sosyal olanaklar düşünülerek hazırlandı.