11 / 05 / 2024

bor yolu açıldı mı

bor yolu açıldı mı

Niğde-Bor Yolunun Üniversite kavşağı ile TOKİ kavşağı arasındaki 4 kilometrelik kesimi tamamlanarak trafiğe açıldı. Niğde Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, yeni açılan yolun Niğde halkına hayırlı olmasını diledi...

Dünyanın 3. en uzun çift tüplü tüneli Zigana Tüneli açıldı!

Dünyanın üçüncü, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olarak hayata geçirilen Zigana Tüneli açıldı.

GSS, sigorta prim borcu, araç muayenesi borcu olanlar dikkat! Peş peşe açıklanan bu tarihleri kaçırmayın!

Vatandaşın kamuya olan borçları ile ilgili yapılandırma ve borç silme yasası yürürlüğe girdi. Yapılandırma yasasıyla beraber milyonlarca vatandaşa borçlarından kolayca kurtulmanın yolu açıldı. İlgili yasayla sağlanan avantajlardan faydalanabilmek için ise bazı tarihlere dikkat etmek gerekiyor.

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Ağrı-Patnos Devlet Yolu açıldı! 1 saatlik süre 35 dakikaya düşüyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Devlet Yolu Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katılım gösterdi ve açıklamalarda bulund. İşte Ağrı-Patnos Devlet Yolu ile ilgili merak edilenler...

Müjde! Emekli olmanın yolu açılıyor!

Toplu parası olmayan vatandaşların emeklilik yolunu açan yapılandırmada başvuru süresinin uzatıldı. Bu uygulama ile birlikte toplu parası olmayanlara emekli olma imkanı tanınacak. Milyonlarca insanı yakından ilgilendiren gelişmenin ardından emekli olmanın yolu açılıyor...

Türk müteahhitlere Libya yolu tekrar açıldı!

Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 4225 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile ilgili konuşan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren, yaptığı açıklamada "Türk müteahhitlere Libya yolu tekrar açıldı" dedi.

Triad Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Triad Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Emre Dağyolu tarafından açıldı.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

İran ve Afganistan arasındaki demir yolu hattının 140 kilometresi açıldı!

İran'ın kuzeydoğusundaki Rezevi Horasanı eyaletine bağlı Haf kenti ile Afganistan'ın Herat kenti arasında yapılan demir yolu hattı açıldı. 

Amasya Çevre Yolu açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da video konferans yöntemiyle katılım gösterdiği Amasya Çevre Yolu'nun açılışı yapıldı.

Les Ottomans için haciz yolu açıldı mı?

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal'a ait Les Ottomans otelinin icra yoluyla satışa çıkarıldığı, sonrasında da konkordato talebinde bulunarak icradan kurtulduğu ileri sürülmüştü. Şimdi ise konkordato talebinin reddedildiği ve mahkeme korumasının kalktığı belirtiliyor...

Ankara-Ankara projesinin davasıyla ilgili temyiz yolu açıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Ankara-Ankara projesiyle ilgili Bölge Adliye Mahkemesi 30 Ocak 2020 tarihinde reddedilmiş olduğu ve karara karşı tebliğden itibaren 2 haftalık süre içerisinde temyiz yolunun açık bırakıldığı açıklandı.

Ankara-Ankara projesinde davasında temyiz yolu açıldı!

Ankara-Ankara Projesi yapı ruhsat iptal davası hakkında Bölge Adliye Mahkemesi tarafından 30 Ocak 2020 tarihinde reddedildi ve karara karşı tebliğden itibaren 2 haftalık süre içerisinde temyiz yolu açık bırakıldı. 

bor yolu açıldı mı Haberi

bor yolu açıldı mı

NİĞDE Valisi Necmeddin Kılıç verdiği sözü tuttu. Niğde-Bor Yolunun Üniversite kavşağı ile TOKİ kavşağı arasındaki 4 kilometrelik kesimi tamamlanarak trafiğe açıldı. Hafta sonu gerçekleşen mini bir açılış töreninde Niğde Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, yeni açılan yolun Niğde halkına hayırlı olmasını diledi. Türkoğlu: Niğde Bor aras ııdaki 2 x3 şendi yolun yapımı N ğde ve Bor'a ayn bir hava kattı. Geçtiğimiz yıl ciddi zorluklarla karşılaştık. Sayın valimizin göreve başladığı günden itibaren titizlikle takip ediyor. Geçtiğimiz karşı yolu açtık. Üniversite kavşağı ile TOKİ kavşağı arasındaki kısmını açıyoruz. Kamuoyunda Niğdeli hemşerilermiz arasında bir kanı yayıldı: 'Bu yıl bu yol b tmez' diye. Sayın valimizin Aydın İnşaat ve Karayolları yetkilileriyle yaptığı görüşmede' Bu yolun pazartesi açılması talimat verdi. Aydın inşaat kendisine düşeni...