07 / 05 / 2024

borçka belediyesi imar planı

borçka belediyesi imar planı

Borçka Belediye ve Meclis Başkanı Aslan Atan'ın başkanlığındaki toplantıda 5 gündem maddesi görüşüldü. 16 maddelik 5 yıllık imar programı Belediye Meclisince Maddeler halinde görüşülüp oylamaya sunuldu.

Kaş Belediyesi, Patara 'daki toplam 7 bin 744 metrekarelik iki araziyi 28 milyon 700 bin TL'ye satıyor!

Kaş Belediyesi mülkiyeti belediyede olan, Patara antik kentte 2 adet araziyi 28 milyon 700 bin TL'ye satışa çıkaracak.

İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Yıkıma neden olan depremler Türkiye’de imar affıyla yapı kayıt belgesi alan binaların depreme dayanıklı olup olmadığını bir defa daha gündeme getirdi. İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Artvin Borçka Afet Konutları sahiplerine teslim edildi!

Artvin'in Borçka ilçesinde inşa edilen 44 afet konutunun anahtarları, gerçekleştirilen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Kaş Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Antalya Kaş Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında kapalı olan iş yerlerinden 3 ay boyunca kira almayacak.

Artvin Borçka'da bazı köylerin köprü ihtiyacı TBMM'de!

Artvin'in Borçka ilçesinde bazı köylerin köprü ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaş'ın imar planları masaya yatırılacak!

Kaş Belediyesi ekim ayı Meclis toplantısında Ahatlı, Karadağ, Kalkan, Kınık, Ova, Yeşilköy, Ağullu, Bayındır ve Çukurbağ mahallelerinin imar planına ilişkin maddeleri görüşülmek üzere ilgili komisyona havale edildi. 

Kaş Belediyesi'nden Çukurbağ Yarımadası açıklaması!

Kaş Belediyesi imara açıldığı iddia edilen Çukurbağ Yarımadası ile ilgili açıklama yaptı. İşte Kaş Belediyesi'nin o açıklaması..

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

Artvin Borçka'da Camili tünel projesinin akıbeti mecliste!

Artvin'in Borçka ilçesine bağlı Camili tünel projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

borçka belediyesi imar planı Haberi

borçka belediyesi imar planı

Borçka Belediye ve Meclis Başkanı Aslan Atan'ın başkanlığındaki toplantıya Meclis Üyelerinden Hasan Gökdemir, Ziya Şan, Nusret Yıldız, Nurettin Okuyan, Mehtap Şentürk, Hüseyin Çakır, Hikmet Carti, Atila Sav, Türkan Küçük ve Ziver Yılmaz katıldı. Yapılan toplantı sonucunda aşağıdaki kararlar alındı. 


KARAR: Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Yasanın 20. 

Maddesi uyarınca Ocak birleşimi için yukarıda belirtilen üyelerin katılımı ile 03.02.2015 gün ve saat 13:00'de Belediye Meclis toplantı salonunda toplandı. Gündem okundu ve görüşmeye geçildi. 


GÜNDEM: 1- Açılış ve yoklama, 2- Saygı duruşu, 3- Bir önceki toplantı tutanaklarının sunumu, 4- 5 Yıllık İmar programının görüşülmesi, 5- Arrikab'ın kapatılmasının görüşülmesi., 6- Kapanış 


Gündemin 1. maddesi gereği, Açılış ve yoklama yapıldı, yoklama sonucunda Meclis üyelerinden Resul ŞENTÜRK mazeret belirterek toplantıya katılmadığı, diğer üyelerin toplantıya katıldığı görülerek, birleşim açıldı. 


Gündemin 2....