23 / 07 / 2024

Bornova Doğanlar imarsız yapılara elektrik ve su aboneliği

Bornova Doğanlar imarsız yapılara elektrik ve su aboneliği

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, partisinin 1 Kasım seçim beyannamesinde toplumun her kesimini kapsayan vaatlerin yer aldığını söyledi.

BDDK açıkladı! Temassız ödemelerde şifresiz işlem limitine güncelleme geliyor...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK'nın kararı doğrultusunda, temassız kartlarda şifresiz işlem limiti 1 Temmuz 2024'ten itibaren değişeceği duyuruldu.

Doğalgaz faturasında mayıs uyarısı! 150 TL eksik ödeniyordu! Sona gelindi! Doğalgaz faturanız mayıs ayında böyle gelecek

Ücretsiz doğalgaz uygulaması 1 Mayıs 2024  tarihinde sona eriyor. 150 TL'ye denk gelen 25 metreküp doğalgaz ücretsizdi mayıstan itibaren faturalar değişecek. İşte detaylar...

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı geldi: İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan çarpıcı bir uyarı geldi. İşte "İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!" diyen Kurtoğlu'nun o paylaşımı...

İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı? Uzmanı açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımları rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden "İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı?" diye sorarak, cevabı açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Bakan Şimşek, 'Çalışanlarımızı, emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz' dedi! Vatandaşlar nasıl yorumladı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çalışanların ve emeklilerin enflasyona ezdirilmeyeceğini dile getirdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu da X sosyal medya hesabından bu açıklamayı alıntıladı ve "Çalışanlar, emekliler, hadi yine iyisiniz iyi" dedi. Peki vatandaşlar bu duruma ne diyor?

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Türkiye'nin ilk zırhlı SUV'u TULGA 2025'te yollarda olacak!

BMC İcra Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Murat Yalçıntaş yaptığı açıklamada BMC tarafından üretilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli, doğuştan zırhlı SUV'u "TULGA"nın 2025 yılında yollarda olacağını söyledi.

Midyat Belediyesi 3 adet arsayı satışa çıkardı! İşte yüzölçümü bilgileri ve fiyatı...

Mardin Midyat Belediyesi, 2’si tarla olmak üzere toplam 3 adet arsayı satışa çıkardı. Tarlaların imarsız ve diğer arsanın da A-2 imarlı olduğu öğrenilirken, ihale tarihinin 2 Kasım olmasına karar verildi.

Yapı belirsizliği nasıl çözülecek? İnşaat Mühendisi Nazım Ergin çözüm önerilerini tek tek sıraladı!

İnşaat Mühendisi Nazım Ergin, Türkiye'de imar sorunları ve imarsız yapılaşmaya dikkat çekerek çözüm önerilerini sıraladı. 

İmarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evler son zamanlarda popüler olan yapılar arasında yer alıyor. Uygun fiyata ev yapmak isteyenler prefabrik ev yaptırmanın şartlarını merak ediyor. Peki, imarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? İşte detaylar...

Doğal gazda 1 ay faturasız dönem; 'Sıfır' yazacak

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Akkuyu Nükleer Güç Santralı alanında gazetecilerle sohbet etti ve doğalgazda faturasız dönemin ayrıntılılarını paylaştı. İşte detaylar...

Depremzedeye istihdam desteklerine tepki! Çalışanlarımızı ayartmayın!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli asrın deprem felaketinin vurduğu bölgeden tarihi bir göç başlarken, başka kentlere taşınan depremzedelere yapılmak istenen istihdam desteklerine bölgedeki işverenlerden, “İşçilerimize göz dikmeyin!” tepkisi geldi.

Doğalgaz faturanız yüksek gelmek zorunda değil! Sadece bunu yaparak faturanızı 100 TL düşürün!

Doğalgaz faturası yüksek gelenlere duyurulur. Sadece basit yöntemlerle doğalgaz faturanızı 100 TL düşürün. İşte detaylar!

Bornova Doğanlar imarsız yapılara elektrik ve su aboneliği Haberi

Bornova Doğanlar imarsız yapılara elektrik ve su aboneliği

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, partisinin 1 Kasım seçim beyannamesinde toplumun her kesimini kapsayan vaatlerin yer aldığını söyledi. 


Bornova Doğanlar mahallesinde seçim çalışmalarını sürdüren Ulema, AK Parti seçim beyannamesinde emeklileri, kadınları, gençleri, taşeron çalışanları, asgari ücretlileri, polis ve askerleri kapsayan reform niteliğinde vaatlerin bulunduğunu söyledi. Kentsel dönüşüme de değinen Ulema, imarsız/izinsiz yapılara elektrik ve su aboneliği müjdesinin de Başbakan Davutoğlu tarafından verildiğini hatırlattı. 


1 Kasım seçimleri için saha çalışmalarını hızlandıran AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Bornova Doğanlar mahallesinde vatandaşlarla ve kanaat önderleri ile bir araya geldi. Doğanlar mahallesi sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Ulama, vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti ve AK Parti'nin seçim beyannamesi hakkında detaylı bilgi verdi. 


Aliağa...