05 / 05 / 2024

Borsa İstanbul fiyatları neden düşürdü

Borsa İstanbul fiyatları neden düşürdü

Borsa İstanbul'da fiyatların düştüğünü gören yabancı rotayı Türkiye'ye çevirdi. Yabancı analistlere göre en ucuz borsa liginde Türkiye, Çin ve Rusya ile yarışıyor. Piyasalar sakinleştiğinde kazanan da bu üçlü olacak.

Borsa İstanbul’da işlem gören 9 hisse için 9 aracı kurum hedef fiyat açıkladı!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi rekor tazelerken, birçok yatırımcı daha kaybının yerine koymuş değil. Yatırımcılar hisselerin yükseleceği seviyeyi merakla beklerken Borsa Filozofu, 9 farklı aracı kurumun 9 farklı hisse için verdiği hedef fiyatları açıkladı.

Faiz ve borsa yükseldi, dolar ve altın rekor kırdı! En çok kazandıran hisseler 17-21 Temmuz'da parlayanlar listesinde!

17-21 Temmuz haftasında Borsa İstanbul dalgalıydı. Yatırımcılar, karmaşık tablo ve yükseliş-düşüşlerle karşılaştı. Merkez Bankası faiz kararları dolar/TL kurunu rekor seviyelere taşıdı. Dolar ve altın fiyatları da oynak seyretti.

Seçim sonuçları piyasaları nasıl etkileyecek? Borsa ve döviz fiyatları 28 Mayıs’a kadar nasıl bir seyir izler?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalma ihtimalinin kuvvetlenmesi piyasaların moralini bozdu. Borsa İstanbul belirsizlerin devam edeceği endişesiyle haftaya satış ağırlıklı bir seyirle başlarken, dolar ve euro fiyatları ise tırmandı.

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına başlıyor! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! 

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına resmen başlıyor. Bu kapsamda buğday, çavdar, tritikale, yulaf ve mısır satılacak. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! İşte 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Borsa, dolar, altın fiyatları ne oldu? İşte 28 Nisan piyasa raporu ve en çok işlem gören hisse senetleri!

Güne pozitif başlangıç yapan Borsa İstanbul, gün içerisinde gelen kar satışlarıyla haftayı ekside kapadı. Borsa İstanbul BIST 100 endeksi yüzde 3,58 oranında değer kaybıyla 4 bin 617 puana geriledi.

Herkesin kafasında aynı soru: Altın mı, borsa mı? İşte uzmanlardan zengin edecek değerlendirmeler...

Yatırımcının getiri arayışı sürerken risk almak istemeyen yatırımcı için mevduat tarafında faizler yüzde 30’lara geldi. Borsa İstanbul’da ise seçim belirsizliği hakim olmasına rağmen orta ve uzun vadeli beklentiler pozitif yönde Altın fiyatları rekora hazırlanıyor.

Borsa yine kayıpta! 21 Mart BIST 100 endeksi ne oldu? En fazla hangi hisse senetleri işlem gördü?

Küresel piyasalardaki riskler nedeniyle pay piyasalarındaki moral bozukluğu devam ediyor. Borsa İstanbul günü yine düşüşle kaybederken, döviz fiyatlarında sınırlı yükselişler gözlendi.

Borsa İstanbul’da şirketler hisse alım yarışında! Hangi şirketler hisse geri alımı yapıyor? Hisse geri alımı nedir?

Borsa İstanbul'daki sert düşüş sonrası değer kaybeden ve hisse fiyatlarının gerçek değerini yansıtmadığını hesaplayan şirketler BİST'ten paylarını geri almak için harekete geçti.

Sefaköy Royal İstanbul fiyatları!

Sefaköy Royal İstanbul fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilecek projede yaklaşık 3 bin adet ünite yer alıyor.

Ümraniye Cuento İstanbul fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye 'de hayata geçirilen proje 4 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Ümraniye Cuento İstanbul fiyatları 390 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Tekfen Emlak Hep İstanbul fiyatları!

Tekfen Emlak projesi olan Hep İstanbul Evleri 'nde 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul fiyatları 267 bin TL'den başlıyor.

Tekfen Hep İstanbul fiyatları!

Tekfen projesi olan Hep İstanbul Evleri'nde 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Tekfen Hep İstanbul fiyatları 267 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Toplam 863 daire, 250 home ofis, 146 mağaza ve 114 ticari ofisten meydana gelen Ritim İstanbul Maltepe'de inşa ediliyor. Peki Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Borsa İstanbul fiyatları neden düşürdü Haberi

Borsa İstanbul fiyatları neden düşürdü

DÜNYA borsaları için krizden sonraki altın yıl olarak anılan 2013 Türk yatırımcı için ise hiç de iyi geçmedi. Peki bu yıl ne olacak? Bu soru sadece yerli yatırımcının değil aynı zamanda yabancıların da gündeminde. Borsada yaşanan son düşüş yabancı yatırımcının ilgisini de İstinye'ye çekmeyi başardı. Hemen hemen her gün dünyanın önde gelen finans gazeteleri ve sitelerinde Türkiye Borsası ile ilgili analizler okuyoruz. Peki bu analizler ne diyor?  


EN UCUZ BORSA KiMDE? 

Geçtiğimiz hafta İngilizlerin saygın gazetelerinden The Telegraph kapsamlı bir araştırmaya imza atarak dünyanın en ucuz borsalarını derledi. Listenin birinci sırasında Rusya yer alıyor. İkinci sırada Macaristan gelirken üçüncü sırada Türkiye yer alıyordu. 


İTALYA, BREZİLYA KORE DE VAR

Gazetenin analizinde, önümüzdeki 10 yıl boyunca en fazla prim yapacak borsaların arasında gösterilen Türkiye'de...