15 / 05 / 2024

borsa kule satış ofisi

borsa kule satış ofisi

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Borsa Kule binasının betonarme üst yapı, alt yapı ve çeşitli çelik konstrüksiyon işlerinin tamamlanması amacıyla Boen İnşaat ile 5 milyon 750 bin TL+KDV bedelle sözleşme imzalandı...

SPK onayladı, Tureks Turunç Madencilik halka arz olacak

Tureks Turunç Madencilik şirketinin halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu’nca onaylandığı belirtildi. MARBL kodu ile 2-3 Kasım 2023 tarihlerinde Borsa’da satış yöntemi ile halka arz olacak şirketin halka arzında fiyat 10,97- Türk Lirası olarak açıklandı.

Borsakule ve Borsakule 2 projesinde toplam 404.2 milyon TL'lik satış yapıldı! 

Kuyaş Yatırım, Borsakule ve Borsa Kule 2 projelerinde yapılan satışları açıkladı. Peki Borsakule ve Borsakule 2 projelerinde ne kadar satış yapıldı? İşte o rakamlar...

Piyasalarda kritik hafta! Faiz artışları sürecek mi? İşte 30 Ocak piyasa takvimi!

Geçen hafta Borsa İstanbul satış ağırlıklı bir seyir izledi. Yurt dışında ise özellikle ABD ekonomisinden gelen olumlu verilerin etkisiyle pay piyasalarında pozitif bir seyir hakimdi. Peki, gelecek haftanın gündeminde neler var? Piyasalarda nasıl bir seyir bekleniyor?

Gürsel Turizm borsada ne zaman işlem görecek? Gürsel Turizm halka arz sonuçları açıklandı!

Gürsel Turizm’in borsada işlem göreceği tarih merak konusu oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz başvurusu onaylanan Gürsel Turizm, halka arz ediliyor. İnfo Yatırım aracılığında 3-4 Mart tarihlerinde Borsa'da Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama yöntemiyle gerçekleşti.

Borsa Kule'nin B bloğunda satışlar başladı!

KUYAŞ imzasıyla yükselen Borsa Kule projesinde ikinci etap satışları başladı. Projenin B bloğunda ince işler ve kalan imalatlar tamamlandı...

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün kalan payları Borsa'da satılacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra  kalan paylar; 2 iş günü süreyle nominal değerden düşük olmamak üzere Borsa  Birincil Piyasa'da oluşacak fiyattan Borsa'da satılacak.

Avni Çelik Servet GYO'daki 3.4 milyon TL'lik hissesini sattı!

Avni Çelik'in Servet GYO'da sahibi olduğu 3 milyon 407 bin 278 TL nominal bedelli 3 milyon 407 bin 278 adet hissenin borsa dışı satışını gerçekleştirildi...

Berrin Çelik Ercivelek Servet GYO'daki 3.9 milyon TL'lik hissesini sattı!

Berrin Çelik Ercivelek'in Servet GYO'da sahibi olduğu 3 milyon 900 bin TL nominal bedelli 3 milyon 900 bin adet hissenin borsa dışı satışını gerçekleştirildi...

Borsa Kule için Boen İnşaat ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Borsa Kule binasının betonarme üst yapı, alt yapı ve çeşitli çelik konstrüksiyon işlerinin tamamlanması amacıyla Boen İnşaat ile 5 milyon 750 bin TL+KDV bedelle sözleşme imzalandı...

Borsa Kule'de satışlar başladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın projesi olan Borsa Kule'de lansman öncesinde satışlar başladı. Projede 60 ay vade imkanı sunuluyor...

ABM Group Bellis Kule satış ofisi!

ABM Group Bellis Kule satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Bellis Kule projesinde inşaatın yüzde 20'lik kısmı tamamlandı.

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

Dap Teras Kule satışta! Metrekaresi 6 bin 680 TL!

DAP Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği Teras Kule projesi metrekaresi 6 bin 680 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıktı.

borsa kule satış ofisi Haberi

borsa kule satış ofisi

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Sayın İnşaat ve Boen İnşaat ile inşaat sözleşmesi imzalanması hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın İstanbul İli Bahçelievler İlçesi 1541 Ada 1 Parselde kayıtlı Borsa Kule Binasının, Sayın İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi ile 4 Haziran 2015 tarihinde imzalanan inşaat sözleşmesi fesih edilmiştir.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Borsa Kule binasının betonarme üst yapı, alt yapı ve çeşitli çelik konstrüksiyon işlerinin tamamlanması amacıyla Boen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile 5 milyon 750 bin TL+ KDV bedelle bugün itibariyle sözleşme imzalandı.

Borsa Kule binası kaba yapı inşaatının 180 gün süresi sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Satış ofisinde lansman satışlarımız başladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın KAP açıklaması:
Şirketimizin İstanbul İli Bahçelievler İlçesi 1541 Ada 1 Parselde kayıtlı  Borsa Kule...