07 / 05 / 2024

Borusan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık

Borusan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık

Borusan’ın Gemlik'te inşa edeceği 24 derslikli ortaokul ile Kocabıyık Ailesi’nin yapımını üstlendiği cami ile ilgili olarak Bursa Valiliği'nde bir protokol imzalandı

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu. 

Nihat Özdemir yatırımları beklemeye aldı: Enflasyon ve kurdan rahatsızım!

Yüksek faizin iş insanlarının öncelikli düşmanı olduğunu belirten Limak Holding Kurucu Başkanı Nihat Özdemir, dövizdeki hareketlilik ve enflasyonun kendisini rahatsız eden konular olduğunu dile getirdi.

Yapı Merkezi Holding'in acı günü! Begüm Tunç vefat etti! 

Yapı Merkezi Holding A.Ş'nin Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ülkü ve Ersin Arıoğlu'nun ablaları Begüm Tunç vefat etti. Tunç'un cenazesi bugün Şişli'de toprağa verilecek.

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

Mimar Holding 2020'de milyon Euro ciro hedefliyor! 

Lüks segment mobilya üreticisi Mimar Holding kurucu ortağı Alpaslan Özarpat, bu yıl 19 milyon Euro, 2020'de 23 milyon Euro ciro hedeflediklerini söyledi.

Londra'da arsasını satıp borçlarını ödeyebilecek firmalar konkordato ilan ediyor!

NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, artan konkordato ilanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Güral, ''Londra'daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek olanlar bile konkordato ilan ediyor'' diye konuştu.

NG Holding'ten 250 milyon liralık yeni otel yatırımı!

10 konkordato ilanından 9’unun samimi olmadığını söyleyen NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, “Londra’daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek tanıdıklarım var. Ama konkordato ilan ediyorlar” dedi. Güral, 250 milyon liralık yeni otel yatırımında bulunacaklarını da duyurdu...

Feyyaz Berker vefat etti!

Tekfen Holding kurucu ortaklarından Feyyaz Berker bugün hayatını kaybetti. Merhum Feryyaz Berker'in cenazesi Bebek Camii’nde kılınacak öğle namazını mütakiben Aşiyan Mezarlığı’nda defnedilecek.

Borusan Holding Afyon'da tesis kurdu!

Slash ve Arkizon Architects tarafından Afyon'da müze gibi tasarlanan tesis inşa edildi. Fabrika, Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık’ın hisleriyle hayata geçirildi.

İshak Alaton'un taziyeleri kabul edildi!

Alaton ailesi, Alarko Holding Kurucu ortağı ve Onursal Başkanı İshak Alaton'un vefatının ardından taziyeleri kabul etti.

Canpa Holding'in acı günü: Baha Yılmaz vefat etti!

Canpa Holding'in kurucu ortağı ve Genel Müdürü Baha Yılmaz hayatını kaybetti. Canpa Holding taziye ilanı yayınlattı.

Borusan Holding 5 yılda 200 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Borusan Holding Ceo’su Agah Uğur, inovasyon, Ar-Ge ve dijital dönüşüm alanlarında 2020 yılına kadar 200 milyon dolar yapacaklarını söyledi.

Borusan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık Haberi

Borusan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık

Borusan, Gemlik'te "Borusan Ortaokulu" adını taşıyacak 24 derslikli bir ortaokul, Kocabıyık Ailesi de bir cami inşa edecek. Borusan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık, Borusan Holding İcra Kurulu Üyeleri Bülent Demircioğlu, Mehmet Betil, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Gemlik Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz ve Bursa İl Müftüsü Mahmut Gündüz'ün katıldığı törende okul ve cami projelerinin protokolü imzalandı.


Bursa Valisi Şahabettin Harput protokol imza töreninde yaptığı konuşmada Borusan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık ve Borusan'a teşekkür ederek şunları söyledi:


"Şöyle bir sözümüz vardır; İnsanların hayırlısı insanlara faydalı olandır. Biz Sayın Asım Kocabıyık ve ailesini çok yönlü olarak sadece bulunduğu noktada değil, ülkenin her köşesinde takdir edilen hizmetlerle gördük. Ülkemizin kalkınmasında, sanayileşmesinde, büyümesinde...