02 / 05 / 2024

boşaltılan kürd şehirleri

boşaltılan kürd şehirleri

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kırşehir’de Ahilik Haftası kutlama programında yaptığı konuşmada operasyonların devam ettiği şehirlere ilişkin "TOKİ’yle binalarımızı süratle yapacağız” dedi.

Ne altın, ne dolar! Euro tarihi rekorunu kırdı! Elinde 1 eurosu bile olan köşeyi döndü! Son dakika euro/TL kuru

Döviz kurlarında yükseliş devam ediyor. Bugün ne altın, ne de dolar; euro tarihi rekorunu kırdı. Bugün euro/TL ne kadar oldu? 1 euro kaç lira? Güncel euro/TL ne kadar? 8 Mart 2024 euro/TL kuru...

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Altın fiyatları rekor kırdı! Gram altın fırladı! Bugün altın fiyatları ne kadar? 27 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Altın fiyatları, bugün rekor kırdı, gram altın fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 27 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Dünya Altın Konseyi'nden Türkiye açıklaması: Altına talep 10 yılın rekorunu kırdı!

Dünya Altın Konseyi tarafından yayımlanan üçüncü çeyreğe ilişkin verilere göre Türkiye'de altına olan talep son 10 yılın rekorunu kırdı.

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı! Rekor üstüne rekor kırdı! 14 Temmuz 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının ardından yükselişe geçerek rekor üstüne rekor kırdı. Gram altın dün 1667 lira oldu. Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı. Altın fiyatları bugün ne kadar? 14 Temmuz 2023 altın fiyatları.

Altın tozu dumana kattı! Gram altın rekor kırdı! Bugün çeyrek, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın ne kadar oldu? 

ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile altın fiyatların rekor kırdı. Altın adeta tozu dumana katarken, çeyrek, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

Altında beklenmeyen rüzgar geldi, gram altın birincilik tahtına oturarak rekor kırdı! 12 Temmuz 2023!

ABD'nin Haziran ayı enflasyon verisinin piyasa beklentilerinin altında kalması, altın fiyatlarını etkiledi. Altın gram fiyatı, tarihinde ilk defa ons tarafından desteklenerek 1640 TL seviyesine kadar çıkarak rekor kırdı.

Gram altın tarihi rekorunu kırdı: 1.550 lirayı aştı!

Gram altın bugün yüzde 1,4 artışla tarihi rekorunu kırdı ve 1.550 lirayı aştı. Merkez Bankası faiz kararından sonra gram altın 100 TL'yi aştı.

Gram altın kolları sıvadı! Dolardan destek bulan gram altın rekor kırdı!

Altın fiyatları yükselen dolar kurundan destek bularak rekor kırdı. Gram altın kolları sıvadı, yükselmeye devam ediyor. 

Altın tozu dumana kattı! Gram altın rekor kırdı! İşte gram altında yeni rekor seviye!

Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatları yükselişe geçerek gram altın rekor kırdı. Altın fiyatları tozu dumana kattı. İşte gram altında yeni rekor seviye...

Gram altın tarihi rekorunu kırdı! Gram altın ne kadar oldu?

Gram altın bugün döviz kurlarındaki volatilite nedeniyle yükselişe geçti ve tarihi rekorunu kırdı. Gram altın ne kadar oldu?

boşaltılan kürd şehirleri Haberi

boşaltılan kürd şehirleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir’de Ahilik Haftası kutlama programda yaptığı konuşmada, yüzbinlerce Kürdün göç etmek zorunda kaldığı operasyonların ve sokağa çıkma yasaklarının devam ettiği şehirlere ilişkin hepsini yeniden inşa edeceklerini söyleyen Erdoğan, “İlçeler boşatıldı,o boşaltılan ilçeleri de tüm alt yapısı, atık su, içme suyu kanallarıyla, doğalgaz alt yapısıyla yeniden inşa edeceğiz, TOKİ’yle binalarımızı süratle yapacağız”...