11 / 05 / 2024

BOSBİ Altyapı Geliştirme Projesi son durum

BOSBİ Altyapı Geliştirme Projesi son durum

Bergama OSB (BOSBİ) Altyapı Geliştirme Projesi açılış toplantısı Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda (EBSO) gerçekleştirildi. İZKA'dan alınan 2 milyon liralık destekle BOSBİ'nin yağmur suyu, pis-temiz su hattının inşaatı ve yol hafriyatlarının tamamlanak..

Agis Global Altyapı İnşaat Ve İş Geliştirme Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Agis Global Altyapı İnşaat Ve İş Geliştirme Sistemleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Levent Günay tarafından kuruldu.

Türkiye-Malezya İş Geliştirme toplantısı yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın ev sahipliğinde 8-10 Mart'ta İstanbul'da gerçekleştirilen "Türkiye-Malezya İş Geliştirme Birinci İstişare Toplantısı"nda inşaat ve altyapı, ulaştırma, müşavirlik ve enerji alanlarında iş birlikleri konuşuldu. 

Çameli Ekoturizm Altyapı Geliştirme Projesi hayata geçiyor!

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen Çameli Ekoturizm Altyapı Geliştirme Projesi' ile ilçenin ekoturizm merkezi haline geleceğini söyledi

BOSBİ Altyapı Geliştirme Projesi açılış toplantısı yapıldı!

Bergama OSB (BOSBİ) Altyapı Geliştirme Projesi açılış toplantısı Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda (EBSO) gerçekleştirildi. İZKA'dan alınan 2 milyon liralık destekle BOSBİ'nin yağmur suyu, pis-temiz su hattının inşaatı ve yol hafriyatlarının tamamlanak..

EA Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

EA Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Kartal Şubesi, Kamil Ekim Alptekin tarafından 2 milyon 700 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta Kartal, Esentepe'de kuruldu.

Zea Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Zea Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi, Zeynep Algan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Mayıs 'ta Beşiktaş, Akatlar, 5. Gazeteciler Sitesi'nde kuruldu

Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Aziz Yeniay, Ahmethan Yılmaz, Mehmet Çelik tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Mall Of İstanbul Ofis Bloğu'nda kuruldu.

Diyarbakır'da İş Geliştirme Merkezi kuruluyor!

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan projeyle Diyarbakır’da İş Geliştirme Merkezi kuruyor...

Ala Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Yağan, Muhammed Salih Çıkman tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Mayıs tarihinde kuruldu.

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Nawar AL Azem, Ammar Almalki tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Beykoz Şubesi, Timur Holding ve Timur Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve NEF marka kurucusu olan Erden Timur'un Şube Müdürlüğü'nde açıldı...

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cansu Nuras tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs'ta Ümraniye, Esenkent Mahallesi'nde kuruldu.

Zios Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Zios Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Kadir Kurtuluş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan tarihinde Esentepe, Büyükdere Caddesi, Onur İşhanı'nda kuruldu.

BOSBİ Altyapı Geliştirme Projesi son durum Haberi

BOSBİ Altyapı Geliştirme Projesi son durum
Bergama OSB (BOSBİ) Altyapı Geliştirme Projesi açılış toplantısı Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda (EBSO) gerçekleştirildi. Toplantıda İzmir Kalkınma Ajansı'ndan (İZKA) alınan 2 milyon liralık destekle BOSBİ'nin yağmur suyu, pis-temiz su hattının yanı sıra arıtma geri dönüşüm hattı inşaatı ve yol hafriyatlarının tamamlanacağı açıklandı. Bergama OSB'yi geleceğin OSB'si olarak gördüklerini söyleyen BOSBİ Müteşebbis Heyet Başkanı ve EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gökçüoğlu, "Bu yatırımlarla Bergama OSB çok hızlı ivme kazanacak. İstihdam ve ekonomi açısından çok önemli rol oynayacak. Bergama, İzmirliye duble yollar ile uzak değil. Daha çok yatırımcının gelmesini istiyoruz" dedi. 


Yeni...