21 / 05 / 2024

Bosch davlumbaz indirim

Bosch davlumbaz indirim

Kaliteli beyaz eşyanın adresi Bosch’da indirim fırsatı başladı. Peki, Bosch davlumbaz fiyatları ne kadar? İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi…

Bosch’tan kahve tiryakilerine özel TKA6A044 filtre kahve makinesinde dev indirim!

Günde en az birkaç bardak kahve içmeden kendine gelmeyenler için filtre kahve makinesi oldukça cazip bir ürün olarak yoğun ilgi görüyor. Bosch da hem kahve tiryakilerine özel TKA6A044 filtre kahve makinesini üretti ve hem de bu ürüne indirim yaptı.

Yüksek emicilik gücüne sahip Bosch DWK065G20T eğimli davlumbaz satışa çıktı!

Yemek yaparken sizi yemeğin dumanından ve kokusundan kurtaran davlumbaz, Bosch farkıyla satışa sunuldu. Bu kapsamda, Bosch DWK065G20T eğimli davlumbazın teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başladı.

Buzdolabı almak isteyenlere müjde! Bosch 674532 MB no frost buzdolabına tam 3 bin 500 TL indirim geldi!

Bosch’tan evlerin en temel beyaz eşyaları arasında yer alan buzdolabı almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Bosch, 674532 MB no frost buzdolabın alana tamı tamına 3 bin 500 TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Bosch derin dondurucularda indirim fırsatı! Son gün 30 Haziran! İşte güncel fiyat listesi...

Bosch derin dondurucular 7.990 TL’den başlayan fiyatlarla ve 860 TL'ye varan indirimlerle satışa sunuldu. Kampanya, 30 Haziran'a kadar devam edecek. Peki, Bosch derin dondurucu fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2023 fiyat listesi...

Koçtaş Ferre davlumbazda sepette yüzde 15 indirim kampanyasını başlattı!

Türkiye’nin en büyük yapı malzemesi mağazalarından Koçtaş, evine davlumbaz almak isteyenler için büyük bir kampanya düzenledi. Koçtaş, Ferre davlumbaz alana sepette yüzde 15 indirim uygulayacağını duyurdu.

Bosch'tan kaçırılmayacak fırsat! Elektrikli süpürgelerde büyük indirim! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kaliteli ve dayanıklı ürünlerin adresi Bosch, toz torbasız elektrikli süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgelerde büyük indirim fırsatı sunuyor. Peki, Bosch'ta toz torbasız süpürge fiyatları ne kadar? Bosch kablosuz dikey süpürge kaç TL?

Bosch'tan mutfak makineleri ve el blenderları'nda büyük indirim! İşte güncel fiyat listesi

Bosch'tan mutfak makineleri ve el blenderları'nda indirim kampanyası başlatıldı. İşte kampanya kapsamında satılan ürünlerin güncel fiyat listesi...

Bosch buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesinde indirim! 2 Mayıs 2023 fiyat listesi

Kaliteli ve dayanıklı beyaz eşyanın adresi Bosch, seçili buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinelerinde indirim başlattı. Eğer siz de yeni beyaz eşyaya ihtiyaç duyuyorsanız, Bosch’un kampanyasına göz atmadan karar vermeyin.

Bosch'tan buzdolabı alana 2.200 TL indirim! Son gün 15 Nisan! 12 Nisan 2023 fiyat listesi...

Bosch'tan bugünlerde geniş iç hacme ve yiyecekleri uzun süre taze saklayan üstün teknolojiye sahip XL veya XXL buzdolabı alanlar büyük avantaj yakalıyor. Bosch, şık tasarımlı geniş kapasiteli buzdolaplarında 2.200 TL indirim fırsatı sunuyor.

İndirimli Bosch çamaşır makineleri bu adreste! Bosch çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? 2 Nisan 2023 fiyat listesi

Yüksek teknolojisi ile öne çıkan kaliteli beyaz eşyanın önemli adresi Bosch’tan indirim fırsatı! Bosch çamaşır makineleri indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, 10 kiloluk Bosch çamaşır makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Bosch buzdolabı modellerinde indirim fırsatı! Bosch buzdolabı fiyatları ne kadar? 1 Nisan 2023 fiyat listesi…

Mutfakların bir numaralı ihtiyacı olan buzdolaplarında indirim fırsatı. Uzun ömürlü ve kaliteli Bosch buzdolapları indirimli fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Peki, Bosch buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte 1 Nisan 2023 fiyat listesi…

Bosch'tan efsane kampanya! Bosch XL ve XXL kapasiteli buzdolabı alana 2 bin 200 TL indirim! 18 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, geniş kapasiteli XL ve XXL buzdolaplarında indirim fırsatı Bosch’ta! Seçili XL ve XXL buzdolaplarından dilediğinizi sepete ekleyin, 2.200 TL indirimden faydalanın. Sözkonusu kampanya 31 Mart tarihine kadar geçerlidir. İşte fiyat listesi..

Mediamarkt'ta ankastre ocak, davlumbaz ve fırınlarda %15’e varan indirim! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Mediamarkt'ta ankastre ürünlerde sepette indirim fırsatı başladı. Yüzde 15’e varan indirimler, seçili ankastre fırın, ocak ve davlumbazlar için geçerli. Peki; Mediamarkt'ta Bosch ankastre fırın ne kadar? Vestel ankastre ocak kaç TL?

Bosch davlumbaz indirim Haberi

Bosch davlumbaz indirim

Bosch, beyaz eşyada kalite arayanların ilk adresi olarak bilinir. Şimdi bu kaliteli Bosch davlumbazlarda indirim fırsatı var.

Hava çıkışlı ve hava dolaşımlı kullanıma uygun olan Bosch davlumbazlar yüksek çekim gücüyle mutfakların vazgeçilmezleri arasındadır. 3 adet güç kademesi bulanan Bosch davlumbazlar, bulaşık makinesinde yıkanabilen metal yağ filtresiyle pratik temizlik imkanı sağlıyor.

Peki, Bosch davlumbaz fiyatları ne kadar? İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi…

Bosch DWK065G20T Eğimli Davlumbaz: 3.524,70 TL

İndirimli satış fiyatı: 3.486,80 TL

Cihaz Genişliği: 60 cm Cihaz Şekli: Eğimli Cihaz Tipi: Duvar Tipi Hava Debisi (m3/sa): 540 m3/sa Kademe Sayısı: 3 Kontrol Tipi: Elektronik Renk: Beyaz Ses Seviyesi (dB): 70 dB

Bosch DWK65AD70R Antrasit Cam Eğimli 60CM Davlumbaz: 3.706,40 TL

İndirimli satış fiyatı: 3.660,07 TL

Duvar tipi davlumbaz 60 cm Hava çıkışlı ve hava dolaşımlı kullanıma uygun Hava dolaşımlı kullanım için hava dolaşım kiti...