06 / 05 / 2024

bosna hersekteki konut yatırımları arttı

bosna hersekteki konut yatırımları arttı

Makedonya Devlet istatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre, Makedonyalı inşaat şirketleri 2014 yılının ilk altı ayında yurtdışında toplam 6 milyar 49 milyon 991 bin denar (98 milyon euro) değerinde inşaat anlaşmasına imza attı.

Bosna Hersek Odabaşı Vakfı İnşaat ve Konut Merkezi açıldı!

Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdic, Türkiye tarafından inşa edilen İslam Birliği Öğrenci Yurdu ve Odabaşı Vakfı İnşaat ve Konut Merkezi'nin açılışında konuştu.

Ziraat Bankası'ndan Boşnaklara faizsiz konut kredisi!

Turkish Ziraat Bank Bosnia DD, 1990'lı yılların ilk yarısındaki savaşın yaralarını hala sarmakla meşgul olan Bosna Hersek'te halkın uygun şartlarda ev veya arsa alabilmesi için faizsiz konut kredisi veriyor.

Bosna Park Evleri'nde 250 bin TL´ye! Son 5 konut!

Bosna Park Evleri'nde son 5 konutun satışı devam ediyor

Bosna Park Evleri'nde 225 bin TL'ye! Hemen teslim son 7 konut!

Yenibosna'da hayata geçirilen Bosna Park Evleri'nde fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor

Hakan Ateþ: Otomobil kredileri azaldı, konut kredileri de azalacak

Mortgage kredilerinde gözle görülür bir azalma olduðuna dikkat çeken Hakan Ateþ, konut kredilerinde de aynısını beklediklerini belirtti.

TOKİ Ankara, Adana, Malatya ve Antalya`da 1.720 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara-Mamak, Adana-Kürkçüler, Malatya-Darende ve Antalya-Kepez'e konut yaptırmak için ihale açtı.

45 bin YTL`den başlayan fiyatlarla konut fırsatı!

TOKİ, KİPTAŞ ve özel sektörün Türkiye genelinde yaptığı konutlar orta ve alt grubu cezb ediyor. Özellikle TOKİ ve KİPTAŞ çok düşük fiyat ve taksitlerle konut satarken, firmalar da ucuz konut üretmeye başladı.

TOKÝ`den Bursa`ya 740 konut

Baþbakanlýk Toplu Konut Ýdaresi (TOKÝ) Baþkanlýðý Bursa Yeniþehir'e konut, sosyal donatý, adaiçi, genel altyapý ve çevre düzenlemesi iþlerini yaptýracak.

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

bosna hersekteki konut yatırımları arttı Haberi

bosna hersekteki konut yatırımları arttı

Makedonyalı şirketlerin yeni gözdesi Bosna Hersek oldu. Makedonya Devlet istatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre, Makedonyalı inşaat şirketleri 2014 yılının ilk altı ayında yurtdışında toplam 6 milyar 49 milyon 991 bin denar (98 milyon euro) değerinde inşaat anlaşmasına imza attı. Geçen yılın aynı dönemine ait rakamlarla karşılaştırıldığında, yüzde 27.7 oranında bir artış yaşandığı gözlendi. Yurtdışında iş yapan Makedonyalı inşaat şirketlerinin gözdesi ise açık ara farkla Bosna Hersek oldu. Makedonyalı şirketler, yılın ilk yarısında Bosna Hersek'te toplam 5 milyar 723 milyon 600 bin denar (93 milyon euro) değerinde inşaat anlaşması imzaladı. Makedonyalı inşaat şirketlerinin, Bosna Hersek'te imzaladıkları anlaşmaların 302 mi!yon782 bin denarlık (5 milyon euro) kısmını gerçekleştirdiği belirtildi. Makedonyalı inşaat şirketlerinin İtalya, İsviçre, Bulgaristan ve Hollanda'daki çalışmalarında artış gözlenirken, Hırvatistan...