11 / 05 / 2024

Boss Tanış Avrupa İnşaat Yıkım ve Hafriyat

Boss Tanış Avrupa İnşaat Yıkım ve Hafriyat

Boss Tanış Avrupa İnşaat Yıkım ve Hafriyat Ticaret Anonim Şirketi, Erhan Tanış Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Renault'tan Megane'a zam! Yeni Renault Megane'nın zamlı fiyatları!

Otomobil fiyatları düşecek diye beklenirken bir zam haberi de Renault'tan geldi. Buna göre, Avrupa'da indirim yapılırken Türkiye'de Renault'tan Megane'a görülmemiş oranda bir zam yapıldığı duyuruldu. Almayı düşünenler o rakamı gözden çıkaracak. 

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Eclipse Maslak'tan 700 milyon TL'lik gayrimenkul alıyor!

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Eclipse Maslak 6 adet dükkan ile 6 adet büro olmak üzere 12 adet gayrimenkulün satın alınacağını açıkladı. İşte o satın alma ile ilgili detaylar...

Emlak devi Signa'nın çöküşü, Avrupa'daki bankaların kredi kalitesini vurdu!

Avrupa'nın önde gelen emlak ve perakende holdinglerinden Signa'nın iflası bankaları da etkiledi. Bazı ülkedeki bankaların kredibilitesi ve karları üzerinde olumsuz bir etki olarak tanımlandı.

Son Dakika! İstanbul Avrupa Yakası'nda 13 ilçede elektrik kesintisi uygulanacak

BEDAŞ'tan son dakika açıklaması, İstanbul Avrupa Yakası'nda elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İstanbul'un güncel elektrik kesintileri hakkında bilgi veren BEDAŞ bugün, Bağcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Sarıyer ve 13 ilçede kesinti yapılacak. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Avrupa Konutları Güneşli ön talep topluyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Avrupa Konutları Güneşli projesi ön talep toplamaya başladı. İşte projenin detayları...

Avrupa Konutları Güneşli geliyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 konutluk yeni proje!

Avrupa Konutları Güneşli projesi için düğmeye basıldı. Avrupa Konutları Güneşli projesinde 1.312 konut ve 32 dükkan yer alacak.

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı! Artaş'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirdiği Avrupa Konutları Ata satışa çıktı. Projede 413 adet konutun yanı sıra 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Residence Yamanevler satışta! Artaş'tan Ümraniye'ye tam 343 konutluk yeni proje!

Artaş Grubu'nun Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi Avrupa Residence Yamanevler satışa çıktı. Projede 343 konut, 16 ticari ünite ve 7 ofis bulunuyor.

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor! Artaş'tan Bağcılar'a 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor. Projede 780 konut ve 48 ticari üniteye yer verilecek.

Putin’den Avrupa’ya ödeme kolaylığı! Borçlarını öyle de ödeyebilecekler…

Rusya – Ukrayna Savaşı başladığından bu yana savaşa tepki gösteren Avrupa ülkeleriyle Rusya arasında gerilim devam ederken, Putin cephesinden olumlu adım geldi. Rus liderin söz konusu ülkeleri “dost olmayan ülke” olarak tanımlaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Boss Tanış Avrupa İnşaat Yıkım ve Hafriyat Haberi

Boss Tanış Avrupa İnşaat Yıkım ve Hafriyat

Boss Tanış Avrupa İnşaat Yıkım ve Hafriyat Ticaret Anonim Şirketi, Erhan Tanış Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu. 


Boss Tanış Avrupa İnşaat Yıkım ve Hafriyat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.) Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü nakliye, hafriyat işlerini yapmak, yaptırmak, bunlar için gerekli olan araç ve nakil vasıtalarını almak, kiralamak veya kiraya vermek, gerektiğinde satmak. 2.) Şirketin konusu ile ilgili kanalizasyon su şebekesi ve her türlü alt yapı inşaatı yapmak, bordur tretaur ve asfalt döşeme işleri, park ve bahçe düzenleme işlerini yapmak, hizmet gurupları oluşturmak, bu işler için gerekli olan teçhizat ve araçları almak, kiralamak veya kiraya vermek, gerektiğinde satmak. 3.) Her türlü yapının, binanın, fabrikanın yıkım işlerini yapmak, hizmet gurupları oluşturmak....