18 / 05 / 2024

Botanica İstanbul satışa çıktı

Botanica İstanbul satışa çıktı

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul 28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Piyalepaşa İstanbul satışa çıktı!

Polat Holding Başkanı Adnan Polat’ın “Bu proje sayesinde dönüşümün kitabını yazacak duruma geldik” dediği Piyalepaşa İstanbul satışa çıktı. Şu ana kadar yüzde 10’u satılan projenin yıl sonuna kadar yüzde 30’u satılması hedefleniyor.

2007 yılında Konsept İstanbul satışa sunulmuş!

2007 yılında Dumankaya İnşaat'ın Kurtköy'de inşa ettiği Konsept İstanbul satışa sunulmuş. Satışa sunulan sitedeki konutlar 101 bin liradan (439 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Sinpaş Lagün satışa sunuldu!

2007 yılında Sinpaş'ın Sancaktepe'de inşa ettiği Dev ''bahçeli konut'' projesi Lagün İstanbul satışa sunulmuş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

2007 yılında Sinpaş Lagün satışa sunulmuş!

2007 yılında Sinpaş'ın Sancaktepe'de inşa ettiği Lagün İstanbul satışa sunulmuş. Dev ''bahçeli konut'' projesi Lagün'de bulunan villalar 202 bin Euro'dan (377 bin 740 lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Botanica İstanbul metrekaresi 2 bin 700 TL'den satışa çıktı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje 'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekare fiyatı 2 bin 700 TL 'den satışa çıktı.

Esenyurt Botanica İstanbul satılık!

Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Botanica İstanbul satış ofisi telefon!

Botanica İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 70 61 olarak belirlendi. 7 blok şeklinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Botanica İstanbul projesi 10 gün sonra satışa çıkacak!

Botanica İstanbul projesi kapsamında yer alan daireler 10 gün sonra satışa çıkacak. Satış ofisi ve örnek daire çalışmaları süren projede metrekare birim fiyatları 2 bin 700 TL olarak belirlendi.

Kayaşehir Anacadde dükkanları satışa çıktı!

Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi ile İstanbul Avrupa Yakası Kayaşehir' de inşa edilen Kayaşehir Anacadde dükkanları satışa çıktı. Projede fiyatlar 270 bin liradan başlıyor.

Mayıs'ta 7 bin 500 konut satışa çıkacak!

SEÇİMİ ve mevsimsel durgunluğu üzerinden atan emlak sektörü, mayıs ayında da yeni projelerini satışa çıkaracak. Lansmanı yapılacak projelerden Dap Yapı'nın Kartal projesi İstanbul Marina'da bin 500 konut satışa sunulacak...

NeoGölpark'ta 5'inci mahalle satışa çıktı!

NeoGölpark İstanbul'un ticari alanı NeoCenter ve beşinci etabı 'Cevizlik Mahallesi'nin ilk bölümü satışa sunuldu. Dükkanların metrekare fiyatı 8 bin TL olurken Cevizli Mahallesi'nde konut fiyatları 1 milyon 300 bin ve 1 milyon 325 bin TL...

Botanica İstanbul satışa çıktı Haberi

Botanica İstanbul satışa çıktı

Mutlu İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor. Alışveriş merkezlerine, E-5’e ve metrobüse 1 dakika yürüme mesafesindeki avantajlı konumu ile öne çıkan projenin % 80’i yeşil alana ayrılmış durumda. Lansman öncesi gördüğü yoğun ilgi ile %30’u satılan proje, 2.700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.


Bir Proje İki Farklı Yaşam Biçimi

Projede yola cephe olan 2 blok 1+1 home ofis tarzında planlandı. Botanica İstanbul altında bulunan cadde dükkanlar ve çevresindeki AVM’ler ile canlı bir sosyal hayat vaat ediyor. Bu iki blok, sitenin diğer bölümünden ayrı giriş çıkış ve ayrı sosyal donatılara sahip. Diğer 5 Blok 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinden oluşan daire tipleri ile aile konseptinde hazırlandı. Geniş...