15 / 05 / 2024

BOTAŞa kimler teklif veriyor

BOTAŞa kimler teklif veriyor

BOTAŞ'ın ihalesine 9 firmadan teklif geldi. BOTAŞ'ın Mersin-Karaman arasında yapılacak doğalgaz boru hattı projesine 9 firma teklifte bulundu.İncelemede 9 firmanın idari şartnamede istenilen belgeleri sundukları tespit edildi.

BOTAŞ açıkladı! Doğalgazda mart tarifesinde değişiklik yapılmadı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ), mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı doğalgazın ve elektrik üretim amaçlı kullanılan doğalgazın satış tarifesinde bir değişiklik yapılmadığını duyurdu. 

Çanakkale’de konut imarlı 4 arsa satışa çıktı! İhale tarihi 21 Kasım!

Çanakkale iline bağlı Ezine Belediye Başkanlığı, Ezine’de 4 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 21 Kasım olduğu açıklandı.

O belediye bir konutu satışa çıkardı! İhale tarihi 9 Kasım!

Sinop ili, Türkeli ilçesine bağlı bir konut satışa çıkarıldı. İhale tarihi 9 Kasım olan konut, açık teklif usulüyle satılacak.

Ankara’da 6 arsa satışa çıktı! İhale tarihi belli oldu!

Ankara ili, Bala Belediyesi’ne ait toplam 6 arsanın satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 13 Kasım olduğu duyuruldu.

Ankara DSİ 5’inci Bölge Müdürlüğü 7 adet arsayı satışa çıkardı!

Ankara ili, Çankaya ilçesinde bulunan Devlet Su İşleri 5’inci Bölge Müdürlüğü, 7 adet arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle gerçekleşecek satış işlemlerinin 7 Kasım 2023 Salı günü saat 10.30’da yapılacağı öğrenildi.

Eylül ayında doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ resmen açıklandı!

BOTAŞ, ağustos ayında zam yapılmayan doğal gaza eylül ayında da zam yapılmadığını paylaştı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığı duyuruldu. 

BOTAŞ'tan açıklama: Doğalgaza zam mı geliyor? İşte Ağustos ayı tarifesi

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ),  ağustos ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Ağustos ayında doğalgaza zam gelecek mi? İşte detaylar...

Arsa almak isteyenler dikkat! Belediye 26 adet arsayı satışa çıkardı!

Arsa almak isteyenler dikkat! Iğdır’da Belediye 26 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Arsaların satış ihalesi 12 Ocak 2023’te 2886 Sayılı Dik, Açık Teklif Usulü ile yapılacak.

Doğalgaz fiyatlarına örtülü zam! BOTAŞ açıkladı

BOTAŞ bugün yayımladığı Ekim ayı tarifesiyle birlikte konut ve elektrik üretimi için doğalgaz fiyatını değiştirmedi, bunun yanı sıra büyük sanayide kullanılan doğalgazın fiyatını yüzde 4.9 ile yüzde 37 oranında artıracak yeni bir fiyatlama formülü devreye soktu.

Nevşehir Ürgüp'te dükkan sahibi olma fırsatı! İhalesi 10 Ağustos'ta! 

Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Temenni Mahallesi'nde yer alan 3 dükkanı peşin ödeme şartı ve açık teklif usulüyle satıyor. Peki Ürgüp'te satışa sunulan dükkanların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte dükkanlarla ilgili merak edilenler...

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

Kanal İstanbul'un Türkiye ve İstanbul'a yararları ne olacak?

Milat Gazetesi köşe yazarı Güngör Avcıoğlu, bugünkü köşesinde Kanal İstanbul projesini kaleme aldı. İşte Güngör Avcıoğlu'nun '​Kanal İstanbul'a kimler karşı çıkar?' başlıklı yazısı...

60. Yıl Parkı’na 722 milyon liralık BOTAŞ ipoteği!

İstanbul’a doğalgaz dağıtımı yapan ve yaklaşık 6.7 milyon abonesi bulunan İGDAŞ’ın, BOTAŞ AŞ’ye olan vadesi geçmiş borcu karşılığında, BOTAŞ, İGDAŞ’dan ipotek istedi.

BOTAŞa kimler teklif veriyor Haberi

BOTAŞa kimler teklif veriyor

BOTAŞ Genel Müdürlüğü binasında düzenlenen ihalede, komisyon üyeleri firmalar tarafından gönderilen teknik ve mali teklif zarflarını açarak dosyaları inceledi.


İncelemede 9 firmanın idari şartnamede istenilen belgeleri sundukları tespit edildi. Belgelerin uygun olup olmadığı ise ileri tarihte yapılacak oturumda belirlenecek.


İhaleye teklif veren firmalar ise şöyle sıralandı:


- Adım Mühendislik, Planlama ve Tic. Ltd. Şti.


- Sebat Proje Mühendislik Ltd. Şti.


- Jeo-Tek Coğrafi Bilgi Teknolojileri Müh. San. ve Tic.- Adım Mühendislik Planlama ve Tic. Ltd. Şti.


- Mescioğlu Mühendislik A.Ş.


- San Mühendislik Ltd. Şti


- Tümaş Türk Mühendislik, Müşavirlik ve Müteahhitlik AŞ


- Ana-Kent Planlama Yapı Yatırım Tekn. Danış. Turizm. San. ve Tic. AŞ


- Malkoçlar Mühendislik - Şah-Kar Mühendislik Ortaklığı


- Geogis Kent Bilgi Sis. Hrt. ve Çvr. Müh. Ltd....