16 / 05 / 2024

boyabat 18 derslikli ilkokul temeli

boyabat 18 derslikli ilkokul temeli

Sinop’un Boyabat ilçesinde bir hayırsever işadamı Boyabat eğitimine yaptıracağı okul ile destek verdi. İşadamı çocuğu adına 18 derslikli okulun temelini attırdı. Okul Eylül 2014 yetiştirilecek...

TOKİ Boyabat'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop ilinin Boyabat ilçesinde 16 derslikli okul hayata geçirecek.

TOKİ Sinop Boyabat'ta okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta 16 derslikli eğitim binası inşa edecek.

İBB Merter'deki sorunlu inşaata izin verdi ama tek şartla!

İstanbul Merter'de E-5 yolu üzerinde kaba inşaatı tamamlanan fakat bir süredir çalışmaların durdurduğu inşaat halindeki bina, sahiplerinin 18 derslikli okul yaptırması karşılığında tamamlanabilecek.

Hakan Altun, Siirt'te okul yaptıracak!

Ünlü şarkıcı Hakan Altun, memleketi Siirt'te dedesinin adını taşıyacak 18 derslikli ilkokulun yapımına 1 milyon lira destek verecek

Ordu İkizce'de imam hatip lisesi inşa ediliyor!

Ordu’nun İkizce ilçesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen 18 derslikli İmam Hatip Lisesi’nin çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ordu İkizce İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tam gaz!

Ordu’nun geleceğine yön veren yatırımların öncüsü olan Büyükşehir Belediyesi, İkizce ilçesinde hayata geçireceği 18 derslikli İmam Hatip Lisesinin çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ordu Yenipınar'a 18 derslikli okul inşa edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Yenipınar’a 18 derslikli bir okul yapılacağı müjdesini verdi...

Ordu İkizce İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı başladı!

Ordu’nun geleceğine yön veren çalışmaların öncüsü olan Büyükşehir Belediyesi, İkizce ilçesine yapılacak 18 derslikli İmam Hatip Lisesi’nin yapım çalışmalarına başladı.

Adıyaman’da 18 derslikli ilkokulun temeli törenle atıldı!

Adıyaman’ın Karapınar mahallesinde Süleymaniye İlim ve Kültür Yardım Derneği tarafından yapımına başlanılan ilk ve ortaokulun temeli atıldı.

TOKİ Sinop Merkez'de 16 derslikli lise ve 180 kişilik pansiyon yaptırılacak!

TOKİ Sinop, Merkez, Çiftlik köyünde 16 derslikli Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi ve 180 kişilik pansiyon binası inşaatları işi ihalesi 18 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek.

MEB'den Balıkesir Gömeç'e 2 milyon TL'lik yatırım!

Balıkesir’in Gömeç ilçesinin Hacıosman Mahallesi’nde yıllarca ilçeye İlkkurşun ilkokulu adıyla hizmet veren ve geçtiğimiz yıl Gömeç İmam Hatip Ortaokulu olarak kullanılan binanın yıkılarak 18 derslikli yeni bir Anadolu Lisesi yapılması için düğmeye basıld

İş adamı Nazım Lizor Bursa'da okul yaptırıyor!

Bursa'da hız kesmeden devam eden eğitime destek protokolüne bir yenisini daha eklendi. Hayırsever iş adamı Nazım Lizor, Gürsu'ya 18 derslikli bir okul kazandırmak için ilk imzayı attı.

Bursa Gürsu'ya 18 derslikli okul inşa edilecek!

Gürsu'ya 18 derslikli bir okul kazandırmak için, Vali Münir Karaloğlu'nun makamında gerçekleştirilen protokolde imzalar atıldı.

boyabat 18 derslikli ilkokul temeli Haberi

boyabat 18 derslikli ilkokul temeli

Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir’in gayretleri sonucunda Boyabatlı hayırsever işadamı Şükrü Güneş, Boyabat ilçesine 18 derslikli bir ilkokul yaptırıyor. Okul inşaatı için ilk temel yapılan törenle atıldı. Yıldız Mahallesi’ndeki temel atma törenine İçişleri Bakanlığı Komisyon Başkanı Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Durağan kaymakamı Davut Düzgün, Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, hayırsever işadamı Şükrü Güneş ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Böyle hayırlı bir müesseseyi Boyabat’a kazandırdığı için Boyabatlılar adına hayırsever işadamı Şükrü Güneş’e teşekkür eden Boyabat kaymakamı Bilal Bozdemir, okulun bitirilmesi ile birlikte Boyabat eğitimi için önemli bir adımın atılacağını belirterek, "Bu bina, 4+4+4 eğitim sistemi ile birlikte ihtiyaç duyulan derslik sıkıntısına çare olacak. Gelecek seneye yetiştirilmesi için gereken yapılacaktır. İşadamımıza ve...