05 / 07 / 2024

Boyrazoğlu Grup Bağdat Caddesi kentsel dönüşüm

Boyrazoğlu Grup Bağdat Caddesi kentsel dönüşüm

Malatya'nın en büyük meyve yetiştiricisi Boyrazoğlu Grup, üçüncü kuşağın girişimiyle inşaat sektöründeki yatırımlarını İstanbul'a taşıdı.

Bağdat Caddesi'nden kentsel dönüşüm 2020'de yüzde 30 artacak!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, İnşaat Zirvesi'ndeki konuşmasında 2020 yılında Bağdat Caddesi’nde ve çevresinde, kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 30 artacağını söyledi...

Bağdat Caddesi Derneği kuruldu!

Bağdat Caddesi Derneği Avukat Ali Güvenç Kiraz tarafından kuruldu. Derneğin geçici yönetim kurulu Avukat Ali Güvenç Kiraz, Tolga Şahlıoğlu, Erdem Köseoğlu, Yücel Gündüz, Feray Temur'dan oluşuyor... 

Tüfekçioğlu Grup İstanbul’a açılıyor!

53 yıldır konut sektörüne hizmet veren Ankaralı firma Tüfekçioğlu Grup, bilgi birikimi ve tecrübesiyle İstanbul’a açılıyor. Şirket, Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle ‘Verra Suites Beykoz’ adlı konut projesine başladı.

Bağdat Caddesi'nde 15 bin bina yıkılmayı bekliyor!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu ve AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu Bağdat Caddesi'ndeki gelişmeleri değerlendirdiler.

Bağdat Caddesi’nde 76 dönüşüm projesi yükseliyor!

Bağdat Caddesi’ndeki projeler tam gaz devam ediyor. Halen süren 76 projede Mesa’dan Aydoğan İnşaat’a, İnanlar’dan Sadıkoğlu’na kadar çok sayıda şirket dönüşüm çalışmaları yürütüyor.

Boyrazoğlu İnşaat, Bağdat Caddesi'nde proje yapıyor!

Türkiye'nin en büyük meyve ihracatçılarından olan Boyrazoğlu Grup'ta 3. kuşak, inşaat sektörünü seçti. Hayvancılık ve fidancılık alanlarında da faaliyet gösteren ve 200 milyon TL'nin üzerinde cirosu bulunan grubun 3. kuşak temsilcisi Ahmet Boyraz, 2012 tarihinde henüz 23 yaşındayken Boyrazoğlu İnşaa

Boyrazoğlu İnşaat Türkeli Evleri'nde metrekaresi 10 bin lira!

Boyrazoğlu İnşaat, Bağdat Caddesi'ndeki tanınırlığını artırdı. Türkeli'nde daire metrekare fiyatları 10 bin liradan başlıyor.

Boyrazoğlu İnşaat, Türkeli projesi için düğmeye bastı!

Boyrazoğlu Group’un 3. kuşak üyesi Ahmet Boyraz tarafından kurulan Boyrazoğlu İnşaat, Bağdat Caddesi’nin yeni yıldız markası oldu. Cadde’nin en kaliteli inşaat yapan 3 firmasından biri olan Boyrazoğlu İnşaat, Türkeli projesinin temeli için düğmeye bastı.

Bağdat Caddesi şantiye alanına döndü!

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Bağdat Caddesi'nde, kentsel dönüşümle birlikte inşaatlar çoğaldı. AE Mimarlık Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bu durumun Cadde'de kaosa yol açtığını söyledi.

Boyrazoğlu Grup'tan Bağdat Caddesi'ne 20 milyonluk yatırım!

Malatya'nın en büyük meyve yetiştiricisi Boyrazoğlu Grup, üçüncü kuşağın girişimiyle inşaat sektöründeki yatırımlarını İstanbul'a taşıdı.

Ağaoğlu'ndan Bağdat Caddesi'ne 5 kentsel dönüşüm projesi!

Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi başlattı.Nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanan Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi projeleri 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.

Aykurt Nuhoğlu'ndan Bağdat Caddesi açıklaması!

İstiklal Caddesi'nden sonra Bağdat Caddesi'nde de pek çok dükkanın kepenk indirdiği gözlendi. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Altının üzerindeki toz kalkar Bağdat Caddesi de toparlanacaktır" açıklamasında bulundu.

Durmuşoğlu Grup İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Durmuşoğlu Grup İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, İsmail Faik Durmuşoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Erenköy, Ethemefendi Caddesi' nde kuruldu.

Boyrazoğlu Grup Bağdat Caddesi kentsel dönüşüm Haberi

Boyrazoğlu Grup Bağdat Caddesi kentsel dönüşüm


Malatya'nın en büyük meyve yetiştiricisi Boyrazoğlu Grup, üçüncü kuşağın girişimiyle inşaat sektöründeki yatırımlarını istanbul'a taşıdı. 1989 doğumlu Ahmet Boyraz tarafından 2012 yılında kurulan Boyrazoğlu Yapı, Bağdat Caddesi'nde A plus konut projeleri yapıyor. Bağdat Caddesi'nde yaklaşık 20 milyon TL yatırımla 52 konutluk iki kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiklerini belirten Boyrazoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boyraz, "Bağdat Caddesi ve Feneryolu'nda bulunan projelerimiz A plus kalitede. Cadde'deki diğer düşük metrekareli kentsel dönüşüm projelerinin aksine 200 metrekare üzeri oda büyüklükleriyle dikkat çekiyor" diyor. 


Önümüzdeki dönemde butik projelerle kentsel dönüşümde önemli bir aktör olma hedefiyle çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Ahmet Boyraz, Kozyatağı Atatürk Caddesi'nde 21 daire ve 3 ticari alandan oluşan yeni bir konut projesi geliştirdiklerini, yıl bitmeden inşaatına başlanmasının planlandığını söylüyor. 

Boyraz. önümüzdeki beş yıl içinde...