05 / 05 / 2024

Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nerede

Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nerede

Geçtiğimiz günlerde yıkılması kararlaştırılan Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeniden inşa edilecek.

Bakanlık açıkladı! Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine verilecek destek miktarları yükseltildi!

Organize sanayi bölgeleri (OSB) içinde ve dışında açılan özel mesleki ve teknik Anadolu liselerinin öğrencileri için verilecek olan 2023-2024 senesi eğitim ve öğretim destek miktarlarında yükseliş yapıldığı duyuruldu.

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli ve asgari ücret zammı açıklaması! Çalışan ve emeklilere son dakika müjdesi geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ve asgari ücretlilerin dört gözle beklediği Ocak zammı ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte ayrıntılar...

Hem filtre kahve hem de çay makinesi! Karaca Çaysever Robotea Pro 4in1 konuşan çay ve filtre kahve makinesi satışta!

Karaca, kahve ve çay tiryakilerine özel yeni bir ürünle tüketicilerin karşısına çıktı. Çaysever Robotea Pro 4in1 konuşan çay ve filtre kahve makinesini üreten Karaca, bu ürünü uygun fiyatla satışa çıkardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem ve kentsel dönüşüm konusunda bombayı patlattı! Detayları peş peşe açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası katıldı. Erdoğan, "81 ili deprem bölgesi olarak görüp çalışmalarımıza devam etmeliyiz" dedi.

Doğan İnternational İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan İnternational İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Doğan tarafından kuruldu.

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve Ve Çay Makinesi ne kadar oldu? İşte 15 Temmuz 2023 fiyat listesi

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve Ve Çay Makinesi fiyatıyla dikkat çekti. İşte 15 Temmuz 2023 fiyat listesi...

N11’de Karaca konuşan kahve ve çay makinesinin fiyatı resmen çakıldı!

N11, çay ve kahve tiryakileri için müjdeli haberi duyurdu. Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve ve Çay Makinesi’ni cazip fiyatla satışa çıkaran N11, alışveriş kredisi seçeneğinin de bulunduğunu duyurdu.

Boş evlerle savaş: İstanbul'da konut sorunu ve dünyada çığır açan çözümler!

İstanbul'da konut sorunu, emlak sektöründeki ilerlemelerle birlikte artış göstermeye devam ediyor. Bu dönemde şehirde on binlerce boş evin bulunması da yoğun tartışmalara neden oluyor. Peki, dünya kentlerinde bu sorunun nasıl yaşanıyor ve hangi tür çözümler gündeme geliyor? İşte ayrıntılar...

Elektrik ve doğalgaza dev indirim müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıklandı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektrik ve doğalgaza indirim müdjesini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza ne kadar indirim geliyor? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 2023’te köprü ve otoyol ücretlerine zam var mı?

Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, otoyol ve köprü hizmetlerinin fiyatlarında yıl boyu herhangi bir artışa gidilmeyeceğini söyledi.

TOKİ Aydın Bozdoğan projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle ev sahibi olun!

TOKİ Aydın Bozdoğan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Bozdoğan ‘da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Bozdoğan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Bozdoğan sosyal konut projesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan kira ve ev fiyatları için yeni hamleyi duyurdu!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başjanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı’ndaki ’60 Bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni’nde yaptığı konuşmada önemli konulara değindi.

Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nerede Haberi

Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nerede

Geçtiğimiz günlerde yıkılmasına karar verilen Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bakanlık tarafından onayın verildiğini söyleyen AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

Aydın Hedef'ten Ayşe Aktaş'ın haberine göre; geçtiğimiz günlerde yıkım
işlemlerinden sonra ihale sürecinin tamamlanmasıyla Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni yüzüne sahip olacak. Milletvekili Erim, 24 derslik, 2 atölye ve spor salonuyla beraber fiziki koşulları iyileştirilen okulun Bakanlıktan onay verildiğini açıkladı.

Erim, ”Kalkınmış ve refah düzeyini yakalamış bir Türkiye’nin geleceği, eğitimden ve bilgiyle donanmış genç nesillerin yetiştirilmesinden geçer. Bunda da mesleki eğitimin payı oldukça büyüktür'' diye...