12 / 05 / 2024

Bözüyük Akpınar Köyü tapu

Bözüyük Akpınar Köyü tapu

Bözüyük Belediyesi İmar Müdürlüğü Akpınar Köyü'nde imar plan değişikliği ve imar uygulamasının tamamlanmasının ardından tapular hak sahiplerine verdi.

Antalya'yı terk eden yabancılar kiralık konut piyasasını alt üst etti! Eşyasız kiralık ev bulunamıyor...

Antalya'da ev kiraları ve konut satış fiyatları yaklaşık 1,5 yıldır sabit kalırken Antalya'nın tek sorunun eşyasız kiralık ev bulamamak olduğu ortaya çıktı. 

İstanbul'da 5 bin 126 bağımsız bölümlük dönüşüm projelerinin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi'nde "5 bin 126 Bağımsız Bölümlük Kentsel Dönüşüm Projeleri Temel Atma ve Yıkım Töreni" gerçekleştirildi. 

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort devre mülk projesinin değeri 1 yılda 3.2 milyar TL arttı!

Kızılbük GYO'nun Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin halihazırdaki ve tamamlanmış halindeki değerleri tek tek açıklandı. İşte dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Kızılbük GYO hisselerinde manipülasyon için sözleşme imzalanmış: İşte borsa tarihine geçen büyük oyun!

Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının birikimlerini “fiyat oyunlarıyla” eriten manipülatörlerin aralarında imzaladığı yazılı sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Ilıcak ile Bilal Turgut'un Kızılbük GYO hisseleri için yaptığı spekülasyon anlaşması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

A101’de araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü!

A101’e hafta sonuna özel çılgın indirimler geldi. A101'de 3 Haziran’da araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü. İşte A101 Market 3 Haziran Cumartesi fiyat listesi...

Altında yeni rekor! Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yeni bir rekorla başladı. Altının ons fiyatı 2020 dolara kadar yükseldi. Gram altın ise resmen fırladı.  Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları.

Üniversite öğrenciler dikkat! Okullar açılıyor mu, yüz yüze eğitime geçiliyor mu? YÖK Başkanı Özvar açıkladı!

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 3 Nisan'dan itibaren isteyen öğrencilere, devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilebileceğini duyurdu.

Uzmanından kritik açıklama: Deprem bölgesinde yıkıcı 20-25 artçı bekleniyor! Son dakika! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından 10 ilde büyük yıkımlar yaşandı. Deprem uzmanından kritik açıklama: Deprem bölgesinde yıkıcı 20-25 artçı bekleniyor! Son dakika! 

Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro 8 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen bakın

Piyasalarda bugün, Avrupa Merkez Bankası konuşmaları takip edilecek. ECB yetkililerinden şimdiden açıklamalar gelmeye başlarken Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro 8 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen bakın...

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Akyüz tarafından kuruldu.

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde Kasım'a özel yüzde 7 indirim fırsatı! 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde Kasım ayına özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları 18 Kasım 2022...

Emekli promosyonlarında çok büyük deprem! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank resmen ipleri kopardı! Duyanların ağzı açık kaldı!

Özel bankalar arasında geçtiğimiz aylarda başlamış olan emekli promosyon yarışına kamu bankaları da dahil oldu ve böylelikle de emekli promosyonlarında çok büyük deprem yaşandı. Ziraat, Halkbank, Vakıfbank resmen ipleri kopardı! Duyanların ağzı açık kaldı...

Bözüyük Akpınar Köyü tapu Haberi

Bözüyük Akpınar Köyü tapu

Bözüyük'te tapu sevinci yaşandı. Bözüyük Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından Akpınar Köyü'nün mahalle olmasının ardından İmar Müdürlüğü tarafından başlatılan plan değişikliği ve imar uygulamasının  tamamlanmasının ardından tapular hak sahiplerine verildi. 


Yapılan çalışmalar sonunda 18. Madde uygulaması ve imar planı değişikliği uygulanan 312 tapu hak sahiplerine ve varislere teslim edildi. Tapu teslimi sırasında İmar Müdürlüğü personeli tapu dağıtımında vatandaşlar tarafından yöneltilen soruları yanıtladı.


Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı konuyla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Tapu ve imar sorunlarının çözülmesi için çalıştıklarını ifade eden Bakıcı "18. Madde uygulaması ve imar çalışmalarımız ilçe genelinde devam ediyor. Akpınar Mahallesindeki hak sahiplerine de tapuları hayırlı olsun" dedi. 


Eskişehir'in Sesi Son...