23 / 07 / 2024

Brend D. Young akasya acıbadem

Brend D. Young akasya acıbadem

Amerika’nın Illinois Üniversitesi’nin yüksek lisans öğrencileri Anadolu yakasının en prestijli projesi Akasya Acıbadem’i ziyaret etti

Asia Young Designer Awards Türkiye’deki adaylarını bekliyor!

Mimar ve İç Mimar öğrencilerinin hayatlarını değiştirecek olan fırsatlar sunan Asia Young Designer Awards, Türkiye’nin yetenekli tasarımcılarına uluslararası bir dünyanın kapılarını açıyor...

Asia Young Designer yarışması için başvurular başladı!

Nippon Paint tarafından 13 yıldır düzenlenen Asia Young Designer Awards (AYDA) için başvuru süreci başladı. Toplam 16 ülkenin katıldığı yarışmanın 2021-2022 döneminde Türkiye de yer alıyor. 

Kredi notunun düşmesi yabancı yatırımcı ilgisini azaltmaz!

Ernst & Young Türkiye Başkanlığı’na getirilen Metin Canoğulları, derecelendirme kuruluşlarının kredi notunu düşürmesinin Türkiye’ye yabancı yatırımcı ilgisini azaltmayacağını söyledi.

Dünyanın yatırım için en uygun ülkesi Hindistan!

Dünyaca ünlü derecelendirme kuruluşu Ernst & Young, 70 ülkeden bin 600 üst düzey şirket yöneticisi arasında yaptığı araştırmada, Hindistan'ın dünyada yatırıma en uygun ülkeler arasında ilk sırada yer aldığını açıkladı...

Creative Business Cup ilk kez Türkiye’de düzenleniyor!

Türkiye’ nin en yaratıcı girişimcilerini ödüllendiren Creative Young Entrepreneur Award (CYEA) - Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması JCI Kadıköy Şubesi tarafından bu yıl dördüncü kez gerçekleştiriliyor...

Bosch'un yeni Genel Müdürü Steven Young oldu!

Dünyanın önde gelen teknoloji ve hizmet sağlayıcılarından Boschun Türkiye Temsilcisi ve Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Hermann Butz, görevini 1 Temmuz itibariyle halen Bosch Rexroth Genel Müdürü olarak görev yapmakta olan Steven Younga devrediy

TOKİ'nin Çanakkale, Balıkesir ve Düzce'de açtığı konut yapımı ihaleleri sonuçlandı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından daha önce duyurusu yapılan, Çanakkale-Biga, Balıkesir-Bandırma-Edremit ve Düzce'ye konut, sosyal donatı altyapı ve çevre düzenlemesi işleri için açılan ihaleler sonuçlandı

Başarılı yalıtımcılar YTÜ'de ödül alacak

Yalıtım sektörünün önemli kuruluşlarının, yatırım ve ürünlerinin değerlendirildiği Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri'nin bu yıl beşincisi düzenleniyor.

Zeynep Özal, Gayrimenkul Fuarı düzenleyecek

Arsa danışmanlığının yanı sıra iki yıldır gayrimenkul fuarı düzenleyen Özal, Zekeriyaköy'de konut inşaatına hazırlanıyor. Özal sektördeki faaliyetlerine karşın konuta yatırım yapmıyor..

İngiltere'de konut fiyatları düşüyor

İngiltere'de konut fiyatları Mart ayında 1992 yılı Eylül ayından bu yanaki en hızlı düşüşünü kaydetti.

'Konut kredisi faizi artacak ev fiyatları ise düşmeyecek'

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, konut kredisinde baz alınan faizin Hazine bonosu faizleri olduğunu kaydederek, ''Faizin artma ihtimali daha yüksek'' dedi.

Maltepe'de kiralık 2 dükkan

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maltepe'de bulunan 12 metrekare büyüklüğündeki 2 dükkanı 1 yıl süre ile kiraya verecek.

Düzce'de satılık işyeri

Düzce Belediye Başkanlığı, Ceddiye Mahallesi'nde bulunan 57 ile 852 metrekare arasında büyüklükleri değişen 18 işyerinin satışı için ihale açtı.

Brend D. Young akasya acıbadem Haberi

Brend D. Young akasya acıbadem

Yüksek lisans programı kapsamında proje yönetim sistemlerini incelemek için Türkiye’den Akasya Acıbadem’i seçen öğrenciler, proje alanını gezerek yetkililerden bilgi aldı.


İnşaat mühendisliği alanında yüksek lisans yapan öğrencileri ile dünyanın farklı ülkelerindeki projeleri ziyaret ettiklerini dile getiren Illinois Üniversitesi Global İnşaat Yönetimi Direktörü Brend D. Young, çok etkileyici bir mimariye sahip olması ve The European Property Award 2012’de (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) 5 yıldız ile “Avrupa’nın en başarılı projesi” seçilmesinden dolayı Türkiye’den Akasya Acıbadem projesini seçtiklerini belirtti. 


Saf GYO tarafından 2009 yılında hayata geçirilen Akasya Acıbadem projensini, yerinde incelemek isteyen Amerika’nın Illinois Üniversitesi’nden öğrenci heyeti, inşası devam eden Akasya Rezidans Etabı’nı ve yaşamın başladığı Göl ve Koru Etapları’nı gezerek, proje mimarlarından bilgi aldılar. 


“Akasya’nın mimarisi çok etkileyici”


Türkiye’de Akasya Acıbadem dışında Marmaray gibi büyük projeleri...