03 / 05 / 2024

Brezilyaya ilk satışını yaptı

Brezilyaya ilk satışını yaptı

Özgün tasarımları ile tüm dünya çocuklarının odalarını süslemek için istikrarlı büyümesine devam eden Çilek, Amerika kıtasının güneyindeki en büyük ve en kalabalık ülke olan Brezilya’da ilk satışını gerçekleştirdi...

Ruslar, Türkiye'den sonra İspanya'da da rekor sayıda emlak satın aldı!

Rusya vatandaşları gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Ruslar İspanya'da konut yatırımında 2023'ün ilk altı ayında son 10 yılın rekorunu kırdı. Türkiye'den ise 713 konut satın aldı.

Tüketicinin güveni artarken, konut satın alma beklentisi ise düştü!

Tüketici Güven Endeksi ölçümünde esas alınan alt endekslerde artış yaşanırken, gelecek on iki ayda konut satın alma beklentisi ise düşüş gösterdi. Aynı sürede otomobil alma beklentisini yansıtan endeks ise ilk defa yükseldi.

Türkiye otomobil piyasasına hızlı giriş yapan Tesla ilk satışını yaptı! Tesla Model Y ne kadar?

Otomobil piyasasında yoğun ilgi gören Türkiye'ye ise Nisan ayında giriş yapan Tesla'nın Model Y aracının ilk teslimi yapıldı. Peki, Tesla Model Y ne kadar? İşte detaylar...

Paşa Holding, Mandarin Oriental Bodrum'un yüzde 50'sini satın aldı!

Azerbaycan’ın en büyük şirketlerini bünyesinde barındıran Pasha Grubu’nun lüks otel zinciri Mandarin Oriental’in Türkiye’de işletmeye başladığı ilk otelin yüzde 50'sini satın aldı. İşte ayrıntılar...

Dev indirimden yüksek ciro! Tarım Kredi indirimin ilk gününde 7 kat ciroya ulaştı!

İndirimli ürün satışına başlayan Tarım Kredi Kooperatifleri indirimin ilk gününde 7 kat ciroya ulaştığını açıkladı.

Ev satın alırken hangi cephe tercih edilir? Hangi cephe ev alırken tercih edilmelidir?

Ev almak isteyenler ilk başta bazı kriterleri göz önünde bulundurmalıdır. Onlardan biri de evin hangi yönde olacağıdır. Ev satın alırken hangi cephe tercih edilir? İşte detaylar!

Aktif Bank'tan bir ilk: Metaverse'te parsel satın aldı!

Metaverse'e olan ilgi her geçen gün daha fazla artarken, Türkiye'de bulunan bir yatırım bankası en tanınan coin projesinden alan satın alarak, sanal dünyaya giriş yaptı.

Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı!

Global teknoloji şirketi olan Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı...

Yabancılar ilk 6 ayda 3.1 metrekare arazi satın aldı!

Yabancılar, Türkiye'de 2020'nin 6 ayında 3 milyon 141 bin 911 metrekare arazi satın aldılar. En çok arazi satın alanlar Almanlar olurken, konut alımında başı İran çekti.

İş yeri satın alacaklar dikkat!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerdeki iş yerleri" konulu yazı yazdı. Fırat bu yazısında iş yeri satın alacakları uyardı...

Yabancılar bu yıl İstanbul'dan 1.478 konut satın aldı!

2017 yılının ilk çeyreğinde yabancıların Türkiye'de satın aldığı toplam 4 bin 270 konutun 3'te1'i İstanbul'da bulunuyor. Yabancılar ilk çeyrekte İstanbul'dan bin 478 konut satın aldı.

Projebeyaz'dan Cityscape Turkey'in ilk gününde 7 satış!

Amerikanın 2. en büyük gayrimenkul firması olan Lennar Homes USA ile aracısız konut satışını sağlayan Projebeyaz Cityscape Turkey Fuarı'nda ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış gerçekleştirdi.

İş makinelerinde ibre satın almadan kiralamaya kaydı!

İş makinelerinde ibre satın almadan kiralamaya kayıyor. 2015’in ilk 11 ayında Türkiye’de iş makineleri satışındaki yüzde 18’lik artışa karşın, iş makineleri kiralaması yüzde 138 arttı

Brezilyaya ilk satışını yaptı Haberi

Brezilyaya ilk satışını yaptı



Özgün tasarımları ile tüm dünya çocuklarının odalarını süslemek için istikrarlı büyümesine devam eden Çilek, Amerika kıtasının güneyindeki en büyük ve en kalabalık ülke olan Brezilya’da ilk satışını gerçekleştirdi. 


Dünyanın dört bir tarafında açtığı konsept mağazalarla bugün 5 kıtada 66 ülkede hizmet veren  Çilek, yeni yatırımları ile büyümeye devam ediyor. Amerika kıtasının güneyindeki en büyük ülke olan Brezilya’ya mobilya satışı gerçekleştiren ilk Türk markası olmanın haklı gururunu yaşıyor. 


Kolombiya’dan Sonra Brezilya’da

Daha önce Güney Amerika’nın en önemli ülkelerinden Kolombiya’da satış noktaları açan Çilek, son olarak da  Brezilya’nın Sao Paulo, Rio de Janeiro ve Curitiba şehirlerinde satış noktaları bulunan bir yatırımcı ile işbirliği yaptı. 


Güney Amerika’da Büyümeyi Hedefliyor

Amerika Kıtası’nın Çilek’in ihracat ve mağazacılık çalışmalarında ilk sırada yer aldığını belirten Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha...