05 / 05 / 2024

brn yatakları etkinlik

brn yatakları etkinlik

Berna İlter, firması BRN Yatakları tarafından Twitter üzerinden #dünyanınenrahatkucağı hashtagi ile annelerin çocuklarıyla çektikleri selfie fotoğrafların paylaşıldığı yarışmada, fotoğrafların tamamını beğenince tüm katılımcılara hediye verdi.

Fay hattına ve dere yataklarına artık bina yapılmayacak!

Kentsel dönüşüm uzmanı mimar Dr. Nihat Şen, ülkemizin fay hattı üzerinde olması nedeniyle olası deprem riskleri nedeniyle fay hattına ve dere yataklarına bina yapılmaması kararını desteklediğini ve olumlu bulduğunu açıkladı.

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Örü tarafından kuruldu.

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Ünlü ve popüler bir online etkinlik platformu, depremzedeler için yapacağını duyurduğu yardım ile internet aramalarında ön sıraya çıktı. 

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuthan Ülgen tarafından kuruldu.

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi  Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Evren Altınkurt tarafından kuruldu.

Yapı Kataloğu'nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı sektörünün nabzını tutan Yapı Kataloğu yeni arayüzüyle sektör temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Yapı Kataloğu sektör için 6 yeni etkinlik gerçekleştirmek için hazırlanıyor. 

Baran BRN Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baran BRN Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Baran tarafından kuruldu.

Brn İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülcan Çetinkaya tarafından kuruldu.

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.

Yavuz Ağıralioğlu: Dere yataklarında imar, iskan işlerini kontrol edebilecek ciddiyet lazım!

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Giresun'da yaşanan sel felaketine ilişkin, "Dere yataklarında imar, iskan işlerini kontrol edebilecek, daha önce verilmiş imar, iskan izinlerini kaldırıp güvenli bölgelerde insanların yaşamasını temin edebilecek bir ciddiyet lazımdır" dedi...

Bekir Pakdemirli: Dere yataklarında bina yapmaktan kaçınılmalı!

Giresun'da selin etkili olduğu bölgede incelemeler yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Dere yataklarında yapı yapmaktan kaçınılması gerektiğine işaret etti.

Brn Ve Esdo Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Ve Esdo Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Akçaabat'ta 30 yıl sonra dere yatakları yine yapılarla doldu!

Karadeniz Bölgesi her yıl sel ve heyelan afetleri ile karşı karşıya kalıyor, can ve mal kayıpları yaşanıyor. Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 30 yılda, dere yataklarının üzeri ve çevresine yeni binalar inşa edildiği görüldü.

brn yatakları etkinlik Haberi

brn yatakları etkinlik

Kayserili kadın girişimci Berna İlter, firması BRN Yatakları tarafından Twitter üzerinden #dünyanınenrahatkucağı hashtagiyle annelerin çocuklarıyla çektikleri selfie fotoğrafların paylaşıldığı yarışmada, fotoğrafların tamamını beğenince "annelik içgüdüsü" öne çıktı ve tüm katılımcılara sürpriz hediyeler  verdi.


BRN Yataklarının, Anneler Günü kapsamında, 30 Nisan - 10 Mayıs tarihleri arasında Twitter’da düzenlediği "Dünyanın en rahat kucağı" konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı. 


Bir hafta boyunca sevgi dolu anne çocuk fotoğraflarının kıyasıya mücadele ettiği yarışmada, BRN Yatakları özel jürisi tarafından birincilik ödülüne layık görülen anne, Özlem Kaya oldu.


Twitter üzerinden #dünyanınenrahatkucağı hashtagiyle annelerin çocuklarıyla çektikleri fotoğrafların paylaşıldığı kısa süreli yarışmaya, yurt genelinde 100’e yakın katılım oldu. Birinci seçilen anne BRN Yataklarından yatak ve emzirme yastığı kazanırken, çocuğuna da bebe yorgan ve yastık hediye edilecek.



-BRN’den Anneler Günü süprizi-



Berna İlter, Anneler Günü...