04 / 05 / 2024

BRN Yatakları kış kampanyası

BRN Yatakları kış kampanyası

“Dünyanın En Rahat Yeri” sloganıyla 5 kıtada 500’ü aşkın noktada ürünleri satılan BRN Yatakları yılbaşına özel kampanya sunuyor. BRN yatakları, RoyalCoil serisi yatak alana, kaz tüyü ya da yün yorgan hediye edecek...

Prof. Dr. Kılıç afetlere karşı uyardı! Şehir planlamacılarının önerileri dinlenmeli, nehir yataklarına ev yapılmamalı!

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, afetlere karşı şehir plmacılarının önerilerinin dinlenmesi gerektiğini belirterek aksi takdirde çok fazla can ve mal kaybının olacağını açıkladı.

Fay hattına ve dere yataklarına artık bina yapılmayacak!

Kentsel dönüşüm uzmanı mimar Dr. Nihat Şen, ülkemizin fay hattı üzerinde olması nedeniyle olası deprem riskleri nedeniyle fay hattına ve dere yataklarına bina yapılmaması kararını desteklediğini ve olumlu bulduğunu açıkladı.

Rize'de selden etkilenen konutlar yıkılıyor!

Rize'de 2021 yılında meydana gelen sel felaketinden sonra Fethiye Mahallesi'ndeki riskli dere yataklarında zarar gören evler için yıkım çalışmaları başlatıldı.

Samsun'da 300 ev yıkılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, dere yatakları kenarındaki 300 evin yıkılıp başka alanlara taşınacağını açıkladı.

BRN Taahhüt İnşaat Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

BRN Taahhüt İnşaat Atık Yönetimi Anonim Şirketi Hümmet Daraman tarafından 80 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de kuruldu. 

Mersin'de dere yataklarındaki binalar yenilenecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, dere yataklarındaki binalarda kentsel dönüşümün gerçekleşebileceğini söyledi.

Mersin'de dere yatakları denize kadar açılacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ilçe belediye başkanları ve kurum yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen 1/5000 ölçekli nazım imar planı bilgilendirme ve değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda dere yataklarının denize kadar açılması kararı alındı.

Çerkezköy'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde belediye, dere yataklarında yeşil alan üzerinde bulunan gecekonduların yıkımına geniş güvenlik önlemleri altında başladı. Olaylı başlayan yıkımda bir vatandaş çatıya çıkıp kendini yakmakla tehdit etti.

BRN Yalıtım ve Zemin Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Yalıtım ve Zemin Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Didem Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Ataşehir, Kayışdağ Mahallesi, Mansur Sokak'ta kuruldu.

Hopa'da dere yatakları yeniden düzenlenmeli!

CHP heyetinin Hopa sel felaketine ilişkin raporunda dere yataklarının yeniden ıslah edilmesi gerektiği ve içme suyu şebekesiyle atık su kanalizasyon sisteminin yenilenmesi gerektiği vurgulandı...

BRN Mimarlık akıllı otopark tasarlıyor!

BRN Mimarlık’ın tasarladığı İzmir Otomatik Otopark, insansız mekanik kurgunun tasarıma yansımasını estetik bir dille vurgularken, sürdürülebilir tasarım kriterleriyle ve kent dokusuna olan uygunluğuyla da dikkat çekiyor.

BRN Turizm Organizasyon İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Turizm Organizasyon İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Nermin Ersoy tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

1974 yılında Yıldıztabya'da 50 ev her an yıkılabilirmiş!

1974 yılında Yıldıztabya'da 50 ev her an yıkılabilirmiş. Taş ocaklarının kanunsuz işletilmesi yüzünden çökme tehlikesi ile karşı karşıya kalan ev sakinleri, her gece ölüm tehlikesi içinde yataklarına giriyorlarmış.

BRN Yatakları kış kampanyası Haberi

BRN Yatakları kış kampanyası

“Dünyanın En Rahat Yeri” sloganıyla 5 kıtada 500’ü aşkın noktada ürünleri satılan BRN yatakları, yılbaşına özel düzenlediği kampanya çerçevesinde omurgaya tam ortopedik destek veren RoyalCoil serisi yatak alana, kaz tüyü ya da yün yorgan hediye edecek. Kalpli veya antiagaing visco dolum yastık ise yılbaşına özel indirimle satışa sunuldu.


Sektörünün ihracat şampiyonu BRN yatakları,  yılbaşına özel kampanya düzenleyerek müşterilerine hem indirim fırsatı sunuyor, hem de hediye avantajlarıyla dikkati çekiyor. Mart ayına kadar geçerli olan kampanya dahilinde RoyalCoil serisi yatak alana, tercihe göre kaz tüyü ya da yün yorgan hediye edilirken, kalpli veya antiaganing visco dolum yastığın fiyatı ise  yüzde 10 oranında indirildi.


Hediye kampanyasıyla dikkatleri üzerine çeken RoyalCoil serisi yatağın birbirinden bağımsız hareket eden torba yaylar sayesinde omurgaya tam ortopedik destek verdiğini...