29 / 04 / 2024

BRN Yatakları

BRN Yatakları

Türkiye ’de çocuk yataklarının denetlenmediğini söyleyen BRN Yatak Genel Müdürü Berna İlter, “ Firmalar atıl ürünlerden çocuk yatağı üretiyor. Hiçbir kontrol yapılmıyor ” diye konuştu.

BRN Yatakları'ndan selfie fotoğrafların paylaşıldığı yarışmada tüm katılımcılara hediye!

Berna İlter, firması BRN Yatakları tarafından Twitter üzerinden #dünyanınenrahatkucağı hashtagi ile annelerin çocuklarıyla çektikleri selfie fotoğrafların paylaşıldığı yarışmada, fotoğrafların tamamını beğenince tüm katılımcılara hediye verdi.

BRN Yatakları'ndan anneler günü hediyesi!

BRN Yatak’ ın Anneler Günü nedeniyle Twitter’ da " #dünyanınenrahatkucağı " hashtagiyle düzenlediği fotoğraf yarışması yurt genelinden onlarca kişinin birbirinden sıcak fotoğraf paylaşımlarıyla devam ediyor.

BRN Yatakları, Armada AVM'de etkinlik düzenledi!

BRN Yatakları'nın, sanata dikkat çekmek amacıyla Armada AVM'deki mağazasında düzenlediği etkinlikte Ressam Mehmet Ali Doğan, bir yatağı tuval olarak kullandı. Ressam Doğan'a 5 yaşındaki kızı İdil de aynı anda yatağın arkasını boyayarak eşlik etti...

BRN Yatakları Mikronezya Federal Devletleri'ne ihracat yaptı!

Kayseri Serbest Bölgede üretim yapan BRN Yatakları, Türkiye'den yaklaşık 15 bin kilometre uzakta bulunan Mikronezya Federal Devletlerine, yatak başta olmak üzere uyku seti ve ev tekstili ürünleri ihraç etti...

Berna İlter:Çocukların sağlıklı gelişimi için özel yatak tercih edilmeli!

Çocuğunuz huysuz mu, sağlıklı büyümüyor mu? Nedeni yatak olabilir. Uykuda büyüme hormonları devreye girdiği için çocukların gelişimine uygun, ortopedik ve pamuklu yatakların tercih edilmesi gerekiyor...

Brn Yatakları Bodrum’a showroom açtı!

5 kıtada 500’ü aşkın satış noktasına ulaşan BRN Yatakları, Türkiye’deki gelişimini de sürdürüyor. BRN Yatakları, Ankara ve İstanbul’dan sonra “dünya şehri” Bodrum’a da showroom açtı...

Berna İlter Avrupa En iyi 10 Girişimcisi Onur Ödülü'nü aldı!

Avrupa En İyi 10 girişimcisi Ruban D Honor - Onur Ödülü sahibi olan BRN Yataklarının sahibi Berna İlter'e, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından alanlarında en başarılı kadınlara verilen takdir plaketi sunuldu...

BRN Yatakları, Dünyanın en rahat yeri konulu yarışma düzenledi!

Dünya genelinde 51 ülkeye yatak ihracatı yapan BRN Yatakları, “Dünyanın en rahat yeri” konulu fotoğraf yarışması düzenledi

Prof. Dr. Kılıç afetlere karşı uyardı! Şehir planlamacılarının önerileri dinlenmeli, nehir yataklarına ev yapılmamalı!

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, afetlere karşı şehir plmacılarının önerilerinin dinlenmesi gerektiğini belirterek aksi takdirde çok fazla can ve mal kaybının olacağını açıkladı.

Fay hattına ve dere yataklarına artık bina yapılmayacak!

Kentsel dönüşüm uzmanı mimar Dr. Nihat Şen, ülkemizin fay hattı üzerinde olması nedeniyle olası deprem riskleri nedeniyle fay hattına ve dere yataklarına bina yapılmaması kararını desteklediğini ve olumlu bulduğunu açıkladı.

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Örü tarafından kuruldu.

Petrolden sonra o aranıyor! Petrolden sonra ikinci gelir kaynağı!

Irak ekonomisi için petrol yataklarından sonra ikinci gelir kaynağı olarak gösteriliyor. İşte detaylar!

Türkiye'ye adeta maden piyangosu vurdu! Sadece o bölgedeki rezerv miktarı herkesin aklını başından aldı!

Türkiye yer altı zenginlikleri açısından oldukça çeşitli kaynaklara sahip ve enerjiden tarıma kadar birçok alanda kullanılan zeolit de bunlardan biri olarak biliniyor. Balıkesir, Manisa, Kütahya, İzmir, Bolu ve Kapadokya’da zengin zeolit yatakları yer aldığı biliyor.

Üstü tarla altı uranyum madeni! Şaşırtan rezerv yatakları bakın hangi ilimizde bulundu?

Türkiye enerji ihtiyacını karşılayack uranyum rezervlerini Yozgat'tan mı çıkaracak? Bu soru uzun süredir gündemdeki yerini koruyor. Devletin 2022 yılı başında uranyum arama çalışmalarını yeniden başlattığı Yozgat'ta son durum ne? İşte ayrıntılar...

Rize'de selden etkilenen konutlar yıkılıyor!

Rize'de 2021 yılında meydana gelen sel felaketinden sonra Fethiye Mahallesi'ndeki riskli dere yataklarında zarar gören evler için yıkım çalışmaları başlatıldı.

Çin'de kentsel dönüşüme düzenleme!

Çin’de yayımlanan yeni kentsel planlama yönergesinde, kentsel tahribatın önüne geçilmesi için eski tarihi binaların yıkımının yapılması, yaşlı ağaçların kesilmesi, eski yer isimlerinin rastgele değiştirilmesi ve nehir yataklarında değişiklik yapılmasına yasak getirildi.

Depreme dayanıksız binaların dönüşümü hızlandırılmalı!

Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, dere yataklarında inşa edilen evlerin satın alınmaması gerektiğini vurgulayarak "Depreme dayanıklı olmayan binaların kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılmalıdır" dedi.

Dere yatağına bina inşaatı yasaklansın talebi!

Kastamonu'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle çok sayıda ev enkaz oldu. Kent sakinlerin dere yataklarına inşa edilen evler nedeniyle imar yasağı için çağrıda bulundu. 

Dere yatağındaki konutlar güvenli yerlere transfer edilmeli!

Son dönemde meydana gelen sel felaketleri, dere yataklarına yapılan konutların yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Dere yatağında inşa edilen birçok konutun yer aldığı Türkiye'de yeni felaketlerin meydana gelmemesi için bu konutların güvenli bölgelere transfer edilmeli.  

Baran BRN Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baran BRN Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Baran tarafından kuruldu.

Brn İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülcan Çetinkaya tarafından kuruldu.

BRN Yatakları Haberi

BRN Yatakları


Türkiye’de çocuk yataklarının denetlenmediğini söyleyen BRN Yatak Genel Müdürü Berna İlter, “Firmalar atıl ürünlerden çocuk yatağı üretiyor. Hiçbir kontrol yapılmıyor” diye konuştu. Yaşlılar ve çocuklar için içinde sensör bulunan kumaş üzerinde çalıştıklarını anlatan İlter, “Çocuğun ateşi yükseldiği zaman anneler sabaha kadar uyumaz. TÜBİTAK’la birlikte ateş yükseldiği zaman alarm veren yataklar üreteceğiz” dedi.


Türkiye’den ilk ihracatını Tanzanya’ya yapan İlter, 2008-2012 arasında en hızlı büyüyen ilk 20 firma arasına girdiklerini belirtti. Türkiye’de üretilen çocuk yataklarının denetlenmediğini ileri süren İlter, “Fabrika atıllarından çocuk yatağı yapıyorlar. Bunun bir kriteri yok, bakanlıklar kontrol etmiyor. Atıl siyah keçeden bebek yatağı yapılıyor. Yatakta kullanılan sağlığa zararlı maddelerle ilgili hiç denetim yapılmıyor” dedi. Dünyada bilinen Türk markası yaratmak istediklerini dile getiren İlter, İspanya kraliyet ailesine Kayseri’den yatak gönderdiklerini...