07 / 05 / 2024

Brooklyn Dream anlaşmaları

Brooklyn Dream anlaşmaları

Pana Brooklyn Dream'de anlaşmalar hızlandı ama ... Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde Selimoğlu İnşaatı satın alarak İnşaat sektöründe hızla ilerleyen Pana Yapı, anlaştığı adalarda kalan imzaları tamamlamak için büyük çaba sarfediyor

TikTok'un bu özelliği çok sevilecek! Anlaşmalar yapıldı bile

TikTok kullanıcılarını sevindirecek haber geldi. Yetkililer yeni bir özellik olarak IMDb ile entegrasyon anlaşması yaptı.

Belediye ve banka anlaştı! Çalışana rekor promosyon...

Malatya'da Yeşilyurt Belediyesi'nde görev yapan bin 30 personeli ilgilendiren maaş promosyon ihalesi sonuçlandı. Bankalarla maaş hesaplarının taşınmasına yönelik yapılan anlaşmalar arasında verilen promosyon ücretlerinde yeni bir rekor kırıldı.

Merkez Bankası'nın swap anlaşmaları 28 milyar dolara ulaştı!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri merkez bankaları arasında imzalanan 5 milyar dolarlık swap anlaşması ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın toplam swap anlaşmalarının büyüklüğü 28 milyar dolara ulaştı.

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm anlaşmaları hızlandı!

Eyüpsultan'ın İslambey mahallesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar kentsel dönüşüm için ofislere gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Suriye ile İran arasında yeniden imar anlaşması yapıldı!

İranlı şirketler ve Suriye arasında, Suriye'nin yeniden imarı için anlaşmalar yapıldığı bildirildi. Suriye Başbakanı İmad Hamis başkent Tahran'da Cihangiri ile bir araya geldi...

Türk inşaat sektörü Kuveyt'te milyarlarca dolarlık anlaşmalar yapıyor!

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Gassan Yusuf Abdulbari ez-Zevavi, Türk inşaat sektöründen 3 büyük firmanın Kuveyt'te milyarlarca dolar değerinde iş anlaşmaları yaptığını söyledi.

TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde anlaşmalar sağlanıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Güngören Belediyesi tarafından hayata geçirilen TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleriyle anlaşmalar sağlanıyor. 

DAP Yapı Maslak projesi için çalışmalarını sürdürüyor!

DAP Yapı Maslak projesi için "Uçan bina" olarak basına tanıtılıyor.Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede hak sahipleri ile anlaşmalar devam ediyor..

Pana Yapı Brooklyn Dream'de inşaat durdu! Vatandaş mağdur!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm sorunu bir türlü çözülemiyor. Pana Yapı Fikirtepe projesinde inşaat çalışmaları durdu. Pana Yapı, "finansman sorunlarım var" diyor ancak vatandaşlar " sokakta kaldık, yardım edin" çağrısında bulunuyor...

2017 Ağustos ayında kiralar ne kadar artacak?

2017 Ağustos ayında yenilenen kira anlaşmaları için mal sahibinin kiracısına yapacağı zam oranı belli oldu. Peki, 2017 Ağustos ayında kiralar ne kadar artacak? İşte kira artış oranları..

İstanbul Yeni Havalimanı için 250 milyon avroluk anlaşma!

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ ve 6 şirket arasında Kargo Şehri ve Yer Hizmetleri Kampüsü için alan tahsis sözleşmesi imzalandı. İstanbul Yeni Havalimanı için 250 milyon avroluk anlaşmalar imzalandı.

Brooklyn Dream daire teslimleri!

Brooklyn Dream Evleri Pana Yapı imzasıyla yükseliyor. 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan proje iki blok olarak yükseliyor...

Brooklyn Dream anlaşmaları Haberi

Brooklyn Dream anlaşmaları

Pana Yapı Brooklyn Dream Projesini gerçekleştireceği 41 nolu adada uzun süredir imza oranı yüzde 85 civarındaydı. Son bir kaç haftadır yapılan görüşmeler ve atılan imzalar ile beraber imza oranı yüzde doksan beşin üstüne çıkmış bulunmakta. Pana Yapı az da olsa kalan imzaları da alarak ada bütünlüğünü yüzde yüz oranında sağlamak için büyük bir çaba içerisinde. Brooklyn Dream adasında izalama işlemleri yoğun olarak devam etmekte.


Brooklyn Dream adasında uzun süren görüşmelerin ardından imza atmayan vatandaşlarla anlaşma sağlanarak kalan imzalar da hızla atılmaya başlandı. Pana Yapı imzaların bitmesi sonrası vakit kaybetmeksizin boşaltım ve yıkım sürecine başlamayı ve iki yıl içerisinde de projeyi bitirip hak sahiplerine teslim etmeyi planlıyor.


Geçen hafta, Brooklyn Dream Projesinde kalan son imzaların atılmasına başlanılması hem firma hem de vatandaşları...