11 / 05 / 2024

brooklyn park görücüye çıktı

brooklyn park görücüye çıktı

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Selimoğlu, Fikirtepe'de 150 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen ve 113 bin metrekarelik alana sahip projede, 731 konut ve 13 ticari ünite yer alacağını söyledi.

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Trabzon Botanik Park 9 Temmuz'da görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik’i, 9 Temmuz Pazartesi günü görücüye çıkartıyor.

Trabzon Botanik Park görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik Park projesi görücüye çıkıyor.

Bursa Park Oliva görücüye çıktı!

Fem Yapı Gayrimenkul ve İnşaat A.Ş'nin hayata geçirdiği Park Oliva Projesi, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 14.Geleneksel İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı.

Nurol Park’ta örnek daireler görücüye çıktı!

Nurol GYO’nun Basın Ekspres’te, modern mimari ile mahalle hayatını birleştirdiği projesi Nurol Park’ta örnek daireleri görücüye çıkardı. Proje, Atatürk Havalimanı ve ana ulaşım arterleri yakınında konumlanıyor.

Park Yaşam Ataşehir projesi görücüye çıktı!

Dev yeşil proje görücüye çıktı İZKA İnşaat ve Gültekinler İnşaat işbirliği ile yapılan Park Yaşam Ataşehir, İzmirlilerin büyük evlerde yaşama ihtiyacından yola çıkarak yüksek tavanlı, geniş ve ferah daireler sunuyor

Pendik Sahil Projesi görücüye çıktı!

İBB tarafından yürütülecek Pendik Sahil Parkı Kentsel Tasarım Projesi, görücüye çıktı. Bütçesi onaylanan ve önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak olan projenin maketi Pendik Belediyesinin giriş katında vatandaşlara sergilenmeye başlandı.

Pendik Sahil Projesi görücüye çıktı!

Pendik Sahil Parkı Kentsel Tasarım Projesi, görücüye çıktı. Bütçesi onaylanan ve önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak olan projenin maketi Pendik Belediyesinin giriş katında vatandaşlara sergilenmeye başlandı...

Queen Park görücüye çıktı!

Başkent Ankara’da kendi isimleriyle anılan “ Urankent ” semtinde hayata geçirdiği konut projeleriyle dikkati çeken Uransan, yeni projesi Queen Park’ı görücüye çıkardı. Projede daireler 2016 Haziran'da teslim edilecek.

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı yazılım programı S2 görücüye çıktı!

Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, gayrimenkul sektörünün büyüyen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını görücüye çıkarttılar...

İzmir'de faytonlar, yeni güzergahında görücüye çıktı!

İzmir’in simgelerinden biri haline gelen faytonlar, yeni güzergahında görücüye çıktı. 1. Kordon’un ardından tarihi akslar ve Kültürpark’ı içinde de nal sesleri yankılanmaya başladı. Önce kordon sefası sonra tarihi tur yapılıyor.

Şanslı Evler projesinin örnek daireleri görücüye çıktı!

Türksal inşaat tarafından Çiğli'de hayata geçirilen Şanslı Evler projesinin temel atma töreni yapıldı. Temel atma töreninde Şanslı Evler projesinin örnek daireleri görücüye çıkarılarak beğeni topladı.

Bahçekent Flora görücüye çıktı!

300 milyon yatırım bedeli ile hayata geçirilen Bahçekent Flora görücüye çıktı. Metrekare fiyatlarının 2 bin liradan başladığı Bahçekent Flora projesinde 875 adet ticari birim yer alıyor.

brooklyn park görücüye çıktı Haberi

brooklyn park görücüye çıktı

Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığıyla Fikirtepe'de 150 milyön liralık' yatırımla hayata geçirilen "Brooklyn Park" projesi tanıtıldı. 

Toplam 113 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede, 731 konut ve 13 ticari ünite yer alacak. Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, projenin tanıtım toplantısında, Fikirtepe'nin dönüşümünde öncü bir rol üstlendiklerini söyledi. Proje hakkında bilgi veren Selimoğlu, bölgeye önem verdiklerini belirtti. Selimoğlu, Fikirtepe'nin ulaşım açısından önemli bir konuma sahip olduğuna işaret ederek, 'Yeni Fikirtepe'nin çevresinde önemli yaşam merkezleri bulunuyor. Brooklyn Park projemizde Yeni Fikirtepe'nin oluşumunda öncü olmayı amaçladık.

Projelendirmesiyle ve tüm süreciyle öne çıkan sembol bir proje oluşturduk. Pana Yapı ortaklığıyla çalışmalarına hızla devam ettiğimiz Brooklyn Park projemizle birlikte bölgede 2 projeye daha da imzamızı atacağız" diye konuştu. Hem Fikirtepe'de hem de Bağdat...