27 / 04 / 2024

Brooklyn Park görücüye çıktı!

Brooklyn Park görücüye çıktı!

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Selimoğlu, Fikirtepe'de 150 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen ve 113 bin metrekarelik alana sahip projede, 731 konut ve 13 ticari ünite yer alacağını söyledi.



Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığıyla Fikirtepe'de 150 milyön liralık' yatırımla hayata geçirilen "Brooklyn Park" projesi tanıtıldı. 

Toplam 113 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede, 731 konut ve 13 ticari ünite yer alacak. Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, projenin tanıtım toplantısında, Fikirtepe'nin dönüşümünde öncü bir rol üstlendiklerini söyledi. Proje hakkında bilgi veren Selimoğlu, bölgeye önem verdiklerini belirtti. Selimoğlu, Fikirtepe'nin ulaşım açısından önemli bir konuma sahip olduğuna işaret ederek, 'Yeni Fikirtepe'nin çevresinde önemli yaşam merkezleri bulunuyor. Brooklyn Park projemizde Yeni Fikirtepe'nin oluşumunda öncü olmayı amaçladık.

 

Projelendirmesiyle ve tüm süreciyle öne çıkan sembol bir proje oluşturduk. Pana Yapı ortaklığıyla çalışmalarına hızla devam ettiğimiz Brooklyn Park projemizle birlikte bölgede 2 projeye daha da imzamızı atacağız" diye konuştu. Hem Fikirtepe'de hem de Bağdat Caddesi'nde farklı uygulamalarının olacağını anlatan Selimoğlu, şu bilgileri verdi: "Fikirtepe, kat karşılığı anlayışla alınmış bir yer. Herhangi bir parasal ödeme hak sahipleri yapmayacak.

Kat karşılığı yerlerini verdikten sonra biz vatandaşlara kiralarını peşin olarak ödüyoruz. Sonuçta vatandaşlar dairelerini inşaatlar bittikten sonra teslim alacak. Bağdat Caddesi'ndeki uygulama biraz daha farklı. Ölçümler yapıldıktan sonra bina, riskli bina kısmına giriyorsa çeşidi haklar elde ediyorlar. 

Bunlardan biri; kira yardımı yapılıyor. Daha sonra da binalar yapılarak yenilenmiş oluyor." 


Yeni Fikirtepe'de öncü olmayı amaçladık


Yeni Fikirtepe'nin dönüşümünde öncü bir rol üstlendiklerini belirten Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu: "Kentin merkezinde geliştirilecek kentsel dönüşüm projelerinin hepsi çok önemli. 


Bu çalışmalar içinde Yeni Fikirtepe'de yapılan her iyi iş, tüm kentsel dönüşüm projelerine olan bakış açısını değiştirecek.Buradaki planlama yaşayan şehir kavramı üzerinde yapıldı.

 

Yaşayan şehirde proje çevresi ile bütünleşiyor. Binalar ve projelerde cadde ilişkisini avlularla tamamlarken güvenliği de üst seviyede tutuluyor. Yeni Fikirtepe'nin çevresinde ise Bağdat Caddesi, Sahil yolu, Kadıköy, Fenerbahçe Burnu, Kalamış Marina, Moda, Acıbadem gibi şehrin en önemli yaşayan merkezleri bulunmaktadır. Brooklyn Park projemizle Yeni Fikirtepe'nin oluşumunda öncü olmayı amaçladık. Projelendirmesiyle ve tüm süreciyle öne çıkan, sembol bir proje oluşturduk. Pana Yapı ortaklığıyla çalışmalarına hızla devam ettiğimiz Brooklyn Park projemizle birlikte bölgede 2 projeye daha imzamızı atacağız" dedi. 


Lansman öncesinde 10 gün boyunca talep topladıklarını ve yoğun bir yatırımcı ilgisiyle karşılaştıklarını belirten Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk: 'Yeni Fikirtepe, merkezi konumu ve hızla yükselen gayrimenkul fiyatlarıyla yatırımcıların ilgisini çekiyor. 

Öyle ki; bu durum yabancı yatırımcıların ilgisini buraya çekiyor. 


Lansman öncesinde 10 gün boyunca talep topladık ve onlarca yabancı yatırımcıdan kayıt aldık. Lansman ile beraber Brooklyn Park projesindeki tüm evleri satışa açtık. Özellikle çok talep gören teraslı daireler ve mağazaları belki kura ile satmak durumunda kalacağız" dedi. 


Hürses


Geri Dön