10 / 05 / 2024

brooklyn park satışta

brooklyn park satışta

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Selimoğlu, Fikirtepe'de 150 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen ve 113 bin metrekarelik alana sahip projede, 731 konut ve 13 ticari ünite yer alacağını söyledi.

Yalova Sakura Park’ın 2. etabı 12 ay vade fırsatıyla satışta! 

APEC Living’in Yalova’da inşa ettiği Sakura Park 2, kişiye özel ödeme seçenekleri ile 12 ay vade imkanıyla satışta.

Selenium Park satışta! Yeni proje!

Selenium markasıyla İstanbul'da projeler hayata geçiren Aşçıoğlu, sene bitmeden Zeytinburnu'nda 191 üniteden meydana gelen Selenium Park projesini satışa sundu. Metrekaresi 30 bin Türk Lirası'ndan başlayan projede evlerin yarısı ön satışta satıldı. 

Anda Park Sultanbeyli Eylül'de satışta!

Anda Park Sultanbeyli Eylül'de satışta... İstanbul'un Anadolu Yakası Sultanbeyli bölgesinde hayata geçirilen proje 140 daireden oluşuyor.

TOKİ, Park Mavera 3'ün satışta olan konutların fiyatını yayınladı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3 Projesi'ndeki satışta olanların ve satışı gerçekleşenlerin ortalama satış fiyatlarını yayınladı. 

İşte Park Mavera 3'te satışta olan konutların ortalama satış fiyatları!

Park Mavera 3'ün gayrimenkul sertifikasına konu olmayan benzer nitelikte bağımsız bölümlerden satışta olanların ve satışı gerçekleşenlerin ortalama satış fiyatları yayınlandı.

EMS 211 Park'ta son daireler satışta!

EMS Yapı tarafından hayata geçirilecek EMS 211 projesinde son daireler satışta. Projede daireler cazip ve esnek ödeme koşullarıyla satışa sunuldu.

Çankaya Maltepe Park AVM 91 milyon TL'ye yeniden satışta!

Çankaya Belediye Başkanlığı, Maltepe Park AVM'yi satışa çıkardı. 29 Mart 2016 tarihinde ihale edilip satılamayan AVM 91 milyon TL'ye tekrar satışta.

Güneşli Nurol Park satış fiyatları 2016!

Güneşli Nurol Park satış fiyatları 509 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nurol Park'ta daireler oturuma hazır...

Brooklyn Park’ta 60 ay 0 faizle!

Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan ve Yeni Fikirtepe’nin en gözde projelerine imza atan Pana Yapı’nın Brooklyn Park projesinde toplam 731 konutve 13 ticari ünite yer alıyor.

Brooklyn Park ile şehrin içinde bahçe teraslı yaşam!

Brooklyn Park, ev sahibi olmak isteyenlere sunduğu seçeneklerle yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Şehrin içinde bahçe teraslı yaşama olanak sağlayan Brooklyn Park’ta, en uygun ödeme kolaylıklarıyla ev sahibi olmak mümkün.

Çınar Park Rezidans'ta son 4 daire!

Çınar Ev Yapı'nın hayata geçirdiği Çınar Park Rezidans'ta son 4 daire satışta. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projede banka kredili ödemeler yapılıyor.

Fikirtepe Brooklyn Park'ta teslimler Aralık'ta!

Fikirtepe’nin en gözde projeleri arasında gösterilen Brooklyn Park’ta dış cephe giydirmeleri başladı. İlk teslimlerin Aralık ayında yapılacağı Brooklyn Park, bölgedeki projeler içinde teslim gerçekleştiren ilk proje olacak.

Brooklyn Park’tan yüzde 0,95 faiz avantajı!

Brooklyn Park’ta ev hayal edenler için yepyeni bir kampanya başladı. Kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenler yüzde 0,95 faiz avantajı ile %25’lik peşinatlarını teslimde ödeme fırsatına kavuşuyor.

brooklyn park satışta Haberi

brooklyn park satışta

Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığıyla Fikirtepe'de 150 milyön liralık' yatırımla hayata geçirilen "Brooklyn Park" projesi tanıtıldı. 

Toplam 113 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede, 731 konut ve 13 ticari ünite yer alacak. Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, projenin tanıtım toplantısında, Fikirtepe'nin dönüşümünde öncü bir rol üstlendiklerini söyledi. Proje hakkında bilgi veren Selimoğlu, bölgeye önem verdiklerini belirtti. Selimoğlu, Fikirtepe'nin ulaşım açısından önemli bir konuma sahip olduğuna işaret ederek, 'Yeni Fikirtepe'nin çevresinde önemli yaşam merkezleri bulunuyor. Brooklyn Park projemizde Yeni Fikirtepe'nin oluşumunda öncü olmayı amaçladık.

Projelendirmesiyle ve tüm süreciyle öne çıkan sembol bir proje oluşturduk. Pana Yapı ortaklığıyla çalışmalarına hızla devam ettiğimiz Brooklyn Park projemizle birlikte bölgede 2 projeye daha da imzamızı atacağız" diye konuştu. Hem Fikirtepe'de hem de Bağdat...