15 / 05 / 2024

Brwa Saeed Qadır

Brwa Saeed Qadır

Moonlıne Travel Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Rebın Khasraw Mustafa, Bland Saeed Qader, Brwa Saeed Qadır ve Mıran Akram Mohammed ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Şişli'de kuruldu.

Türkiye ile BAE arasındaki ekonomik iş birliği için görüşmeler devam ediyor!

Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi Saeed Thani Hareb Al Dhaheri, Türkiye ile ekonomik iş birliği konusunda açıklamalarda bulundu. Al Dhaheri, Türkiye ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Black Sea Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Black Sea Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umaır Saeed tarafından kuruldu.

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Abed A.W.S. Saeed ve Ammar Hamzah A. Imran ortaklığında kuruldu.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Tanmıya Emlak Ve Mücevherat Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanmıya Emlak Ve Mücevherat Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 milyon TL sermaye bedei ile Braık Saeed Samıkh tarafından kuruldu. 

Öldürülen iş adamları Türkiye'ye emlak işi için geldi!

İran asıllı Saeed Karimian ve Kuveytli hayırsever Muhammed Mer Al-Mutairi'nin Sarıyer'de öldürülmesiyle ilgili gerçekler araştırılıyor. İddialara göre, iki iş adamı Türkiye'de gayrimenkul reklamı için gelmiş.

Afak Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Rashad Abdo Alı Qaıd, Abdulazız Abdo Saeed Al-Yousefı, Majed Ahmed Alı Mohammed, Ahmed Moqbel Ahmed Al-Mokbıly ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Başakşehir'de kuruldu.

Al Emin Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Al Emin Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Mohammed Saeed Zıyad S Alzaım Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 150 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Moonlıne Travel Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moonlıne Travel Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Rebın Khasraw Mustafa, Bland Saeed Qader, Brwa Saeed Qadır ve Mıran Akram Mohammed ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Şişli'de kuruldu.

Hamburg Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamburg Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, K.Rashıd Azeez Azeez ve Y.Taha Qadır ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Fatih, Mesihpaşa Mahallesi, Aksaray Caddesi, Ceylan Sokak'ta kuruldu.

Wavin Pilsa, inşaat sektörünün üzerinde büyümeyi hedefliyor!

Plastik boru sektöründe faaliyet gösteren  Wavin Pilsa, bu yıl Türkiye 'de inşaat sektörünün üzerinde büyüme hedefliyor. Wavin Pilsa Genel Müdürü Saeed Alavi,  Türk inşaat sektörünün hızlı büyümesine dikkati çekti

`Yılda 1 milyon daire yaparsak açık kapanır'

Konut açığının ancak yılda 1 milyon konut yapılmasıyla kapanacağını söyleyen Ağaoğlu, en hızlı zamanlarda bile bu rakamın 400 binde kaldığını belirtti. Aziz Üstel'e konuk olan Ali Ağaoğlu, turizm yatırımlarını da anlattı.

Konut portföyü yüzde 35 büyür, faizlerde fazla sıçrama olmaz

Türk bankacılık sektörü, konut kredilerine ilişkin yılbaşında açıkladığı yüzde 42'lik büyüme oranını revize ederek yüzde 35'e çekti. Buna gerekçe olarak uluslararası finans piyasalarında yaşanan çalkantıyı gösteren bankacılar, buna rağmen kısa vadede faiz

Brwa Saeed Qadır Haberi

Brwa Saeed Qadır

Moonlıne Travel Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Rebın Khasraw Mustafa, Bland Saeed Qader, Brwa Saeed Qadır ve Mıran Akram Mohammed ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Şişli'de kuruldu. 


Moonlıne Travel Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için...