30 / 04 / 2024

Bsmgen Sağlık Danışmanlık adres

Bsmgen Sağlık Danışmanlık adres

Bsmgen Sağlık Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Baran Büyüktaş, Tarık Yunusoğlu, Miray Karayılan ve İnanç Vardar ortaklığında kuruldu.

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğukan Buz tarafından kuruldu.

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aslantaş tarafından kuruldu.

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Demirtaş tarafından kuruldu.

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanı Koca'dan son dakika açıklaması: Deprem bölgesindeki acil durum hastaneleri için net tarih verdi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca deprem bölgesindeki 10 acil durum hastanelerini Mart 2024 tarihi itibarıyla vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Mıraculous Global Sağlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mıraculous Global Sağlık Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yüksel tarafından kuruldu.

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile M.H.A.H.Ahmed Masood tarafından kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanı'ndan son dakika uyarısı! Hastanelerin yüzde 25'i kapanabilir!

Almanya Sağlık Bakanı Karl Lauterbach'dan son dakika uyarısı geldi. Hastanelerin yüzde 25'i kapanabilir... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

Sağlık personeli KPSS tercihleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar..

Sağlık Bakanlığı geçen sene olduğu gibi bu sene de 42 bin 500 personel alacak. İkinci etap Sağlık Bakanlığı alımları ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan açıklama yapılması bekleniyor.

Bsmgen Sağlık Danışmanlık adres Haberi

Bsmgen Sağlık Danışmanlık adres

Bsmgen Sağlık Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Baran Büyüktaş, Tarık Yunusoğlu, Miray Karayılan ve İnanç Vardar ortaklığında kuruldu.

Bsmgen Sağlık Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Konusu ile ilgili piyasa araştırması yapmak. Teknik test ve analizler de dahil olmak üzere sağlık alanlarında danışmanlık ve eğitim vermek, yurt içi ve yurt dışında spor kampları kurmak ve düzenlemek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Bsmgen Sağlık Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Arnavutköy Mh.Kireçhane Sk. N.43/2...