21 / 05 / 2024

B&T Ofis yeni nesil ofis koleksiyonu

B&T Ofis yeni nesil ofis koleksiyonu

BT Ofis'in, yeni nesil ofis koleksiyonu ile ofisler renkleniyor, çalışma alanları daha zevkli oluyor...

Hakmar’da dana kıyma 119,90 TL’ye, bütün tavuk 57,90 TL’ye, Pril sıvı bulaşık deterjanı 89,90 TL’ye düştü!

Türkiye’nin pek çok kentinde şubesi bulunan Hakmar, yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre dana kıyma 119,90 TL’ye, bütün tavuk 57,90 TL’ye, Pril sıvı bulaşık deterjanı 89,90 TL’ye düştü. İşte Hakmar 16 Kasım 2023 fiyat listesi...

2024 bütçesinin aslan payı yazılım ve donanıma!

2024 yılında bütçelerde aslan payı altyapı yenilemelerine, yazılım ve donanıma ayrılacak. Yeni teknolojilere uyum süreci de bütçeleri artıracak. Yönetilen servisler ve bulut bilişimin bütçedeki payı artacak.

Yeni vergiler yolda! 2023 yılında bütçe 1 trilyon lira açık verecek!

OVP’ye göre, şubat depremlerinin yol açtığı ek kaynak ihtiyacı nedeniyle temmuzda çıkarılan 1,1 trilyon liralık ek bütçe ile toplam bütçe büyüklüğü 6,6 trilyona ulaştı. Ancak ek bütçe ile öngörülen ek gelirler de yetmeyeceği için yaklaşık 1 trilyon lira daha fazla açık verilecek.

Seçim sonrası bütçe açığı en az 3’e katlanacak!

Seçimden sonra, EYT, deprem ve yeni maaş zamlarının ağır yükü nedeniyle 1.5-2 trilyon lira büyüklüğünde yeni bir bütçenin zorunlu hale geleceği hesaplanıyor.

Nokia C22: Giriş seviyesi için yeni bütçe dostu akıllı telefon!

Nokia, bütçe dostu akıllı telefonu C22'yi piyasaya sürdü. Giriş seviyesi pazarı için tasarlanan C22, sadece 97 dolarlık bir fiyatla Android 13 Go Edition ile sunuluyor.

Bütçe dostu Xiaomi Redmi 12C bu fiyatla peynir ekmek gibi satacak! 19 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bugünlerde en çok beklenen bütçe dostu akıllı telefon olan Redmi 12C, Geekbench listesinde yer alıyor. Peki yeni liste akıllı telefon üzerinden bize neler sunuyor, birlikte bakalım.

Bütçe dostu Realme V30 gözler önünde! 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Uygun fiyatlı akıllı telefon konusunda oldukça iddialı isimlerden biri olan Realme, yeni bütçe dostu telefonu Realme V30 üzerindeki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Asgari ücrette son düzlük! Tarih netleşti! Saatler sonra açıklanacak! İşte bütün ayrıntılar...

7 milyon asgari ücretli işçinin yanı sıra iç piyasada da etkisiyle 85 milyonun merakla beklediği asgari ücrette son dönemeç başladı. 2023 yeni asgari ücret zammı ne zaman belli olacak? Asgari ücret ne kadar olacak? İşte bütün detaylar... 

Cepte IMEI kayıt ücretine büyük zam geliyor! IMEI kayıt ücreti yeni yılda kaç TL olacak?

IMEI kayıt ücretine yeni yılla birlikte büyük zam geliyor. Mobil telefonlarda IMEI ücretleri şimdi ne kadar? 2023’te IMEI ücretleri kaç TL zamlanacak?

Bütün gözler asgari ücrette peki özel sektör 2023 yılında yüzde kaç zam yapacak?

Bütün gözler dün başlayan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'ndan çıkacak yeni asgari ücrette. Ancak özel sektör çalışanları özellikle de beyaz yakalıların maaşlarına gelecek zam da merak konusu. İşte bu konuya ışık tutacak bir araştırmanın ilginç detayları...

EYT’liler de dahil bütün emeklilerin hesaplarına yatacak! En az 2 bin 200 lira…

EYT düzenlemesi beklenirken yeni yılda emeklilerin bütçesini rahatlatacak ödeme haberleri de geliyor. Promosyon ödemeleri ile bankalardan 3 bin 500 – 7 bin 500 TL arasında para alacak olan emeklilere, en az 2 bin 200 lira daha ödeme yapılacak.

EYT’liler ne kadar maaş alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte bütün detaylar…

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), yaş ve prim şartını doldurup emeklilik hakkı kazananlar ve emekli olduğu halde en düşük maaşı alan bütün emeklilerin gözü kulağı yeni yılda yapılacak zamlarda. Yeni yıla kısa süre kala “En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?” sorusu merak ediliyor.

ABD 2023 mali yılına 88 milyar dolarlık bütçe açığıyla başladı!

Yeni mali yılın ilk ayında bütçe açığına ilişkin piyasa beklentileri 90 milyar dolar olması yönündeydi.

B&T Ofis yeni nesil ofis koleksiyonu Haberi

B&T Ofis yeni nesil ofis koleksiyonu


Son zamanlarda ofislerde çalışanların performanslarını direkt arttıracak malzemeler ve renkler ön planda tutuluyor. 

BT’nin ofis koleksiyonunda yer alan renkli mobilyalar da rengarenk aksesuarlarla kombin ediliyor.


Ofis trendlerini yansıtan BT Ofis Koleksiyonu’nda, yine son zamanların trendi olan, masa başında uzun zaman geçirenler için tam ergonomik çalışma sandalyeleri tercih edilmiş. Kullanılan bu tarz sandalyelerin çalışanların performansını bilimsel olarak arttırdığı da kanıtlanmış...