02 / 05 / 2024

BT ovo

BT ovo

Özgün tasarımlarıyla dikkat çeken B&T Ovo koleksiyonunu tanıttı. Kumaş ya da deri alternatiflerini bulabileceğiniz Ovo şıklığıyla salonlarınıza yeni bir soluk katacak. Ovo, tarzı ve duruşuyla sohbet köşeleri için farklı seçenekler sunuyor...

Londra'nın sembol yapılarından biriydi... 347 milyon dolara satıldı, otel olacak!

Londra'nın sembol yapılarından biri olan BT Tower'ın 347 milyon dolara satılarak otele dönüştürüleceği belirtildi.

Bt Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin tarafından kuruldu.

Yapay zeka istihdama etki ediyor! 2030 yılına kadar 55.000 işçi işten çıkacak

CEO Philip Jansen, fiber dağıtımını tamamladıktan, çalışma şeklini dijitalleştirdikten, yapay zekayı (AI) benimsedikten ve yapısını basitleştirdikten sonra BT'nin çok daha küçük bir iş gücüne güveneceğini söyledi.

Bankacı olmak isteyenlere müjde! Vakıfbank çok sayıda personel alımı yapacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Vakıfbank, personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Müfettiş yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı, kontrolör yardımcısı, uzman yardımcısı ve memur kadrolarına alım yapılacağını belirten Vakıfbank, detayları da paylaştı.

Traktör alacak çiftçiler müjde! Başak Traktör fiyatlarını açıkladı! İşte 27 Kasım 2022 fiyat listesi!

Türkiye’yi Avrupa’da üstün başarı ile temsil eden Başak Traktör 'ün 2075 BT, 2075 BK, 2090 S, 2105 S, 5120, 2110 S, traktörler çeşitlerinin fiyat listesi açıklandı.

Çiftçiler dikkat! Başak Traktör 586 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Başak Traktör'ün tarla traktör serisinin Eylül ayı fiyatları açıkladı. Peki, Başak Traktör'ün fiyatları ne kadar? Başak Traktörün 2075 BK, 2075 BT, 2090 S serisinin özellikleri ve 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Toprağınızın bereketi Başak Traktör fiyatlarını yayımladı! En ucuz tarla traktörü ne kadar? 13 Eylül 2022 fiyat listesi

Başak Traktör'ün tarla traktör serisinin Eylül ayı fiyatları yayımlandı. Peki Başak Traktör'ün fiyatları ne kadar? İşte Başak Traktörün 2075 BK, 2075 BT, 2090 S serisinin özellikleri ve 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Çiftçiler dikkat! Başak Traktör'ün fiyatları belli oldu! Traktör fiyatları ne kadar? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin yerli ve milli yapımı Başak traktörün tarla araçları arasından çok satanları; 2075 BK, 2090 S, 2075 BT ve yeni aracı 5120 Red Power'ın özelliklerine ve fiyat listesine haberimizde yer verdik. Peki, Başak Traktör 'ün fiyatları ne kadar? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Depremlerde meydana gelecek hasar engellenecek!

Bursa Teknik Üniversitesinde (BTÜ), yeni inşa edilecek binalarda kullanılması için  bor maddesinden yeni bir ürün geliştirdi. Geliştirilen ürün ile depremlerde meydana gelen zemin sıvılaşmasının önüne geçilecek. 

Gayrimenkuller için dijital satış ofisi: Disao!

Türkiye’nin en büyük inşaat şirketlerine 2017 yılından beri Konutmatik markasıyla hizmet veren Kripton BT’nin yeni aplikasyonu Disao Dijital Satış Ofisi ile inşaat sektörünü hızla dijitalleştirmeyi planlıyor.

Bt Değerli Teknoloji İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Değerli Teknoloji İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Taşkın tarafından kuruldu.

Bt Birlik Alçıpan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Birlik Alçıpan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Türk tarafından kuruldu.

Btürk Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Btürk Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Akif Gül tarafından kuruldu.

BT ovo Haberi

BT ovo

Özgün tasarımlarıyla dikkat çeken B&T koleksiyonunda yer alan yer alan Ovo ile evinizin keyfine varacaksınız…


Ovo, tarzı ve duruşuyla sevdiklerinizle paylaşacağınız sohbet köşeleri için ideal!


Ergonomisiyle de dikkat çeken Ovo, klasik berjerin modern yorumuyla göz kamaştırıyor…


Kumaş ya da deri alternatiflerini bulabileceğiniz Ovo şıklığıyla salonlarınıza yeni bir soluk...