21 / 05 / 2024

BTA 5 milyonluk yatırım

BTA 5 milyonluk yatırım

Yiyecek ve içecek sektöründeki atılımları ile dikkat çeken BTA, 5 milyon euroluk yatırım yaptığı yeni tesisiyle Cakes&Bakes'in üretim kapasitesini beşe katladı. 23 bin metrekare alana ulaşan marka, ilk üç ayda ise % 25 büyüdü...

Gayrimenkul uzmanı 1.5 milyonluk kentsel dönüşüm desteğiyle ilgili merak edilenleri açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 buçuk milyon liralık kentsel dönüşüm desteğiyle ilgili araştırmalar devam ediyor. Vatandaşlar yarısı bizden kampanyası ile ilgili merak edilenleri araştırıyor. İşte kentsel dönüşüm projesi ile ilgili tüm merak edilenler...

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

İnşaat malzemelerindeki artış ihaleleri vurdu! 63 milyonluk ihale 5 yılda 719 milyon liraya çıktı!

Türkiye'de artan inşaat malzemelerindeki artış geçmiş dönemde başlayan inşaat çalışmalarına büyük darbe vurdu. 2018'de 63 milyona ihale edilen Artvin’deki öğrenci yurdunun maliyeti 5 yılda 719 milyon liraya yükseldi. 

İki büyük ilçe belediyesi 246,5 milyonluk gayrimenkul satışı için düğmeye bastı!

Bursa’da iki büyük ilçe belediyesi seçim öncesi gayrimenkullerini satışa çıkardı. Osmangazi ve Mustafakemalpaşa belediyelerinin mülkiyetindeki arsaların satışı için düğmeye basıldı.

Deprem fırsatçıları iş başında! O şehirde 5 milyonluk ev 20 milyona çıktı!

Asrın deprem felaketi sonrası, 10 ilde yaşanan büyük yıkım gayrimenkulde fırsatçıların ekmeğine yağ sürdü. Depremle birlikte göçün hızlandığı Mersin’de daha önce 5 bin lira olan kiralar 12 bin, 5 milyon lira civarındaki ev fiyatları ise 20 milyon liraya kadar yükseldi.

Evde canı sıkılınca bileziklerini sattı, şimdi 5 milyonluk serveti var

Antalya'da yaşayan 43 yaşındaki Fatma Öncel, 15 yıl önce evde sıkıldığı için 4 bileziğini satıp 1 inek aldı. 15 yıl sonra ise Öncel'in 5 milyon liralık serveti var.

Altan Elmas: 2020 yılını rekorla kapattık!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas 1,5 milyonluk konut satışıyla 2020 rekorla kapatıldığını söyledi.

Emlak Konut GYO'dan yabancıya 3 ayda 207.5 milyonluk satış!

Emlak Konut GYO 2020 yılının ilk 3 ayında yabancılara KDV hariç 207 milyon 595 bin 509 TL değerinde 153 adet gayrimenkul sattı...

Değerli konut vergisinde muafiyet çözümü!

Değerli konut vergisi hakkındaki ilgili düzenleme gelen tepkiler üzerine torba yasa ile değiştirildi. Tek değerli konutu olanlar vergiden muaf tutulurken, birden fazla değerli konutu olanlar ilk 5 milyonluk kısımdan muaf tutuldu.

Dolandırıcılar 5 milyonluk evi 1.6 milyon TL'ye sattırdılar!

İzmir'de dolandırıcılar yaşlı kadını korkutup 5 milyon TL değerindeki tripleks villasını 1 milyon 600 bin TL'ye sattırıp, parayı da kadının elinden aldı. 

Depreme karşı güçlendirilebilecek binalara odaklanmalıyız!

Türkiye Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Deniz Aksu, Türkiye'de dönüşmesi gereken 6,5 milyonluk stokun bir anda yenilenemeyeceğini söyleyerek, "Birinci odaklanmamız gereken nokta güçlendirilebilecek binalar olmalıdır." şeklinde konuştu.

Kütahya'ya 3.5 milyonluk eğitim yatırımı!

Kütahya'nın Emet ilçesinde, Gazi Kemal İlkokulu inşaatının tamamlandığı açıklandı. 3 milyon 500 bin TL'ye mal olan 16 derslikli okul bir buçuk ay içerisinde hizmete girecek.

BTA 5 milyonluk yatırım Haberi

BTA 5 milyonluk yatırım


Yiyecek ve içecek sektöründeki atılımları ile dikkat çeken BTA, 5 milyon euroluk yatırım yaptığı yeni tesisiyle Cakes&Bakes'in üretim kapasitesini beşe katladı. 23 bin metrekare alana ulaşan marka, ilk üç ayda ise % 25 büyüdü.


10 havalimanı ve İstanbul Deniz Otobüsleri'nde (İDO) yılda 135 milyon kişiye gıda hizmeti veren BTA, 2014 hedeflerini yükseltti. 225'e ulaşan kafe, bar, restoran ve büfelerde günde yaklaşık 90 bin yolcuya hizmet sunan şirket, Kıraç'taki yeni üretim tesisiyle markası Cakes&Bakes'in üretim kapasitesini beşe katladı. Cakes&Bakes, 2014'ün ilk üç ayında yüzde 25 büyüdü. 23 bin metrekare alana sahip, dünya markalarına hizmet veren dev üretim tesisi için BTA, 5 milyon euroluk yatırım gerçekleştirdi. BTA bünyesinde yurtiçi ve yurtdışı operasyonları dahil yaklaşık 3 bin kişi çalıştığını söyleyen İcra Kurulu Başkanı...