16 / 05 / 2024

bu yaka avm

bu yaka avm

1900’lü yılların başından bu yana bebek ürünlerinin gelişimini gözler önüne sunan ‘Bebek Ürünleri Sergisi’ üçüncü kez meraklılarıyla buluşuyor. ‘Bu Yaka AVM’, 2 - 16 Ağustos tarihleri arasında sergiye ev sahipliği yapıyor

Rönesans Holding’e kötü haber: Hilltown Karşıyaka AVM'deki kaçak dükkanlar yıkılacak!

Rönesans Holding’e ait Hilltown Karşıyaka AVM'de kaçak yapılar inşa ettiği ortaya çıkmış ve İşletmeye toplam 25 milyon TL para cezası kesildi. Rönesans Holding'in kaçak yapılar için imar planı değişikliği talebi reddedilirken, ruhsatsız dükkanların yıkılacağı açıkladı.

AVM’lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 20'lere geriledi! Dövizle kira ödemeleri geri mi geliyor?

Yabancılar Türkiye'den çıkmaya başladı. Bu durum AVM'lere de yansımaya başladı. AVM'lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 30'lardan yüzde 20'lere kadar geriledi. 

İstanbul’da açılacak yeni AVM’ler belli oldu, bu ilçelere AVM geliyor!

Yüzden fazla AVM’nin bulunduğu megakent İstanbul’da bu yıl 3 yeni AVM daha hizmete giriyor. İşte hizmete girecek AVM’ler ve bulundukları ilçeler.

İstanbul’da bu yıl 2 yeni AVM açılıyor!

Pandemi dönemiyle zor günler geçiren alışveriş merkezleri için toparlanma sinyalleri de gelmeye başladı. 2023 yılını büyüyerek kapatan ECE Türkiye bu yıl İstanbul’da 2 yeni AVM'yi faaliyete geçirecek.

9 AVM için konkordato talebi verilmişti! AYD Başkanı açıkladı! AVM’leri bu noktaya getiren ne oldu? 

İçine düştükleri finansal krizi aşamayan 9 AVM için konkordato ilan edilmişti. Peki AVM’leri bu noktaya getiren ne oldu? 

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

AVM'lerin kira gelirindeki yükseliş GYO yatırımcılarının beklentilerini artırdı!

Kira gelirleri hızla artıyor. Bu durum AVM’lerin gelirlerini de etkiliyor. AVM’lerin kira gelirindeki hızlı yükseliş GYO yatırımcısının beklentisinin de artmasına neden oluyor.

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine millet bahçesi mi yapılacak?

Adana şehir merkezinde konumlanan ve 1938'de hizmete alınan stadyum 5 Ocak Stadyumu'nun yerine AVM inşa edilmesi veya çok katlı yapılaşmalar için uygun hale getirilmesi tartışmalara neden oldu. Bu alanda AVM yapılması ve alanın yapılaşmaya açılması engellendi. Peki stadyumun yerine ne yapılacak?

AVM'ler de dijital ortama taşınıyor!

Zeruj Port Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Özkaymaz, "Pandemi süreciyle birlikte Zeruj Port’u online ortama taşıdık ve zerujonline.com’u hayata geçirdik. Bu sayede AVM içerisinde yer alan her şeyi en kısa zamanda yurt içi ve yurt dışı olmak üzere her yere taşıyor olacağız" dedi...

Mağaza sahipleri 3 ay daha kiraların ötelenmesini istiyor!

Son günlerde AVM'lerin açılması gündeme gelmiş durumda. Bu sebeple AVM sahipleri ve mağaza sahiplerinin arasında bir mücadele başladı. Mağaza sahipleri 3 ay daha kira ertelemesi talep ediyor...

Fi YAKA Kırıkkale projesinde teslimler bu yıl başlıyor!

İsmi Fİ ŞEHİR olarak değiştirilen Fi Yapı Kırıkkale projesi Fİ YAKA da teslimler bu yıl başlıyor. Projedeki 3+1 daireler 2020 yılında, 1+1 daireler ise 2021 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Altınyıldız Classics Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı!

Altınyıldız Classics, Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı. Altınyıldız Classics, yeni konseptiyle hizmet verecek.

Boyner'den İzmir’e yeni mağaza!

Büyüme hedefini istikrarla sürdüren Boyner, 113’üncü mağazasını Hilltown Karşıyaka AVM’de açtı...

bu yaka avm Haberi

bu yaka avm

Türkiye’nin en büyük anne bebek ürünleri alışveriş platformu Ebebek’in gerçekleştirdiği 'Bebek Ürünleri Sergisi', şimdi de Bu Yaka Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Bu gezici sergiyle Türkiye’de bir ilke imza atan Ebebek, bebek ürünlerinin bir asırlık gelişimini meraklılarına sunuyor. 


Sergilenen ürünler arasında en çok dikkati çekenlerden biri 1965 tarihli oto koltuğu. Yaklaşık 50 yıl önce üretilen Mercedes marka ürün, çocukların seyahat esnasında oto koltuğuna oturtulması gerekliliğine de bir kez daha dikkati çekiyor. Sergide aynı zamanda 1928 senesine ait eski Türkçe yazılmış ilk bebek sağlık gelişim ve beslenme kitabı, 200 yıl önce erkek bebeklerin gece uyurken alt ıslatmamaları için tasarlanmış beşik, 1900’lü yılların başında kullanılan biberon ve 1950 yılına ait mama iskemlesi de dikkati çeken ürünler arasında.

Serginin bir başka özelliğiyse; çocukluklarına ait ürünleri sergi...