03 / 05 / 2024

Buca Belediyesi projeleri

Buca Belediyesi projeleri

BUCA Belediyesi, kentteki okullarda bakım ve tadilat çalışmalarını kapsayan "40 gün 40 gece 40 okul" projesinin 2. Etabının startını verdi.

Bucalı sanatseverler kültür merkezine kavuşuyor!

Buca Belediyesi, tarihi dokusuyla dikkat çeken belediye eski hizmet binasını kültür ve sanat etkinlikleri yapılmak üzere kültür ve sanat merkezine dönüştürüyor.

Buca Belediyesi 1.956 metrekarelik arsasını yurt için üniversiteye satıyor! 

Buca Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi’nde yer alan 102 bin 574,57 metrekare alan içinde yer alan 1.956,48 metrekarelik hissesini üniversiteye satıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir'in göbeğinde belediyeden satılık arsa!

İzmir Buca Belediyesi Zafer Mahallesi'ndeki 6 bin metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale usulü ile satışa çıkardı. Peki, arsa satış ihalesi ne zaman nerede yapılacak? İşte detaylar...

Buca Belediyesi'nden 80 milyon TL'ye imarlı arsa!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 80 milyon TL olarak açıklandı.

Buca Belediyesi İzmir'de 4 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Buca Belediyesi 3 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Buca Belediyesi, İzmir ili, Buca ilçesi, Zafer, İzkent ve Aydoğdu mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Buca Metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin iptal kararına yönelik açıklama yaptı.

Türkiye'nin yapı stoku güvenli değil mi?

Buca'da deprem ve yapı güvenliği çalışmaları konuşuluyor. Buca Belediyesi tarafından Meclis salonunda “Deprem, Yapı Güvenliği ve Afete Hazırlık” paneli düzenledi. İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar, deprem problemi sürekli gündemde tutmamız gerekir dedi.

Buca'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

İzmir Buca Belediyesi,  kent genelinde metruk binaları ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde dört ayda 74 metruk bina yıkıldı.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Buca'da 15 metruk bina yıkıldı!

İzmir Buca Belediyesi, ilçe güvenliğini sağlamak için metruk binaların yıkımına başladı. Belediye ekipleri ilk etapta 15 binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Buca'da metruk binalar yıkılacak! 

İzmir Buca Belediyesi, ilçe genelindeki metruk binaların yıkımı için çalışmalara başladı. 

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Buca Zafer Mahallesi'ne imar barışı da çare olmadı!

Buca Zafer Mahallesi’ndeki 20 evin sahibi İmar Barışı’ndan yararlanmak için başvuru yaptı. Mahalle sakinlerine Buca Belediyesi’nden birer uyarı yazısı gönderildi. Yazıda, İmar Barışı’nda bulunulmasına rağmen evlerdeki bazı eklentilerin 31 Aralık 2017 yılından sonra yapıldığının tespit edildiği belir

Buca Belediyesi projeleri Haberi

Buca Belediyesi projeleri

BUCA Belediyesi, kentteki okullarda bakım ve tadilat çalışmalarını kapsayan "40 gün 40 gece 40 okul" projesinin 2. Etabının startını verdi. Geçen yıl ilçedeki 40 okulla başlayan proje, 2016 döneminde de 40 eğitim kurumuyla devam ediyor. 


Çocukların daha sağlıklı ve konforlu bir ortamda eğitim alabilmesi amacıyla okulları yenileyen Buca Belediyesi, "40 Gün 40 Gece 40 Okul" projesinin 2. Etabını törenle başlattı. Çalışmanın ilk yılı olan 2015 yaz tatili döneminde 1.5 milyon liralık bir maliyetle 40 okulun tadilatını gerçekleştiren Buca Belediyesi, 2016 yaz tatilinde yine ihtiyaçları doğrultusunda 40 okulu yenilemek için kolları sıvadı. 1.6 milyon liralık maliyetli projenin 2. etabı, Dirayet Süren İlkokulu'nda düzenlenen törenle başladı. Törene Buca Kaymakamı Fecri Fikret Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Okur, öğretmenler ve çok sayıda...