06 / 05 / 2024

buca havuz

buca havuz

Buca ’da Başkan Ercan Tatı tarafından yaptırılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu hem küçükler hem de ailelerin yoğun ilgisini çekince ikinci havuzun yapımı için kollar sıvandı

Buca'da tapulu araziye izinsiz havuz ve cami inşaatı!

Buca'da yaşayan Tandoğan, 50 yıldır yapılan haksız işgallerle mücadele içerisinde. 74 yaşındaki Tandoğan arazisine, DEÜ’nün izinsiz havuz; mütfülüğün ise izinsiz camii inşaatına başladığından bahsetti.

Türkiye'nin en büyük sosyal yaşam kampüsü Buca'da inşa ediliyor!

Türkiye’nin en büyük sosyal yaşam kampüsü Buca’da yükseliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan kampüste huzurevi, engelli eğitim merkezi, yaşlı rehabilitasyon merkezi, havuz, çocuk ve gençlik merkezi, aşevi gibi bir çok tesis bulunuyor..

Buca Ege Giyim OSB'de istihdam 15 bine çıkacak!

Halen 66 fabrikanın faaliyette olduğu Buca Ege Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nde bu yıl 31 fabrika daha üretime başlayacak. Bunlar dışında kalan 38 parselin de 5 yıl içinde devreye girmesiyle bölgede sağlanan istihdam 15 bine yükselecek.

Mia Residence Buca iletişim bilgileri!

Mia Residence Buca projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje toplam 4 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Mia Residence Buca iletişim bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Mia Residence Buca projesi 18 ay sonra teslim edilecek!

Koç İnşaat tarafından hayata geçirilen Mia Residence Buca projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Mia Residence Buca projesi 18 ay sonra teslim edilecek.

Buca Belediyesi yılbaşı etkinliklerine hazırlanıyor!

Buca Belediyesi 29-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek 3 günlük yılbaşı etkinlikleri için Şirinyer Parkı 'nı seçti. Başkan Levent Piriştina, "Yılbaşı etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

Erva Havuz Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erva Havuz Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Buca Koop'ta 4 bin metrekarelik park açıldı!

Buca Koop Mahallesi'nde 4 bin metrekarelik alan üzerine kurulan ve içerisinde çocuk oyun alanları, oturma bankları, yeşil alan, yürüyüş yolu ve otopark bulunan parkın açılışına mahalle halkı ile çocuklar yoğun ilgi gösterdi

1930 yılında Taksim Meydanı'nda havuz yapılmasından vazgeçilmiş!

1930 yılında Taksim Meydanı'nın tanzimine büyük bir gayretle başlanmış. Taksim Abidesi etrafında mermer havuz ile bahçe yapılacakmışsa da Belediye, havuzu inşa etmekten vazgeçmiş. Abidenin etrafında yalnız bahçe yapılacakmış.

Buca'da 2014'te 24 bin ton asfaltlama yapıldı!

Buca Belediyesi yetkilileri, yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturmak için ilçe sınırları içerisinde yer alan yolların asfaltlanması ve ilçedeki kaldırım taşı çalışmalarına öncelik verildiğini kaydetti.

Pekcan Havuz Lyon Piscine Fuarı'na katıldı!

Pekcan Havuz Kurucuları Nurdan ve Alp Pekcan, havuz sektörünün önde gelen organizasyonları arasında yer alan ve 4 gün süren Piscine Fuarı'nda güncel yenilik ve teknolojileri yerinde inceleme fırsatı bulduklarını söyledi.

Endam Havuz İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Endam Havuz İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Harun Önal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Bahçeşehir 2. Kısım'da kuruldu.

İtalyanlar Buca'ya yatırım yapacak!

İtalya'nın Venedik bölgesinde üretim yapan, Ege'de yatırım ve işbirliği olanaklarını araştıran İtalyan iş adamları, İzmir'in Buca ilçesine yatırım için kolları sıvadı. İş adamları Buca Belediye Başkanı Levent Priştina'yı ziyaret etti.

buca havuz Haberi

buca havuz


Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı sayesinde Buca’da ilk kez hayata geçen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda minikler yüzme öğrenmeye başladı. Yoğun talepler doğrultusunda Başkan Ercan Tatı, 2. Olimpik yüzme havuzu için de kollarını sıvadı.


Buca Hürriyet Mahallesi 431/5 sokak numara 2/2A’da (Gürçeşme Huzurevi Karşısı) yaklaşık 7 milyon TL’ye mal olan ve 9 katlı hizmet binasını da içinde barındıran Yüzme Havuzu’nda her gün yüzlerce çocuk yüzme öğrenmenin keyfini yaşıyor. Bucalı minikler haftanın ilk altı günü 09.00-10.00 ve 14.00-15.00 saatleri arasında eğitmenler tarafından eğitim alarak ücretsiz yüzme kursu alabiliyorlar. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, hem Buca’nın ilk yüzme havuzunu hem de içerisinde 9 katlı hizmet binası olan sosyal tesisle de temaslarını sürdürüyor.


Haftalık programının neredeyse yarısını sosyal tesiste geçiren Başkan Tatı, çocuklarını yüzme kursuna...