19 / 05 / 2024

Budist tapınağı satılık mı

Budist tapınağı satılık mı

Tayland’ın Chon Buri şehrindeki Wat Mab Sam Kliew tapınağının girişinde asılı olan ‘Satılık’ levhası dikkat çekiyor. Rahip tapınağı 62 bin 500 dolara satıp daha iyi bir lokasyonda yeni bir tapınak inşa etmek istiyor.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Belediye taşınmazlarından borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı TBMM'de!

2010-2021 yılları arasında belediyelere ait taşınmazlardan borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul satılık!

Toplam 500 adet bağımsız birimden oluşan projenin Şubat ayında satışa çıkması planlanıyor. Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzont satılık ev!

Büyükçekmece Toskana Orizzont satılık evleri toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 187 adet villa bulunuyor.

DKY İnşaat DKY Kartal satılık daire!

DKY İnşaat DKY Kartal satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1,5'a kadar farklı seçenekte tasarlandı. Kartal Metrosu’na 200 metre yürüme mesafesinde inşa edilen projede toplam 331 adet daire bulunyor.

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Fenerbahçe Stadı’na 500 metre kadar uzaklıkta yer alan projede toplam 192 adet daire yer alıyor.

Sea Pearl Ataköy Residence satılık!

Sea Pearl Ataköy Residence satılık daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Toplam 27 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projesi Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık!

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Toplam 192 daireden oluşan projede daireler Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına sahip.

Sea Pearl Ataköy Rezidans satılık!

Sea Pearl Ataköy Rezidans satılık daire tipleri 1+1, 1,5+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 gibi farklı seçenkete dizayn edildi. Proje Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Kuzu Grup Sea Pearl satılık daire!

Kuzu Grup Sea Pearl satılık daire fiyatları metrekare bazında 7 bin 200 dolardan başlıyor. Ataköy'de Kuzu Grup tarafından inşa edilen Sea Pearl projesi 127 bin 60 metrekare arsa alanına sahip.

Budist tapınağı satılık mı Haberi

Budist tapınağı satılık mı

Tayland’ın Chon Buri şehrinde bir budist başrahip civardaki sanayi bölgesinden dolayı tapınağının önüne büyük bir ‘Satılık’ levhası astı.


Wat Mab Sam Kliew adlı tapınağın girişinde asılı olan ‘Satılık’ levhası halkın dikkatini çekiyor. Başrahip Phra Khru Vibul Suphakorn “Amata Nakorn Sanayi Sitesi civarda çevresel problemler çıkartıyor ve 10 yıldan fazla süredir bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Bu sanayi sitesinin yarattığı kirlilikten dolayı tapınağımda hiç keşiş kalmadı” dedi.


1985 yılında inşaa edilmiş olan tapınak 7 dönüm araziyi kapsamaktaydı ancak zamanla etrafı doldu ve sadece tapınak kaldı. Oluşan kirlilikten ve araba seslerinden dolayı bölgede keşişler yaşamını sürdürememiş ve meditasyon yapmaları neredeyse imkansız hale gelmişti. Tapınakta kalan son 4 keşişin 3’ü Ekim ayı sonunda tapınağı terketti. Olanlara canı çok sıkılan başrahip de çareyi tapınağı satmakta buldu.


Rahip tapınağı...