21 / 05 / 2024

BUDO feribotu

BUDO feribotu

Mudanya'dan İstanbul'a giden BUDO feribotunun, fırtına nedeni ile camı patladı. İlçeye geri dönen feribotta yaralanan ve fenalaşan yolcular hastaneye kaldırıldı. İDO bazı seferleri iptal etti.

Son dakika: BUDO'ya yüzde 20 zam geldi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BURULAŞ, Mudanya-İstanbul arasında işlettiği deniz otobüsü bilet fiyatlarına yüzde 20 zam yaptı.

İBB, depremzedeleri İskenderun'da 'Feribot otel'de ağırlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, depremzedelerin konaklaması için İDO’ya ait iki feribotu 2400 yataklı otel haline getirdi. Feribotlar İskenderun’da demirleyecek.

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi açıldı!

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

BUDO Kabataş İskelesi kapandı!

BURSA Büyükşehir Belediyesi kuruluşu BUDO'nun, İstanbul-Kabataş'taki deniz otobüsü iskelesi, inşaatı başlayan Martı projesi kapsamında, dün gece zabıta tarafından kapatıldı. Kabataş İskelesi'nin kapandığından habersiz olan yolcular ise servislerle Eminönü İskelesi'ne taşındı.

Mudanya İskelesi tümüyle büyükşehirin!

Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

Kabataş Transfer Merkezi, Büyükşehir Meclisi'nde onaylandı!

İstanbul Kabataş’ta şehir hatları, İDO, BUDO, Dentur iskeleleri ile Kız Kulesi Turistik İskelesi bulunduğu alan kaldırılıyor. Hakan Kıran'ın tasarladığı ‘Martı’ projesiyle Kabataş'a deniz doldurularak dev bir transfer merkezi yapılacak.

BUDO olumsuz hava koşulları nedeniyle seferleri iptal etti!

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferlerinden bazıları daha olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte iptal edilen seferler...

Türkiye'nin en büyük feribotu hizmete girdi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Tatvan'da yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük feribotunun tamamen Türk işçilerin ve mühendislerin el emeği göz nuru olduğunu söyledi.

İDO ve BUDO sefer iptalleri 12 Ocak 2016!

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte İDO ve BUDO'dan açıklamalar...

Deniz Kabuğu Evleri fiyatları!

Toplam 17 dönüm arsa alanına yayılan proje Bursa İl'i Mudanya İlçe'sinde yükseliyor. Proje BUDO’ ya 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Deniz Kabuğu Evleri fiyatları 430 bin TL'den başlıyor.

Budo İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Budo İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi, Gülay Güneş tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Kasap Sokak, Eser İş Merkezi'nde kuruldu.

Dumankaya Trend Kurtköy Evleri'nde 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya İnşaat'ın Kurtköy'de hayata geçirdiği Trend Projesi, TEM ve E-5 karayolları arasında, Pendik Hızlı Feribotu ve Deniz Otobüsü İskelelerine 15 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanına 5 dakikalık mesafede konumlandırılıyor.

BUDO feribotu Haberi

BUDO feribotu

Mudanya-İstanbul seferini yapan BUDO (Bursa Deniz Otobüsleri) feribotunun olumsuz hava koşulları nedeniyle camı patladı. Mudanya'ya geri dönen feribottaki yaralanan ve fenalaşan bazı yolcuların, hastaneye kaldırıldığı bildirildi.


Alınan bilgiye göre, BUDO'nun Mudanya'dan 18.45'te İstanbul'a hareket eden "Emirsultan" adlı feribotu, Bozburun mevkisinde fırtınaya yakalandı. Fırtınanın etkisiyle feribotun ön camının patladığı ve bunun etkisiyle bazı yolcuların yaralandığı belirtildi.


Panik yaşanan feribottaki yetkililerin, her ihtimale karşı yolculardan can yeleklerini giymelerini istediği öğrenildi.


Feribotun Mudanya'ya geri dönerek iskeleye yanaştığı, yaralanan ve fenalaşan bazı yolcuların, iskelede hazır bekleyen ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edildiği bildirildi.


Emniyet camının kesme özelliği yok


Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Turizm San. ve Tic. AŞ (BURULAŞ) Genel Müdürü Levent Fidansoy, deniz otobüsünün fırtınaya yakalanmasına ilişkin, "Ani dalgayla iskele baş omuzluğundaki ön cam kırılıyor. Bu, emniyet camı...